- Konu Sahibi Neslihan90
-
onun gerçekten emin olup olmadığını bitek sen anlayabilirsin..yapacak pek bişeyin de yok zaten.yüzyüze geldiğinizde onu yolundan döndürmeye ikna etmeye çalışacaksın.ama ille de hayır derse zaten bişey yapamazsın..
sevdiğin birine karşı bu kadar fevri olmaman konusunda da bu olay sana bi ders olmuş olur..
Canım ben aslında inanmıyorum, çünkü insanlar acilariyla, sinirleriyle ne bileyim bütün davranışlarını zamanla kontrol altına alabilir ve anlaşa bilmeyi öğrene bilirler.insanlar ne yazık ki kolay kolay değişmiyor sevgili Neslihan.. muhtemelen karşınızda ki insan da bunun farkında.. siz şimdi söz veriyorsunuz, ama yarın en ufak bir tartışmada aynı şeyleri yapmayacağınızın garantisini nasıl verebilirsiniz ki? size verebileceğim tek tavsiye "üstüne düşmeyin".. evet netice de hatalı bile olsanız maalesef kaçan kovalanır.. bu kadar üstüne düştüğünüzü farkederse daha da korkar haberiniz olsun.. biraz rahat bırakın ve en önemlisi kendinize zaman verin.. amacınız özür dilemek bile olsa bu kadar ısrar iyi değil..
Evet haklısınız ısrar hic dogru degil burada cok konu okudum ama isin icinde olunca insan kendine hakim olamıyor. Yaptım o ısrarı Bi kere. Ama ben hatalı oldugum ve onun sevdiğine inandığım icin yaptım açıkcası sevgisini bilmesem bu kadar caba göstermezdim. Hatalarımı anlamak icin psikologa bile gittim oturdum yazdım yaptıklarımı evet ders oldu bana ama onu kaybettim. Beni sevdiğini bilmesem kısmet degil der zorlamam ama seviyor bunu biliyorum o yüzden düzelme ihtimali hic mı yok diyorum
bunu buradan söylemek zor ama içgüdülerim bana sevgilinin amacının senin canını acıtmak olduğunu söylüyor :) bir insanın düşünmek için bu kadar uzun süreye ihtiyacı olacağına inanmamışımdır hiçbir zaman.. madem öyle sen de kendine biraz zaman ver, bir süre sonra belki bir kere daha denemenizi önerir, ama lütfen aynı hataları yapmaktan kaçın.. içinden 20 ye kadar say ve hala söylemek istiyorsan söyle :) son 5 senedir bu formülü uyguluyorum beni hiç yanıltmadı :)
Arkadasım Allah razı olsun icimi ferahlattin. Ama su var ben ona sordum bunu. Bana "ben vicdanli biriyim sevmediğim insana bile kotu davranmam sana bilerek bisi yapmıyorum hissettiklerimi söylüyorum bunlar gercek " ddi. Bu yüzden cok üzgünüm zaten.
buraya yazıyorum:bitmeyecek.kesinlikle bitmeyecek
sadece birdaha olmasını engellemek için burnun biraz sürtünsün istiyo o kadar
evet evet hep çok vicdanlılardır, o yüzden kumru gibi düşünmüş günlerce.. bende bu "düşünmek" olayını hiç anlamam.. karşımda bir insan var ve eğer bir sorunun varsa konuşur çözersin, ne bekliyorsun yani vahiy gelmesini mi? hayır, amaç karşıdakine sağlam bir ruh sıkıntısı vermek.. acaba ne olacak dedirtmek.. (sana yap demiyorum) ama senin yerinde olsam bir daha ki aramasında "ben de zaman istiyorum, çok incindim, düşünmem gerek emin olamıyorum" derdim
tamam yaptıkların doğru değil, ama bir sorunu çözmek yerine kaçıp saklanmak da hiç doğru değil.. olayı fazla dramatize etmiş sevgiliniz :)
Hah evet bende kendisine bunları soyledim. Belirsizlik kadar kotu bisi yok bittiyse bitti de dedim en basta. Yok dusunucem kafam cok karışık dedi. Hani uzakta ya bende donene kadar toplasın kafasını dedim. Çünkü yurtdışında. Hani ülkeden uzak saçmalıyor dedim ama adam bugün bitti dedi daha dönmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?