skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Yoo çok fazla yemiyorum.Yemekten hemen sonra da yapmıyorum.Ama nedense her seferinde midem bir tuhaf oluyor

pofu artık seni çok sık göremeyecek miyiz, neden az giriyorsun
:) koşturuyorum cnm
2 tane projeye yazıldım onlarla uğraşıyorum + iş :)

Surekli yuruyorum ben :) ve pantolonum bol geliyoru bel gobek ve bacak taraflari, yuruyunce cok belli oluyor resmen :) Devamli yuruyorum ve yemek porsiyonlarimi biraz azalttim ve doyuyorum, ustune acikmiyorum :)

ahh sonundaaa geldiimmm :)

cardio kickboxing ile :) rahatladım yaaa hamladım mı bilmiyorum yarına çıkacak acısı

ripped in 30 week1 2/30
killer buns&thigh level1 4/30
6w6p level2 -/15
cardio kickbox 1

akşam yine yapacağım sporumu:))) hamlamamışım..o kadar koşturma olunca hamlık olmadı sanırım

kızlar slm
sabah ölçülerimi aldım tek değişen bacak kısmım

5 Eylül

göğüs:97
bel:81
göbek:94
kalça:102
bacak:50-51 arası
kol:31 ( hala yaaa değişmedi gitti )

9 Ekim
göğüs:99 ( niye böyle olmuş bilmiyorum )
bel:81
göbek:94
kalça:102
bacak:49-50 arası
kol:31 kol sabit kaldı maşallah

ya masallah sen bacagini cok guzel incelttin harikasin ya acayip ozeniyorum sana.yaz baslangicindan beri spor yapiyorum ancaa 1 cm inceldi bacagim.lutfen fikir ver bana en cok hangi sporun etkisini gördün bacak icin

ya masallah sen bacagini cok guzel incelttin harikasin ya acayip ozeniyorum sana.yaz baslangicindan beri spor yapiyorum ancaa 1 cm inceldi bacagim.lutfen fikir ver bana en cok hangi sporun etkisini gördün bacak icin
ben yaptıklarımı yazdım cnm zaten :)

egzersizlerim

ripped in 30 week1 2/30
6w6p level2 -/15
cardio kickbox 2

sadece cardio kickboxing :)

egzersizlerim

ripped in 30 week1 2/30
6w6p level2 -/15
cardio kickbox 2

sadece cardio kickboxing :)
killer buns level1 yaptim ilk defa hareketler harikaa uzun zamandr spor yapinca bir yerlerim agrimiyordu insallah yarin agrir da cidden çalıştırdığıni hissederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…