Sizlerden acil yardım istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Neslihan90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
548
54
53
Burdur
Merhaba sevgili kk üyeleri. Sizden baska akıl alabileceğim kimse yok. Bana yardım etmenizi istiyorum.
Bundan uc ay önce bir arkadas vasıtasıyla birisiye tanıştım. Ben 23 yaşındayım. Bu ksi 26 yaşındaydı. Açıkcası basta olumlu değildim bu olaya karsi. Adamın ailesini de taniyordum az cok ve iyi insanlar olduğunu biliyordum fakat Bi sekilde ciddiye almiyordum adamı. Daha sonra beni Bi sekilde kendine ikna ettirdi. Yuzyuze görüşelim sen benim hayalim de ki kişisin dedi ben görünce beni değişir diye düşünüyordum. (Kendisi sadece benim fotografımı gormus ve arkadaşımın anlattığı kadarıyla biliyormuş beni.)
Her neyse yuzyuze görüştük. Cok değişik Bi etkilenme oldu aramızda. Hem onda hem bende. Hatta onda ki daha fazlaydı. Yaklaşık uc ay boyunca ısrar ettigi icin de sevgisine guveeye başlamıştım. Ama benim kotu bir huyum var ki sinirlenince gözüm hic birşeyi görmüyor. Kendisi cok ciddiydi. Ailesine beni soyledi. Ben bizimkilere soyledim. Planımız Nisan yapmakti. Sevgisine inanmıştım fazlasıyla ama arada su sinirlendikce patlama huyum yuzunden tartışmalarımız oldu. Benim cok hatam oldu. Sinirlenince gercekten cok agir konuşuyorum ben. En son kavga da da ben buna cok agir konuştum bitti dedim. Cok kotu oldu öncekiler gibi. Yapma dedi yalvardı. Dinlemedim. Salak kafam. En sonunda bana "hep boyle mı olacağız ileride Bi gun üzüntüden olurum ben boyle giderse ya bu huylarını değiştir ya da bitsin tamam " dedi. Bunu söylerken yoldaydi. Açıkcası ben ona bu sekilde agir halde yola giderken konuştum ( hataliyim cok biliyorum) ben buna rağmen hala devam ettim. Taviz vermiyorum bitsin dedim. Ta ki ertesi gun oldu. Baktım hic aramamış. O an onu kaybettiğimi düşünüp aradım. Açtı sesi cok kötüydü. Sonrasında kabus durumlar basladi.
Kendisi uzak bir yere gidiyordu is icin ve iki hafta olmayacaktı burada. Ve bana sen beni mahvettin ölü gibi biniyorum uçağa dedi. Oraya vardı vardığını yazmadı. (Tabi ben bu arada Bi gun önceki Halim'in hata olduğunu anlayıp özürlere başlamıştım ) ama kendisi bana ilk baslarda "sen cok kırdın beni ve ileride mutsuz olacağımıza inanıyorum " yazdı. Bitsin demek mı bu dedim hayır iki hafta sonra gelicez konusucaz dedi. Ben kafayı yedim tabi. İki hafta boyunca tum hatalarımı gözden geçirdim. Yaptıgım yanlışları gördüm.
Ona yazdım. Düzelticem dedim. Gittikçe bana ilk günler bitmedi yuzyuze konusucaz diyen adam "kafamda bitirmek istiyorum düzelmez artık" demeye basladi. "Sen ileride bana daha agir konuşacaksın daha cok acı çekeceğiz bitmeli" dedi. Uc gun süre istedi onu da verdim. Ve bugün bana az önce "kafamda bitirdim" yazdı. Ben bana Bi sans ver dedim "hayır bitti ben unutmaya çalışıyorum sende beni unut acı çekmeyelim" dedi. Seviyor musun dedim "seviyorum Ama bitirmeye çalışıyorum artık cok düşündüm bitti " dedi. Ben yalvardım resmen. Bi sans diye. Hayır dedi. Bende buraya geldiginde yuzyuze konuşalım oyle bitti de görünce değişecek hersey uzaktasin diye kafan karışmış dedim. Hayır oraya sırf sana soz verdigim icin geliyorum mesajda yazdıklarımın aynılarını söyleyip gideceğim yanından dedi.
Şimdi ben ne yapayım ? Sevdiğini biliyorum. Uzakta olduğu icin mı boyle düzelir mı bu yuzyuze görüşeyim mı ne yapayım ablalarım bana akıl verin ne olur çıldırmak üzereyim canım cok yanıyor yaptıgım hatalar icin ne yapmalıyım ben ??

onun gerçekten emin olup olmadığını bitek sen anlayabilirsin..yapacak pek bişeyin de yok zaten.yüzyüze geldiğinizde onu yolundan döndürmeye ikna etmeye çalışacaksın.ama ille de hayır derse zaten bişey yapamazsın..

sevdiğin birine karşı bu kadar fevri olmaman konusunda da bu olay sana bi ders olmuş olur..

