Daha neler göreceğiz kimbilir.
Zaman içinde kanıksamak en tehlikelisi..
Ve bu hep oluyor.
Maalesef..Yaşayıp göreceğiz neler olacak diye..
Maalesef..
Ben de bu haberi okumuştum daha önce, aklım almadı ama. Evli olanların da dini nikahla faydalanabileceginden mi bahsediyor? Kuma gibi mi? Biri bana biraz daha acabilir.mi? İlanların çoğundada maddiyat önde..
Bunlar icin bir site kurulmasına ihtiyaç yoktu ki, yapan zaten yapıyor! Nasıl bir amme hizmetiyse artık..
Kubraya bak sen. Bu adama bende giderim. Ne gerizekalilar var. 22 yaşındasın git çalışCinsel hayatı bitmiş olgun bir beyle tanışabilirim. Etik olmadığını biliyorum ama çok varlıklı biri olması gerekiyor.
Kubraya bak sen. Bu adama bende giderim. Ne gerizekalilar var. 22 yaşındasın git çalış
Beş taş eskidi kiz şimdi 7 taş 10 taş falan cıktıKübra cin gibi cinsellik olmayacak ama paralar gelsın derdinde ..
Beş taş yüzüğü nasıl parmağa takacak yoksa..
Beş taş eskidi kiz şimdi 7 taş 10 taş falan cıktıbi akıllı kübra zaten biz malız.
Buldumuki kiz şuan cok merak ettim5 taşta kocaman ama daha havalı duruyor parmakta,kübracık bulursa köşe olur cidden .
Buldumuki kiz şuan cok merak ettim
Kaldımı öyle kerizler
Gülüyorum ama ben okuduğumda gittim tuvalet bile temizledim. Ki bende güzel genc kizdim bende istesem bulabilirdim. Allah'ım doğru yoldan saptirmasinBu hırsla giderse bulur herhalde..
Gülüyorum ama ben okuduğumda gittim tuvalet bile temizledim. Ki bende güzel genc kizdim bende istesem bulabilirdim. Allah'ım doğru yoldan saptirmasin
Açan da bizim erkek milletinin cinsel libidosunun ne.kadar yüksek olduğunu düşünerek burdan iyi bir reklam alıp para kazanacağını hesaplamiştir..Bunun için site kurmaya ne gerek vardı.
Boşuna masraf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?