Gelinlik Modelleri sizzceee hangı gelınlık

fotolar cok kücük görmekte cok zorlandim:103: ammaaa straplez olan daha güzel hos duruyor

fotoların üstüne tıklayınca büyüyor fotolar:) önü dantelli olan güzelmiş canım beğendim ama gelinlikte dantel varsa duvakta olmasın bence boğar

fotoların üstüne tıklayınca büyüyor fotolar:) önü dantelli olan güzelmiş canım beğendim ama gelinlikte dantel varsa duvakta olmasın bence boğar

biliyorum ama kücük olanlarin önu falan tam ayrintili görünmuyor ilk ikisi haric

Siteden calamadım yaaa ondan kucuk fotolar almak yasak da prınt screen yaptım anca bu kadar oldu

biliyorum ama kücük olanlarin önu falan tam ayrintili görünmuyor ilk ikisi haric

evet öyle ayrıntılar gözükmüyor ama böyle bakınca güzel duruyorlar ama ayrıntılarda önemli.güzel gözükmesini sağlayan zaten ayrıntılardır

ayy çok güzeller ama büyük foto halinde gösterdiğini (yakası şeffaf tül detaylı olan) çok beğendim. duvağıyla peri gibi bi harika...:))

AYYY COK TESEKKR EDERIMMMM KESINLIKLE COK GUZEL ASKILI OLAN SANRM YA TRANSPARAN YADA ASKILI OLANI YAPTIRICAM GELIN DEDIGIN Sade perı gıbı olmalı dusuncesndeyım kat kat modellerın aksıne bunları cok begenıorum buresımler ıcınde cok tesekkur cnk ben bulammstmmmm

askılı yada daha degsk bısı olsn ıstyorm artık herkes straplez gıyıyor bı ozellıgı kalmadı hepsı bırbrne benzıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…