- Konu Sahibi Neslihan90
-
Sevgili arkadasim, durumuna uzuldum. Ancak biz kadinlar gecmisimizi sirtimizdan bir turlu atamiyoruz maalesef. Oysa temiz bir sayfa acsak kim bilir ne guzel gunler var olacak onumuzde. Bu yuzden sana nacizane tavsiyem, at su sirtindaki yuku. Gecmis artik cok uzakta. Ne yaparsan yap degismyecek. Hayati ne kendine ne karsindakine zindan etme. Mutlu olman icin baska yol yok.
Ve sevgilinin gelmesini bekle. Lutfen cok da uzerine gitme daha da bunalmasin. Bulusursaniz da gozunun icine bakip oyle soylesin bittigini. Biterse de sakin onun onunde aglama. Sakince kalk, peki de tokalas, saglicakla de evine gel. Sonra istedigin kadar aglarsin. Sen onun gibi kac tane daha bulursun, bakalim o senin gibisini bir daha bulabilir mi?
Cok tatlı bir insana benzemene rağmen istemeden kötü davrana biliyormuşsun.buraya yazıyorum:bitmeyecek.kesinlikle bitmeyecek
sadece birdaha olmasını engellemek için burnun biraz sürtünsün istiyo o kadar
Cok tatlı bir insana benzemene rağmen istemeden kötü davrana biliyormuşsun.
insallah Zadece bir kırgınlık ve dediğin gibi burnunun sürtmesini istiyordur.
Bende cok sinirlenir, kötü davrana biliyordum. Ama beni tanıyordu ve yumuşak oldugumuda biliyordu. Cok Altan aldı benim sevdiğim:) şimdi kediii gibiyim! Bir tepki verirken 2 kere düşünelim kızlar.
ne yalan söyleyeyim merak ettim, cevap gelirse (çok özel olmazsa) buraya da yazar mısın?
bu kadar yıllık üyeyim ilk defa bir konuyu merak ettim :)
Canım benim cok tesekkur ederim sana ya. Evet kurtulmaktan baska çarem yok evet ben bunun icin cok savaştım. Ama bu adam o kadar samimi davranmıştı ki bana ben onunla paylaştım sadece. Sunlar sunlar oldu diye. Üzüldü benim gibi. Ve Bi anda sahip çıkmaya basladi. Ben De bunun rahatlığıyla sanırım ondan çıkardım biraz acısını çocukluk yaparak. Hatam yok demiyorum var helde cok var ama bana Bi sans bile vermemesi değiştiğimi gormek istememesi beni cok yaraladı. Görürse devam ederse hic kopamazmisiz daha cok acı çeker mısız. Bunları soyledi hep.
Erkek kismisi kendi icinde 3'e ayrilir; sovalyeler, tırsıklar. ve kirolar. Tabi bunlar da kendi aralarinda bolunuyorlar ama konumuz disina cikmayalim. Seninki biraz tırsık cikmis. Uzulme, her ne kadar kiro ve korkaklar cok gibiyse de etrafta sandigindan fazla sovalye var. Biz de ask acisi cektik ne oldu? Meger ask degilmis hicbiri. Esinle tanisinca anlayacaksin. Zaten sana bir sey soyleyeyim mi karsindakine karsi ufacik igne ucu kadar ters bir sey hissediyorsan birak su yolunu bulsun. Sonra o kusur minicikken dag gibi buyuyor, gozune batiyor.
Cok haklısınız. Acı çekmekten cok korkmuyorum çünkü geçeceğini biliyorum insanların ne dertleri var ki bnim ki ne ya diyebiliyorum. Beni üzen tek sey hani bana "seni sevmiyorum bitti " dese vay pislik kandırdı diyip iki uc ay üzülüp illa ki unuturdum. Hani o zaman tesellim olurdu sevemedi napiyim derdim. Ama bana seviyorum fakat ileride mutlu olamayız diye bitirmeye çalışıyorum dedikce ben üzülüyorum çünkü hatalarımı gördüm. E Salak adam Bi sans ver diyorum içimden ama yok vermiyor. Bir diğer üzüntüm de uzakta bunu yapması. Sesimi bile duymadan bunu yapıyor. Mesajla.
Ay seytan durttu gece gece ama yazmazsam vicdan azabindan uyuyamam...
Benim arkadasimin da basina geldi bunun gibi bir olay. Adam biz mutlu olamayiz ama deli gibi seviyorum seni deyip kizi birakiyor. Aradan 1 ay gecmeden barismak istiyor. Meger o it sipasi, sen kizdan sıkıl kavga ediyor diye, baska bir kizi begen mutlu olamayiz bahanesiyle bizim kizi birak. Digeri de buna yuz vermeyince geri donmeye calis. Buradaki ince hesap seni seviyorum deyip bitirmesi. Kus kadar beyniyle acik kapi birakacak, yedege alacak arkadasimi. Neyse gece gece aklima geldi.
Bir de uzun sure gectikten sonra arayanlar var. Her katil sirtindan vurdugu kisinin olup olmedigini merak eder. Bu yuzden aylar sonra gelen bir nasilsin sorusuna cok baglanmamak lazim.
Öncelikle cevabınız icin cok tesekkur ederim. Arkadasınızın ornegi guzel Bi ornek ve gercekten bunu yapan cok adam var. Bende basta oyle sandim. Ona demediğimi bırakmadım. Yemin etti büyük agir bir yemin etti. Eğer baska bir kız varsa diye. Ama hani yüzde yüz inandım desem yalan olur insan bu beşer şaşar. Ama beni yedekte bırakmak istiyorsa beni tanıyor bu adam o zaman bence sevgim zedelendi soğudum demezdi. Tamam ara verelim Bi kac ay derdi. Bu adam benden kaçıyor. Görürsem acı çekerim diyor. Unutmak icin çabalıyorum diyor. Sanmıyorum baska birini beğense bu kadar açıklama yapıp uğraşmaz bana ara deyip o kıza gidebilidi. Ya da iyi niyetim sanırım beni pespembe pamuk seker yaptı kotu düşünmemeye çalışıyorum :)
Bu adam size ne derse desin, gercekten ayrilmak istese boyle konusmaz, kestirip atar. Siz karsinizdakini tanirsiniz, ben ancak fikir yurutebilirim. Moralinizi bozmayin, hersey olacagina varir. Size aci cekmeyin diyemem elbette cekeceksiniz ona sizden baskasi engel olamaz. Ama aci cekerken hayati kacirmayin.
eski ilişkimde aynen senin gibiydim ilk zamanlar. sonra yavaş yavaş ben düzelmeye başladım ama bu sefer o bozuldu. sanırım içinde bana karşı hep bi kırgınlık besledi yıllarca, ve ben düzelmiş olsam bile bunu unutamadı ve çok byük sorunlar yaşadık.
sen bir iki defa oldu diyorsun, eğer ki ilişkiniz devam ederse diye uyarmak istedim. kimse kimsenin kahrını sonsuza kadar çekmiyor.
office'e katılıyorum. uğraşmayı bıraktığın anda, onda bir merak başlayacak acaba ne oldu diye.
en mantıklısı bu sanırım şuanda...
ne cevap verecek merak ettim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?