Sizinde hayatınız tuzla buz oluyor mu?

_Zebos_

TEK DİL,TEK BAYRAK...
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
15.448
91
206
Diğer
slm kızlar:3:

ben ne zaman mutlu olsam,hayatımda bir şeyler yolunda gitse
bi bakıyorm her şey tuzla buz oluyor:sm_confused:

neden böyle bilmiyorumbilmiyorumkismile

sizde de böyle mi?

oluyosa neler yapıyosunuz böyle bi durumda?
neler hissediyorsunuz?

ah be canım kime olmuyoki bana hep oluyo ama tevvekül etmek gerek diye düşünüyorum çok sorunlar yasadım buda olamaz dedigim zamanlar oldu kızdıgım seylerin bazen gelecekte benim iyi olarak bana geri döndügünü gördüm herseyde bi hayır vardır diyorum öyle hayata karsı güçlü durmaya çalışıyorum kötü şeyleri kafamdan atıp mutlu olmaya bakıyorum yapabildigim kadar ama insan er an mutlu olamaz öyle olsaydı yani insanın mutsuz oldugu günler olmasaydı mutlulugu kıymeti anlaşılmazdı neyse Allah yardımcın olsun canım....

Seni severim bilirsin...
Hani herhangi bir konuda bir bağımız oluşmamış da olsa nedense seviyim seni.. Önce bunu demek istedim..olumunekankayizsmile
Hayatımızdaki tuz ve buz meselelerine gelince; sanırım eskisi gibi sıkı sıkıya tutmuyorum ben hiç bir şeyi...:delphin:
O kadar yerle bir oldum ki şimdi yürürken daha özensizim.. Sanki böyle yapınca daha z düşüyorum ya da düşsem de yaralarım daha az kanıyor..:delphin:

Hayatın kendisi bu değil mi?İnişler çıkışlar...
Tuzla buz belki abartılı olur ama,bir şeyler çok iyi giderken,keyfim yerindeyken bir bakarsın tam tersi oluvermiş,fazla takmamak gerek,buda geçer
Şeniz

Herkesin hayatında inişler çıkışlar olur ama hiç beklenmedik bir anda o inişi görmek can sIkIcı cidden.

Bazen "herşey yolunda" demekten bile korkuyorum =( Çünkü öyle zamanlar oluyor ki ohh be diyorum ve pat diye kötü bir haber geliyor. :sm_confused:

ne kadar çok deger verip beklenti yukseltirsek daha çok üzülüyoruz yıkılıyoruz bir örnek

sevgili arasın diye elinde tlfnla beklemek değil de o aradıgında aaa arıyor diye mutlu olmaka.s.

olmaz mı tabiikide oluyor.hayat bu işte inişlerde olur çıkışlarda.Allah dermansız dert vermesin.

Herkesin hayatında inişler çıkışlar olur ama hiç beklenmedik bir anda o inişi görmek can sIkIcı cidden.

Bazen "herşey yolunda" demekten bile korkuyorum =( Çünkü öyle zamanlar oluyor ki ohh be diyorum ve pat diye kötü bir haber geliyor. :sm_confused:

Aynen ya :S Hep boyle oluyor

evlendikten 3 ay sonra annem vefaat etti bebeğim olmadan 1 hafta öncede eşimin babası

zibinim kankammm bitanemm inanki hayat sadece sana bana degil bır zaman gelıyor herkesın hayatı bi anda değişebılıy balım önemli olan bu tür olaylardan ders almakk hiçbir sey nedensız degıldır. rabbımın bir bildiği vardır elbette.birde olaya farklı bakmayı dene canım ama bu konuda yalnız değilsin buna inan:29:

Back