sizinde esiniz size cok konusuyosun dermi

ayy bek şimdi biraz önce eşimi aradım bir sesini duyayım diye ,ee istediğim bişey yok akşam beraberdik ,akşama yine beraberiz bende soracak soru bulamadım konuşalım diye dedimki nerdesin nasılsın napıyosun..,adamda bana yaaa ne çok soru soruyorsun yaaaa bana müdürüm sormuyor böyle sen soruyorsun diyor , bende tabiki müdürn karın değilkiş şekerim karın benim dedim, yaaa off sinir ettin beni dedi bende pişman ettin beni aradığıma dedim,beni seviyormusun diye sordum (pek demez de) hayır ne sevcem seni diye dalga geçti ,bende madem ben internetten sevgili bulayım kendime dedim, var zaten dedi bende yazıklar olsun 5 yıldır beni tanıyamadıysan benden bunu bekliyorsan yazıklar olsun sana dedim,benim senden yoksa Allahtan korkum var dedim.uyuz etti beni yaaaa.
akşam arkadaşı geldi bize ,hayran kaldım eşiyle konuşmasına , Alo.... canım benim nasılsın , söyle tatlım söyle güzelim evet çok doğru söyledin bebeğim falan...........:kızgın:senağlama bana neden öyle konuşmuyorsun kocacım dedim sen haketmiyorsun demezmijeyyar daha neyapacam onun için bilmem ,sanırım ben hatayı onun her istediğini tereddütsüz yerine getirdiğim için kıymetsiz oluyor orada yapıyorum.kafamçokkarıştı

GUZELIM ONCE OKUYUNCA COK SINIRLENDIM BENDE AMA BIR AN DURUP DUSUNDUM :BELKI OAN GUZELIM CANI SIKKINDIR NE BILEYIM BELKI YOLUNDA GITMEYEN BISEY OLMUSTUR SENDE ONU DUSUNUP SORUNCA TELEFONDA NASILSIN DIYE SEBEPSIZ CIKISMISTIR GUZELIM:SONUCUNDA HER NE OLURSA OLSUN ERKEKLER NEDENSE KONUSMAYI SEVMIYOR SEVENLERDE ESINEDE GUZEL KONUSANLARDA ETRAFTA COK NADIOR CANIM:BENIM ESIMDE COK PATAVATSIZDIR :AY DIYORUMKI SISMANMIYIM COK YANIM BIRAZ DIYO BOGzliyasim geliyo.dedigin gibi sanirim biz onlara cok ilgileniyoruz sanki cpocuklarimiz gibi buda bazen onlari bunaltiyo simdi benim ikicci cogugum olunca okadar ilgi gosteremez oldum .adam simdide ay keske bende senin cocugun olsaydim demeye basladi.guzelim sen uzulme o hatasini anlayip kendin affettirecektir.bide ben bazen masusdan esim kizdigimi anlasin diye konusmam ilgisiz davranirimki kizdigimi anlasin diye yoksa onceden surekli hi hi diye gulerdim bizimkide aman bu kadin takmiyo diye haztalarina devam ederdi.guzelim unutma sen cok deyerlisin bunu esinde biliyoda bazen ufak hatalar yapiyo kendini affettirmesi icin biraz firsat ver .seni ve minisini cokkkkkkkkk optum

eğer işine gelmeyecek şeyler söylüyorsam,hatasını falan çok konuşuyorsun der.sustuğumda ise ne oldu yine diyor konuşayımmı susayımmı şaşırıyorum bazen............

canim haklisin son noktayi sen koydun dedigin gibi canim kendi isine gelen seylerden bassedince adam icime giriyor dinlerken .bak bunu hic dusunememistim haklisin canim:hooray:

bu bir silahtır güzellik islerine gelmedimi hep öyle derler. :))

biz bayanlarin ortak derdi sanirim bu.hep hayalim beni dinleyecek hatta ben konusurken gozlerimin icine bakicak ama nerde adam daraliyo ya bassettigimde cocuklardan yok evden bazende gundemdeki olaylardan ama adam surekli kasittta senağlamasenağlamasenağlama

Ben aşkımı birazda bu yüzden seviyorum sanırım :roflol: o kadar çok konuşuyorumki..bazen o söylemeden kendim farkediyorum..ne çok konuşuyorum ya bi sus desene diye:roflol: ama yazıktır garibim :roflol:

allahtan eşimin çeneside benimle yarışamayacak kadar olsa da
iyi işler ama kurtlar vadisi ve maç falan varken konuşmaz
onun dışında genelde anlaır sorar arar iyi yani bu konuda

Ben aşkımı birazda bu yüzden seviyorum sanırım :roflol: o kadar çok konuşuyorumki..bazen o söylemeden kendim farkediyorum..ne çok konuşuyorum ya bi sus desene diye:roflol: ama yazıktır garibim :roflol:

:nazar:resimdeki ikinizsiniz sanirim ay cok yakismisiniz :nazar:allah nazardan saklasin canim.ne guzel opte basina koy guzelim bak bizim halimize adamlar utanmasa agzimizi batlicaklar :1shok::mymeka:

allahtan eşimin çeneside benimle yarışamayacak kadar olsa da
iyi işler ama kurtlar vadisi ve maç falan varken konuşmaz
onun dışında genelde anlaır sorar arar iyi yani bu konuda

sanirim hamilesin allah tamamina erdirsin sag saglim bebeyini kucagina alirsin insallah.bak sende cok sanslisin bu sansini iyi kullan biz eskidikmidir nedir sekiz senedir beraberiz esimle ikinci cocukta geldi uc ay once adam artik susayim diye allah akllah diyokafamçokkarıştılaelaelaelaelae

X