• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şizofreni gibi bir şey

Eyluul_92

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
84
6
296
Utanarak anlatmak istiyorum;
Olmayan hikayeler uydurup insanlara anlatıyorum. önceden planlanmış bir şey değil. o anda birden geliyo ve anlatıyorum. kafamda sürekli kuruyorum. paranoyak ta sayılabilirim bi bakıma.
ayrıca toplum içine katılmaktan, arkadaş edinmekten, konuşmaktan, sosyal etkinliklere katılmaktan çekiniyorum.
şizofrenimiyim neyim. olmayan şeyleri anlatmak nedir ya :43: yaptığımın doğru olmadığının farkındayım. mesela şuan, bugün anlattıklarım için pişmanım. bunun önüne nasıl geçebilirim. ilk defa burda paylaşıyorum ve yaşım küçük.

Olmayan hikayeler uydurup insanlara anlatıyorum. önceden planlanmış bir şey değil. o anda birden geliyo ve anlatıyorum. kafamda sürekli kuruyorum. paranoyak ta sayılabilirim bi bakıma.
ayrıca toplum içine katılmaktan, arkadaş edinmekten, konuşmaktan, sosyal etkinliklere katılmaktan çekiniyorum.
şizofrenimiyim neyim. olmayan şeyleri anlatmak nedir ya :43: yaptığımın doğru olmadığının farkındayım. mesela şuan, bugün anlattıklarım için pişmanım. bunun önüne nasıl geçebilirim. ilk defa burda paylaşıyorum ve yaşım küçük.

Onun şizofrenilikle alakası olduğunu sanmıyorum şimdi ne yalan söyleyeyim bende eskiden öyleydim beyninde canlandırıyorsun falan. Şizofrenlik de kendini da kandırıyorsun mesela evde oturdun gün boyu ama herkese sinemaya gitti diyorsun kendinde sinemaya gittiğini sanıyorsun. Gerçekle kendi dünyanı ayırıyorsun. Şah Mat diye bir kitap var hatta oradaki adam şizofren olduğu için kendine göre bir dil üretmiş ve insanları anlayamıyor gibi gibi kendini sık diren yavaş yavaş bırakırsın daha sonra aşırı derece de pişmanlık duyarsın bende olduğu gibi :5:

o bende de vardı tatlım zamanla geçiyor tabi kişiden kişiye bu süre farklılık gösterir ama bi şekilde geçiyor. hem şizofren olsan bunun farkına varamazdın yaptıgın sadece bir şekilde ilgi çekmeye çalışmak ya da konuşacak bir şey bulamamaktan kaynaklanan şeyler. :54:

o bende de vardı tatlım zamanla geçiyor tabi kişiden kişiye bu süre farklılık gösterir ama bi şekilde geçiyor. hem şizofren olsan bunun farkına varamazdın yaptıgın sadece bir şekilde ilgi çekmeye çalışmak ya da konuşacak bir şey bulamamaktan kaynaklanan şeyler. :54:

psikolojimi bozuyordu artık şizofrenmiyim falan, haklısın o zaman farkında olmazdım. çok utanç verici bir şey. belkide yalnızlıktan oluyordur bilemiyorum. artık kontrol etmeye çalışıyorum. umarım bir an önce geçer :26::17:

psikolojimi bozuyordu artık şizofrenmiyim falan, haklısın o zaman farkında olmazdım. çok utanç verici bir şey. belkide yalnızlıktan oluyordur bilemiyorum. artık kontrol etmeye çalışıyorum. umarım bir an önce geçer :26::17:

bak farkında oldugun anda geçmeye başlamış demektir :)

şizofrenimiyim neyim. olmayan şeyleri anlatmak nedir ya :43: yaptığımın doğru olmadığının farkındayım. mesela şuan, bugün anlattıklarım için pişmanım. bunun önüne nasıl geçebilirim. ilk defa burda paylaşıyorum ve yaşım küçük.[/QUOTE

tabiki şizofren değilsin öyle şey olurmu canım, biraz yalan söylemişsin ne olmuş ki, farkındaymışsın işte o zaaman yalan söylerken de farkında olup söylemekten vazgeçebilirsin,

Back