öncelikle meraba demek istiyorum öğretmenim.sizinle meslektaşız. eminim orada yaşayan çocukalrın birçok malzemeye araça gerece ihtiyacı vardır. ama tanıtımınızı izledikten sonra en azında bir mezra okulu olmadığınızı gördüm. çünkü ben burdan çok çok daha kötü şartları olan bi yerde çalıştım. hakkari şemdinli de.emin olun sınıflarınız binanız gayet iyi gözüküyor. yaptığınız geziler ya da törenler çok güzel. bunları içinizi rahatlatmak için söylüyorum. yani çok da kötü şartlara sahip değilsiniz. ben okul olmadığı için samanlıktan bozma bir oda da ders yapmaya çalışan arkadaşlara sahiptim oralardayken. yıllarca köy olmadığı için muhtarın evinde klamak zorunda olan. ilçe merkezine 3-4 saat uzaklıkta kışın yolları karla çığla kapanan köylerden. asıl onlar ulaşmak gerek de pek mümkün olmuyor. emin olun şartlarınız çok kötü görünmüyor.belki daha kötüsünü görmediğiniz için öyle düşünüyosunuz.tabi gönül isterki her yerdeki öğrenciler her imkana sahip olsun ama olmuyo işte. yine de siz elinizdn geleni yapmaaya çalışıyuosunuz. binanız güçlendirilmiş.sanırım klima bile gördüm,sınıflarda dolap gördüm bunalr artılarınız. oralarada çalışmayan bilemez. tabiki zorlukları vardır ama eldekilerl mutlu olmak da gerek bence. yine de Allah kolaylık versin. emeğinize sağlık.sevgiler.