Cok cok tesekkur ederim size cevap verdiginiz icin. Beni gormek icin konuşmak icin gelmediğini sadece bittiğini yüzüme söylemek icin gelecegini o da bana soz verdigi icin yapacagını soyledi. Buna rağmen gitmem ise yarar mı peki

Adamı korkutmuşsun be güzelim
dediğin mantıklı ama, uzakda olduğu ici öyle hisetmiş olabilir,
şuan sende arkasına düşüyorsun ya, o bir başka havalarda olmasını sağlıyor,

nezaman dönecek? Biraz bekle derim, bundan sonrada kesinlikle bir şey yazma!

Ben eşimlede böyle bir şey yaşamıştım. O ısrar ettikçe ben bu havalara girip, biti istemiyorum demiştim,
adamdan ses çıkmayınca deliriyordum ama istemiyordumda,

yaşadığım Ülke dönünce ikimizde yumuşamişdik:)

ama sizin durumlar farklı, anladığım kadarı ile cok az bir şeyler paylaşmişsiniz ve iliskiniz cok kısa..
istersen sabırla bekle ve tepki verme ona:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle cok cok tesekkur ederim Yagmur perisi. Biliyorum korkuttum ve cok Cocukca davrandım hepsinin farkındayım. Ama paylaşımlar az da olsa ikimiz de birbirimizin ilk ciddi düşündüğü insandık. Belki de sevgisine cok güvendiğimden yaptım bunu. Ama şimdi bana dedi ki ben birşeyi kafama koyarsam et ya da gec yaparım. Bitti dedi. Ve en istersem yuzyuze görülebilir mısız yoksa onu türlu görüşmek istemiyor mus acı cekermisiz. Onunla görüşeyim mı ben yoksa hic konuşmadan tam bitsin mı diyeyim

Gorusmezsen icinde kalir. Gitseydim belki barisirdik dersin ilerde, icin icini yer. Gidersen de adamin dedigi gibi bittigini ondan yuzyuze duyarsin. Ilk basta huyunu suyunu bilmeden sana ilgisi varmis, ama zamanla kavgalarla sogumus gibi gorunuyor. Hic olmazsa kisa bi surede sana kocaman hayat dersi verdi, sinirlenince kendini kontrol etmeyi ogrenmeli, ve tekrar calacagin kapiyi hizla carpmaman gerektigini ogrendin. bir sonraki iliskinde sana yardimi olacaktir.

Ister gorus, ister gorusme ama aranizdaki bag epey zedelenmis..

insanlar ne yazık ki kolay kolay değişmiyor sevgili Neslihan.. muhtemelen karşınızda ki insan da bunun farkında.. siz şimdi söz veriyorsunuz, ama yarın en ufak bir tartışmada aynı şeyleri yapmayacağınızın garantisini nasıl verebilirsiniz ki? size verebileceğim tek tavsiye "üstüne düşmeyin".. evet netice de hatalı bile olsanız maalesef kaçan kovalanır.. bu kadar üstüne düştüğünüzü farkederse daha da korkar haberiniz olsun.. biraz rahat bırakın ve en önemlisi kendinize zaman verin.. amacınız özür dilemek bile olsa bu kadar ısrar iyi değil..

Evet haklısınız ısrar hic dogru degil burada cok konu okudum ama isin icinde olunca insan kendine hakim olamıyor. Yaptım o ısrarı Bi kere. Ama ben hatalı oldugum ve onun sevdiğine inandığım icin yaptım açıkcası sevgisini bilmesem bu kadar caba göstermezdim. Hatalarımı anlamak icin psikologa bile gittim oturdum yazdım yaptıklarımı evet ders oldu bana ama onu kaybettim. Beni sevdiğini bilmesem kısmet degil der zorlamam ama seviyor bunu biliyorum o yüzden düzelme ihtimali hic mı yok diyorum

Canım ben aslında inanmıyorum, çünkü insanlar acilariyla, sinirleriyle ne bileyim bütün davranışlarını zamanla kontrol altına alabilir ve anlaşa bilmeyi öğrene bilirler.

Diyer fikirlerin hoşuma gitti ve bende katılıyorum.

konu sayibi arkadaşım, ila bir şey yazmak istiyorsan,
kisa ve net ol. Özür dile ve peki de.

bunu buradan söylemek zor ama içgüdülerim bana sevgilinin amacının senin canını acıtmak olduğunu söylüyor :) bir insanın düşünmek için bu kadar uzun süreye ihtiyacı olacağına inanmamışımdır hiçbir zaman.. madem öyle sen de kendine biraz zaman ver, bir süre sonra belki bir kere daha denemenizi önerir, ama lütfen aynı hataları yapmaktan kaçın.. içinden 20 ye kadar say ve hala söylemek istiyorsan söyle :) son 5 senedir bu formülü uyguluyorum beni hiç yanıltmadı :)

Arkadasım Allah razı olsun icimi ferahlattin. Ama su var ben ona sordum bunu. Bana "ben vicdanli biriyim sevmediğim insana bile kotu davranmam sana bilerek bisi yapmıyorum hissettiklerimi söylüyorum bunlar gercek " ddi. Bu yüzden cok üzgünüm zaten.

