• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizlerin görüşüne ihtiyacım var hastalığım hakkında

solongtime21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
2
0
1
30
merhaba ben 24 yaşında epilepsi hastası bir genç kızım hemşire olarak çalışıyorum düzgün bir işim ve memur hayatım var . ama evlilik düşünce psikolojim alt üst oluyor annem şu beğenmiş bu istemeye gelicek deyince çok umutlu görünüyor fakat ben korkuyorum düşünsenize birini sevsem evlenmeyi düşünsek ya beni bu yüzden red ederse yada nasıl söylemem gerekir onu bile bilmiyorum benim durumumda olup evli olan var mıdır ? bana yardımcı olun lütfen moralim çok bozuk

Her insan bir epilepsi adayı, evleneceğin kişinin hasta olmayacağı ne malum? Asla kendini eksik biri olarak görme, evleneceğin kişi de zaten bunu başından bilerek seninle bu yolda birlikte olur. Sırf epilepsin var diye reddedileceksen inan bana karşındakine insan sıfatı bile uygun değil, biz çok güçlüyüz. Endişelenme böyle şeyleri düşünüp kendini yorma, stres yapma biliyorsun stres bizim düşmanımız. Ne güzel bir mesleğin var, hayatına bak. Güzel kişilerle karşılaşırsın umarım 🤙🏻

Tabi ki de var:KK68: benim arkadaşlarımdan biride bu rahatsızlıkla hayatını devam ettiriyor. Evli ve 4 yaşında bir erkek evladı var. Neden böyle düşünüyorsun ki kafana en son takacağın şey bu olsun. Sende bu rahatsızlık olmasaydı ve evlenmıs olsaydın. Eşin, saplantılı, katil, hırsız, sapık, alkolik biri çıkmış olsaydı sence durum ne kadar farklılık gösterirdi. Öyle bir yaşamı düşün birde evet zor seni anlıyorum, endişelenmeni haklı buluyorum ama emin ol bu duruma şükrederdin. Evet farklı bir bakış açısından baktım belki de tamamen alakasız ama daha kötü şeylerde var demek istedim 24 yaşındasın bu zamanı bunları dusunerek kacırma.. nasıl olsa hersey olacagına varıyor. Bir de karsına herhangi bir rahatsızlığı olan biri çıksa ve sen ona aşık olsan durum nasıl olurdu bunu düşün? İnan bana sevdiğinin gözlerine baktığında hiç birinin önemi kalmaz 🌺

Back
X