• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizlerin sayesinde karar verdiğim gelinliğim...

yesoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
61
0
36
Balıkesir
Kızlar pazartesi siparişini vereceğim gelinliğime sonunda karar verdim, eteklerinnin düzmü yoksa marullumu olmasını günlerdir düşündüm,sizlerden yorumlarınızı aldım ve marullu olan hali biraz fazla göz yorucu gibi geldi,üstümde emanet durmasından korktum ve resimdeki orjinal haliyle düz olmasına karar verdim. İnşallah beğenirsiniz, üst kısımdaki sağ gögüs düşük olmayacak resimdekinden farklı olarak birde taşlı tek kol ekletiyorum. Yorumlarınızada açığım.... Pazartesiye kadar :)Eki Görüntüle 250053 $02092011126.jpg $02092011127.jpg

canim ben gelinligini begenmedim yani üst kismi cok tuhaf duruyor kocaman böyle ne bileyim ama önemli olan senin icine sinmesi tabi ki! karar vermissen baska fikirlere ihtiyac duyma kafan karisir :) darisi basima

Canım hayırlı olsun yalnız birşey söyleyeceğim geçenlerde de arkadaşım üst kısmı aynı bunun gibi olan bir gelinlik giydi; üst kısmı olduğundan daha geniş gözüküyor...

$1.jpg

Üst kısım böyle olacak , resimdekinden biraz farklı olacagını söylemiştim. Olduğundan büyük görünüyor derken neyi kasteddiginizi tam olarak anlayamadım? Yorumlarınız için teşekkürler...

benim bir arkadaşım geçen gittiğim düğününde bu tarz bir üst giyinmişti. böyle üstlerde, göğüs kısmı olduğundan büyük görünüyor. üstünüze tam oturmadığını da bilmeniz lazım. küçük göğüslü insanlara yakışan bir model ama normal ve büyük göğüslü bayanlarda hoş durmadığı kanısındayım. gelinlik yakandan uzakta duruyor resmen.

Bende baya zayıfım 34-36 bedenim, ondanda biraz bu modeli tercih ettim, straptez olunca mecbur yakadan uzak duruyo, düşme olursa diyede tek omuzza kol ekletiyorum parlak taşlardan kola dökülen askılardan...

Aslında benimde istediğim o , çünkü zayıfım 34--36 bedenim gögüslerdede sıkıntım var 70-75 falan, yakadan uzak olması sanırım straptez olmasından kaynaklanıyo, o boşluğu doldurması ve gelinliğin düşmemesi için tek omuza parlak taşlardan kola döküllen bir askı ekletiyorum... inşallah güsel olur, yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar... teşekkürler.

aslinda gelinlik cok güzel cnm ama bence oynarken o gögüs kismi seni rahatsiz eder.bi oyana bi bu yana savruldugu icin cok tuaf duruyor oynarken

Gögüs kısmı o kadar ayrık olmayacak,onun degiştirilmiş yani bi nevi strapteze çevrilmiş halinin resmini de koymustum daha sonra, sizce o halide mı rahat olmaz?

gelinligin alt kismi cok hos gercekten.gögüs kisminada biraz dikkat edersin fazla cosmassin oynarken:33:
hafifde bronze olsan müthis görünürsün cnm

canım açıkcası bende pek beğenmedim bunu yazmak istemezdim ama madem daha dikilmedi tekrar başka modellere bak derim ben. yaka kısmı ayrı bi garip alt kısmı ayrı bi garip. ayrıca arkadaşlara katılıyorum o yaka oynadıkça eğildikçe sinir eder seni. ama yine de zevk senin şimdiden hayırlı olsun....

ilk eklediğin resimlerde bende beğenmemiştim ama sonraki eklediğin resimde gayet hoş duruyor, rahatsız etcek gibi görünmüyor. Hayırlı olsun, darısı başımaa :69:

Back