sizinde esiniz size cok konusuyosun dermi

Ikimizde Birbirimizden çok Konuşuruz Ama O Benden Daha çok Konuşur Derim Ki Susu Artik öldürdün Beni Derim 5 Dk Sürer Sonra Yine Vir Vir Vir Vir....

kizlar merhana . ya biz bayanlar cokmu konusuyoruz yoksa eslerimizmi suskun.ya esim isten gelir nasilsin derim tek tekilime iyi.is nasil gecti is iste nasil olsun herzamanki gibi.adamin agzindan sozcukler dirhemle aliniyor.hele bilgisayin onune gecsin bir kelime etmez saatlerce .ben ise hayatim bugun boyle oldu cocuklar boyle .yok tekrar sorarim moralin nasil direk ayy yetercok konusuyosun iyiyim der.kizlar kapami vurucam yerden yere sorsan kabahat sormasan kabahat sizlerinkiler nasil

önceleri o konuşmazdı hep ben konuşurdum ağzındanda lafları kerpetenle alırdım çok konuştuğumu söyledide iğma ettiğide olmuştur bu durum önceleri çok canımı sıkardı ama artık çözümü buldum konuşmazsa konuşmasın napim yani şimdi bende çok gerekmedikçe konuşmuoyr o beni kaale almazsa ben onu hiç almam oruldum artıkşakkıdı

evet der ama bu kadınların elinde degilki bu bi yaradılıs özelliği.allah bizi böyle onları öyle yaratmıs

kizlar merhana . ya biz bayanlar cokmu konusuyoruz yoksa eslerimizmi suskun.ya esim isten gelir nasilsin derim tek tekilime iyi.is nasil gecti is iste nasil olsun herzamanki gibi.adamin agzindan sozcukler dirhemle aliniyor.hele bilgisayin onune gecsin bir kelime etmez saatlerce .ben ise hayatim bugun boyle oldu cocuklar boyle .yok tekrar sorarim moralin nasil direk ayy yetercok konusuyosun iyiyim der.kizlar kapami vurucam yerden yere sorsan kabahat sormasan kabahat sizlerinkiler nasil

canim aynen vallaha benim esimi anlatiyorsun sandim bir an:)) bana cok konusuyorsun der konusmayincada hic sesin cikmiyor falan der :))anlamadim gitti:sm_confused:

biz eşimlee aynı ipte oynayann cambaz gibiyizz ikimizzdee konuşkanızdırrr

canim aynen vallaha benim esimi anlatiyorsun sandim bir an:)) bana cok konusuyorsun der konusmayincada hic sesin cikmiyor falan der :))anlamadim gitti:sm_confused:

canim biz bu kadinlarin en buyuk sorunlarindan beri ay yok esine anlayis goster isten geldi yok cocuklara anlasis goster kucukler mispisla ayyyyyyyyyyyyyyy beni kim pipislasin kimse sormaz sen nasilsin adama derim sor bakayip nasilip demezmia bi sorarsam susmassin iyisindir iyi iy<ii

AYYYYYYYY KIZZ AYNI BİZİM GİBİSİNİZ YAAA BENDE KENDİMİ ÇOK ÇENESİ DÜŞÜK HİSSEDİYORDUM:kızgın: MEĞER EŞLERİMİZ DE VARMIŞ SORUN YAAA BİR YERE GİDERİZ KONU AÇILIR BENDE VARSA KONUYLA İLGİLİ HİKAYEM V.S. ANLATIRIM ALAKALI YADA EDİNDİĞİM KÖTÜ TECRÜBEM VARSA ONU ANLATIRIM KONUYLA ALAKALI , HEMEN BENİMKİ BANA YERİ VE ZAMANI HİÇ FARKETMEZ ÇARŞI PAZAR MİSAFİRLİK AİLELERİİN YANINDA '''' SUSSSS, ÇOK KONUŞTUN'''' DER EVDEDE BANA BENİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUN DİYE SORDUĞUMDA ''' HERŞEYİNLE MÜKEMMELSİN AMAA ŞUUU ÇENEN VARYAAAAA!!!! OOO OLMASA DAHA İYİ OLUCAKSIN BİRDE UYUŞUKŞUN PRATİK OLSAN.......''' DİYOR TABİ BENİMDE AĞIRIMA GİDİYOR İNANIRMISINIZ O ÇOCUĞA BAKARKEN BEN BİRSÜRÜ İŞ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM HİÇ ŞÖYLE OTURUP KEYİF YAPABİLMİŞ DEĞİLİM CUMA GECE SEYAHATTEN GELDİK KİRLİLERİ MAKİNEYE ERTESİ GÜN ATTIM BEYAZLARI ASTIMDA RENKLİLERİDE YIKAMIŞTIM BENİM KAYINBİREDERDE ASKER İZİNE GELDİ TABİ RENKLİLERİ MAKİNEYE ATTIM ORAYA GEÇTİK SONRA TAAA GECE 2GİBİ GELDİK KIZI SOY DOYUR YATIR DERKEN 3 TE KENDİMİ ATTIM TABİ SABAHTA YATKALK YATKALK SERSEMLEDİM TAAA 12DE KALKDIK ÖĞLEN OLDU İNANIRMISINIZ RENKLİLERİ TAAA 2-30DA ASMAYA FIRSATIM OLDU:bbo:

