Sizle benle ciddi mi?

Melekete

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
17
2
24
3 aylık bir ilişkim var 4e gidiyor. Sevgilim benle ciddi mi bilmiyorum öyle olduğunu söylüyor arada. En başta ellerimiz hiç ayrılmayacak demişti. Ama şimdi diyor ki daha birbirimizi tanıyoruz. Ben ne zaman evleniriz diyorum çünkü okul falan var zaman gösterir ben plan yapamam diyor. Gelişigüzel bir arada olacak olan olur diyor. Ailesine ısrarla anlatmak istemiyor. Zamanı gelince öğrenirler diyorlar. Benle ciddi mi şüpheye düşüyorum. Biraz kafada kuran bir kızım ama bunlar da aklımı karıştırıyor sizle benle ciddi değil mi

erkek arkadaşıniz hakli aceleniz ne?
evlenenin başı göğe eriyor sanki ne bu yaşta bu evlenme telaşları anlamıyorum ki.
ye iç gez oku çalış keyfine bak daha çok erken evlenmek için

Daha 4 aylık ilişkide ciddi düşünülmez , aceleye ne gerek var ki, birlikte vakit geçirin tanıyın güzelce keyfinize bakın ileride bu günlerinizi çok arıcaksınız gençlik gibisi yok, 30 yaşında olmama daha 2 senem var ama 7 sene öncesini o kadar özlüyorum ki anlatamam bir daha bu yillariniz geri gelmicek tadını çıkararak doya doya yaşayın bosverin evlenmeyi, yıllar geçtikçe mutsuzlasiyor sanki insan tabi yaşadıklarımızında etkisi büyük .

3 aylık bir ilişkim var 4e gidiyor. Sevgilim benle ciddi mi bilmiyorum öyle olduğunu söylüyor arada. En başta ellerimiz hiç ayrılmayacak demişti. Ama şimdi diyor ki daha birbirimizi tanıyoruz. Ben ne zaman evleniriz diyorum çünkü okul falan var zaman gösterir ben plan yapamam diyor. Gelişigüzel bir arada olacak olan olur diyor. Ailesine ısrarla anlatmak istemiyor. Zamanı gelince öğrenirler diyorlar. Benle ciddi mi şüpheye düşüyorum. Biraz kafada kuran bir kızım ama bunlar da aklımı karıştırıyor sizle benle ciddi değil mi
Onun size sorması gereken tüm soruları siz yöneltmişsiniz. Bu yüzden kadınlarımızın kıymeti bilinmiyor ne yazık ki :/. Benim zamanımda demek istemiyorum çünkü daha 25 yaşındayım ama benim zamanım da diyeceğim çünkü zaman çok değişti. Ben asla evlilik düşünsem dahi sormazdım ağırdan alınır böyle şeyler yahu. Ben kimsenin ailesi ile tanışmak istemezdim tanıştırılmak istenen oldum. Çünküüüü herşey vaktin de ağırlığıyla güzel. Genç kızlarımıza çok üzülüyorum çok :KK43:

Nişanlımla nikahtan birkaç gün sonra seviştik ve

Bu adam sevgiliniz mi / nişanlınız mı / eşiniz mi ; hangisi ?

3 aylık ilişki için adamı fazla darlamiyor musun ?
Yani bir tanıyın,bir bakın..
Genç yaşta evlenip,1. Yılını doldurmadan ayrılan çiftlerden mi olmak istiyorsun ?
Yahu millet sana yanlışlıkla selam verse ; "akşama ailene haber ver de bir söz keselim" diyecek kıvama gelmişsin sanki.
Bence bu delimsirek,koca budalasi hallerinden vazgeç.Olacagi varsa da olmaz bu tutumun yüzünden.

Ne bu acele ????

Ben olsam ciddi olsam bile sizden kaçarım . Ayrıca üç ayda ne ciddisi? Eğer hemen uc ayda evlilik istiyorsanız görücü usulü biri ile olun . Okuyan insanın nasol böyle vizyonauzlugu olur

Evlilik meraklısı bu der sizin için,yakında kaçar merak etmeyin.
4 aylık ilişki de ciddi mi olunur? Flört denen bişey var birbirini tanıma, keyifli vakit grçirme, heyecan vs.

Yani adam ciddi olsa ciddi ciddi 4 aydır tanıdığın biriyle evlenecek misin ?

Okul okuyanlar evliliği nasıl düşünüyor yahu para yok pul yok işe girmemişler evlilik planı mı yapılır.

X