• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1

Yoga Meltdown Level 1

Leslie Sansone 3 mil

Yoga Meltdown Level 1

Ata sporu okçuluk

Leslie Sansone 3 mil

Leslie Sansone 3 mil

ssllmmm kızlarrr
bugün jillian ablamın cardio kickboxing i ve yoga meltdown level 1 ni yapmayı planlıyorum :)
özlemişim spor yapmayı

ssllmmm kızlarrr
bugün jillian ablamın cardio kickboxing i ve yoga meltdown level 1 ni yapmayı planlıyorum :)
özlemişim spor yapmayı
Jillian bacının yoga programı çok iyi.:)O kadar antrenmanli olmama rağmen o hareketleri yapınca bir hafta hareket etmekte zorlanmistim:))))

Jillian bacının yoga programı çok iyi.:)O kadar antrenmanli olmama rağmen o hareketleri yapınca bir hafta hareket etmekte zorlanmistim:))))
ooowww bunu demeyeydin iyiydi :D
ben zaten bayadır spor yapmıyorum sanırım bi kaç gün yerimden kalkamıycam :D

gulhilal gulhilal sonunda jillian ablamla başladım :D:D amaaa yarına çıkamıycam şimdiden belli..nasıl hamlamışsam üzerimde şuan çok hoş bi yorgunluk var ama rahatlamalı bi yorgunluk :)) yoga meltdown yapamadım hamlıktan ..ikisini aynı anda yapmasam iyi olur dedim :D inşallah onun da tadına bi bakacağım

gulhilal gulhilal sonunda jillian ablamla başladım :KK70::KK70: amaaa yarına çıkamıycam şimdiden belli..nasıl hamlamışsam üzerimde şuan çok hoş bi yorgunluk var ama rahatlamalı bi yorgunluk :)) yoga meltdown yapamadım hamlıktan ..ikisini aynı anda yapmasam iyi olur dedim :KK70: inşallah onun da tadına bi bakacağım
Gazan mübarek olsun canim:KK70:

jilliana biraz ara havalar soğuk olmuyorrr yapamıyorum :D onun yerine 1 aylık 3 güzel ve basit egzersizler tabiki karatayla :)
bu akşam başlıyorum

gulhilal gulhilal

Eklentiler

• $30-Day-Squat-Challenge-Scheudle.jpg
    $30-Day-Squat-Challenge-Scheudle.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 133
  • 64d3e27f69fd0f7e2d693aa0055d156b.jpg
    64d3e27f69fd0f7e2d693aa0055d156b.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 75
  • aylık-mekik-program.jpg
    aylık-mekik-program.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 80