BİRDE BANA UYUŞUK DİYOR EE NAPAYIM ONTANE ELİMMİ VAR:1no2: ÇENEYE GELİNCE NAPAYIM YERİ GELİYOR KENDİMİ SAVUNUYORUM AYRICA BEN ÇENEMLE PARA KAZANIYORUM SATIŞ-PAZARLAMADAN PİŞTİM BENşutarafagitti
oy canim arkadasim benim susma kiz bizi kim tutar guzelim ya onlar az konusuyo diye bizdemi suspus olucaz tum gun agu magu yok ogluma dur sus kirma kosma ev isi derken yeterlice yoruluyoruz.eslerimuiz gelince bir kac kelime edelim diyoruz agzimiza tikiyorlar ya.ay bazen yapistirasim geliyo ay ben konusuyorum adamin agzi yuzu baska yerde .ilk evlendigimizde sinirden aglardim susardim gunlerce konusmazdim sonra yalvarirki konus diye .ama artik alistim bazen diyorumki ay senle konusmayipta ne yapicam aaaaaaaaa sokakatan herifin tekinimi sevirip konusucam diyorum.

şeyy bende çok konuşuyorumlaelaelaelaelae napım dayanamıyorum tabi eşim standart eşlerden oldugu için fazla konuşmaz kafamçokkarıştı ama ben ikimize de yetiyorum zatenŞeniz seviyo beni bende onu çok ama cok seviyorum askım kocam benim aha bak gine düştü çenem:roflol:

Bizde de tam tersi. Hiç konuşmuyorsun der nişanlım. tatlicadiarzu
Ama n'apiyim konuşmaktan çok dinlemeyi seviyorum.

duruma göre değişir, eğer ayık kafada ise , sen çok konuştun yine der benneyaptımki kafası iyiyse, niye konuşmuyorsun der :bbo:

Bizde de tam tersi. Hiç konuşmuyorsun der nişanlım. tatlicadiarzu
Ama n'apiyim konuşmaktan çok dinlemeyi seviyorum.

ay ay ne guzel canim demekki ileride bizim gibi ufak tepek atismalariniz olmucak .bazen kendime soruyorum cokmu konusuyorum diye yooooo diyorum ama esim cokkk diyo

eğer işine gelmeyecek şeyler söylüyorsam,hatasını falan çok konuşuyorsun der.sustuğumda ise ne oldu yine diyor konuşayımmı susayımmı şaşırıyorum bazen............

ayy bek şimdi biraz önce eşimi aradım bir sesini duyayım diye ,ee istediğim bişey yok akşam beraberdik ,akşama yine beraberiz bende soracak soru bulamadım konuşalım diye dedimki nerdesin nasılsın napıyosun..,adamda bana yaaa ne çok soru soruyorsun yaaaa bana müdürüm sormuyor böyle sen soruyorsun diyor , bende tabiki müdürn karın değilkiş şekerim karın benim dedim, yaaa off sinir ettin beni dedi bende pişman ettin beni aradığıma dedim,beni seviyormusun diye sordum (pek demez de) hayır ne sevcem seni diye dalga geçti ,bende madem ben internetten sevgili bulayım kendime dedim, var zaten dedi bende yazıklar olsun 5 yıldır beni tanıyamadıysan benden bunu bekliyorsan yazıklar olsun sana dedim,benim senden yoksa Allahtan korkum var dedim.uyuz etti beni yaaaa.
akşam arkadaşı geldi bize ,hayran kaldım eşiyle konuşmasına , Alo.... canım benim nasılsın , söyle tatlım söyle güzelim evet çok doğru söyledin bebeğim falan...........:kızgın:senağlama bana neden öyle konuşmuyorsun kocacım dedim sen haketmiyorsun demezmijeyyar daha neyapacam onun için bilmem ,sanırım ben hatayı onun her istediğini tereddütsüz yerine getirdiğim için kıymetsiz oluyor orada yapıyorum.kafamçokkarıştı

X