buraya yazıyorum:bitmeyecek.kesinlikle bitmeyecek

sadece birdaha olmasını engellemek için burnun biraz sürtünsün istiyo o kadar

Öncelikle hepinizden Allah razı olsun cok zor bir durumdaydım ve bu yüzden icim rahatladı. Söylemek istediğim bazı seyler var aranızdan cevap veren bir arkadasım korkutmuşsun demişti. Evet cidden bu boyle olabilir bende buna inanıyorum Çünkü kotu bir çocukluk yasadım. Bunun etkisi cok oldu üzerimde. O da bunu biliyordu basta ben sana unutturucam dese de sanırım sonradan ona olan patlamalarimdan bıktı. Ama dedim ya bir iki em fazla olmuştur bu. Hani oyle bir ay boyunca komple kavga durumu da olmadı. Dediğinizi yaptım. Peki dedim. Sen nasıl istersen dedim. Bilmiyorum cok üzgünüm. Oyle kotu seyler yasadım ki çocukken ona anlatınca açıkcası beni gercekten sevdiğine inanmıştım. Bana sahip çıkacağına inanmıştım. Kac gündür içimden tek Bi olumsuz his geçmedi. Hep düzelir dıyordum. Cok kotu oldum bu aksam kabus gibi üstelik aileme de belli edemiyorum onlara nasıl açıklayacağım bilmiyorum

evet evet hep çok vicdanlılardır, o yüzden kumru gibi düşünmüş günlerce.. bende bu "düşünmek" olayını hiç anlamam.. karşımda bir insan var ve eğer bir sorunun varsa konuşur çözersin, ne bekliyorsun yani vahiy gelmesini mi? hayır, amaç karşıdakine sağlam bir ruh sıkıntısı vermek.. acaba ne olacak dedirtmek.. (sana yap demiyorum) ama senin yerinde olsam bir daha ki aramasında "ben de zaman istiyorum, çok incindim, düşünmem gerek emin olamıyorum" derdim

tamam yaptıkların doğru değil, ama bir sorunu çözmek yerine kaçıp saklanmak da hiç doğru değil.. olayı fazla dramatize etmiş sevgiliniz :)

buraya yazıyorum:bitmeyecek.kesinlikle bitmeyecek

sadece birdaha olmasını engellemek için burnun biraz sürtünsün istiyo o kadar

Allahhhh razı olsun senden arkadasım ya eğer bu olursa inanın dünyalar benim olacak. İnancli biriyim zamanında cok dua ettim allahım hayırlı biri olsun diye. Ve ne zaman dua etsem bu cocuk bana yazardı bes dakika sonra. Allah'ın lütfu dedim ve bende görüşmeye başlayınca asık oldum. İnsallah bitmez inşallah

Hah evet bende kendisine bunları soyledim. Belirsizlik kadar kotu bisi yok bittiyse bitti de dedim en basta. Yok dusunucem kafam cok karışık dedi. Hani uzakta ya bende donene kadar toplasın kafasını dedim. Çünkü yurtdışında. Hani ülkeden uzak saçmalıyor dedim ama adam bugün bitti dedi daha dönmeden.

siz çok durmayın üzerinde, içinizi ferah tutun.. bir laf vardır çok severim: "Kısmet ise gelir Yemenden, kısmet değil ise ne gelir elden"

siz cool davranırsanız bu sefer de o soruşturmaya başlayacak. "ne oldu birden, neden aramıyor" diye :)

Sevgili arkadasim, durumuna uzuldum. Ancak biz kadinlar gecmisimizi sirtimizdan bir turlu atamiyoruz maalesef. Oysa temiz bir sayfa acsak kim bilir ne guzel gunler var olacak onumuzde. Bu yuzden sana nacizane tavsiyem, at su sirtindaki yuku. Gecmis artik cok uzakta. Ne yaparsan yap degismyecek. Hayati ne kendine ne karsindakine zindan etme. Mutlu olman icin baska yol yok.
Ve sevgilinin gelmesini bekle. Lutfen cok da uzerine gitme daha da bunalmasin. Bulusursaniz da gozunun icine bakip oyle soylesin bittigini. Biterse de sakin onun onunde aglama. Sakince kalk, peki de tokalas, saglicakla de evine gel. Sonra istedigin kadar aglarsin. Sen onun gibi kac tane daha bulursun, bakalim o senin gibisini bir daha bulabilir mi?

Allah hepinizden binlerce razı olsun. Kendisine sunu yazdım "tamam kabul ediyorum söylediklerini ve senin kararına saygı duyuyorum , bir bildigin var ki bir sans bile vermeye deger görmedin beni. O yüzden bende bu kadarcik bir degere bile Nail degilsem sana saygı duymaktan baska durumum olamaz. Senden sadece tek birsey istiyorum boyle seylerin mesajla olmasını sevmiyorum. Uzaktasin ve ister buraya gelince yuzyuze ister telefonda bir sekilde bana bunları açıklamanı yüzüme söylemeni istiyorum. ". Boyle Bi mesaj attım. Gercekten cok acı çekiyorum ama benim değiştiğimi bile gormek istemeyen birine zorla yapisamam ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…