• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizzceee hangı gelınlık

udogann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
136
0
116
Erzincan
Eki Görüntüle 510669 Eki Görüntüle 510670 :44::37: $544.jpg $586.jpg $5454.jpg

Son düzenleme:
fotolar cok kücük görmekte cok zorlandim:103: ammaaa straplez olan daha güzel hos duruyor:16:

fotoların üstüne tıklayınca büyüyor fotolar:) önü dantelli olan güzelmiş canım beğendim ama gelinlikte dantel varsa duvakta olmasın bence boğar:34:

fotoların üstüne tıklayınca büyüyor fotolar:) önü dantelli olan güzelmiş canım beğendim ama gelinlikte dantel varsa duvakta olmasın bence boğar:34:

biliyorum ama kücük olanlarin önu falan tam ayrintili görünmuyor ilk ikisi haric:51::51::51:

Siteden calamadım yaaa ondan kucuk fotolar almak yasak da prınt screen yaptım anca bu kadar oldu:37:

biliyorum ama kücük olanlarin önu falan tam ayrintili görünmuyor ilk ikisi haric:51::51::51:

evet öyle ayrıntılar gözükmüyor ama böyle bakınca güzel duruyorlar ama ayrıntılarda önemli.güzel gözükmesini sağlayan zaten ayrıntılardır:31:

ayy çok güzeller ama büyük foto halinde gösterdiğini (yakası şeffaf tül detaylı olan) çok beğendim. duvağıyla peri gibi bi harika...:))

Merhaba,

Pronovias'ın en büyük fotoğrafları bestbridalprices.com sitesinde paylaşılıyorlar.

Pronovias Wedding Dresses [Durban] at BestBridalPrices.com
Pronovias Wedding Dresses [Uri] at BestBridalPrices.com
Pronovias Wedding Dresses [Barroco] at BestBridalPrices.com

Ben bu istediklerinizden askılı olan yani Uri diyorum.

AYYY COK TESEKKR EDERIMMMM KESINLIKLE COK GUZEL ASKILI OLAN SANRM YA TRANSPARAN YADA ASKILI OLANI YAPTIRICAM GELIN DEDIGIN Sade perı gıbı olmalı dusuncesndeyım kat kat modellerın aksıne bunları cok begenıorum buresımler ıcınde cok tesekkur cnk ben bulammstmmmm

askılı yada daha degsk bısı olsn ıstyorm artık herkes straplez gıyıyor bı ozellıgı kalmadı hepsı bırbrne benzıyor

Back