- 27 Aralık 2007
- 1.068
- 17
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar merhana . ya biz bayanlar cokmu konusuyoruz yoksa eslerimizmi suskun.ya esim isten gelir nasilsin derim tek tekilime iyi.is nasil gecti is iste nasil olsun herzamanki gibi.adamin agzindan sozcukler dirhemle aliniyor.hele bilgisayin onune gecsin bir kelime etmez saatlerce .ben ise hayatim bugun boyle oldu cocuklar boyle .yok tekrar sorarim moralin nasil direk ayy yetercok konusuyosun iyiyim der.kizlar kapami vurucam yerden yere sorsan kabahat sormasan kabahat sizlerinkiler nasil
kizlar merhana . ya biz bayanlar cokmu konusuyoruz yoksa eslerimizmi suskun.ya esim isten gelir nasilsin derim tek tekilime iyi.is nasil gecti is iste nasil olsun herzamanki gibi.adamin agzindan sozcukler dirhemle aliniyor.hele bilgisayin onune gecsin bir kelime etmez saatlerce .ben ise hayatim bugun boyle oldu cocuklar boyle .yok tekrar sorarim moralin nasil direk ayy yetercok konusuyosun iyiyim der.kizlar kapami vurucam yerden yere sorsan kabahat sormasan kabahat sizlerinkiler nasil
canim aynen vallaha benim esimi anlatiyorsun sandim bir an:)) bana cok konusuyorsun der konusmayincada hic sesin cikmiyor falan der :))anlamadim gitti:sm_confused:
biz eşimlee aynı ipte oynayann cambaz gibiyizz ikimizzdee konuşkanızdırrr
oy canim arkadasim benim susma kiz bizi kim tutar guzelim ya onlar az konusuyo diye bizdemi suspus olucaz tum gun agu magu yok ogluma dur sus kirma kosma ev isi derken yeterlice yoruluyoruz.eslerimuiz gelince bir kac kelime edelim diyoruz agzimiza tikiyorlar ya.ay bazen yapistirasim geliyo ay ben konusuyorum adamin agzi yuzu baska yerde .ilk evlendigimizde sinirden aglardim susardim gunlerce konusmazdim sonra yalvarirki konus diye .ama artik alistim bazen diyorumki ay senle konusmayipta ne yapicam aaaaaaaaa sokakatan herifin tekinimi sevirip konusucam diyorum.AYYYYYYYY KIZZ AYNI BİZİM GİBİSİNİZ YAAA BENDE KENDİMİ ÇOK ÇENESİ DÜŞÜK HİSSEDİYORDUM MEĞER EŞLERİMİZ DE VARMIŞ SORUN YAAA BİR YERE GİDERİZ KONU AÇILIR BENDE VARSA KONUYLA İLGİLİ HİKAYEM V.S. ANLATIRIM ALAKALI YADA EDİNDİĞİM KÖTÜ TECRÜBEM VARSA ONU ANLATIRIM KONUYLA ALAKALI , HEMEN BENİMKİ BANA YERİ VE ZAMANI HİÇ FARKETMEZ ÇARŞI PAZAR MİSAFİRLİK AİLELERİİN YANINDA '''' SUSSSS, ÇOK KONUŞTUN'''' DER EVDEDE BANA BENİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUN DİYE SORDUĞUMDA ''' HERŞEYİNLE MÜKEMMELSİN AMAA ŞUUU ÇENEN VARYAAAAA!!!! OOO OLMASA DAHA İYİ OLUCAKSIN BİRDE UYUŞUKŞUN PRATİK OLSAN.......''' DİYOR TABİ BENİMDE AĞIRIMA GİDİYOR İNANIRMISINIZ O ÇOCUĞA BAKARKEN BEN BİRSÜRÜ İŞ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM HİÇ ŞÖYLE OTURUP KEYİF YAPABİLMİŞ DEĞİLİM CUMA GECE SEYAHATTEN GELDİK KİRLİLERİ MAKİNEYE ERTESİ GÜN ATTIM BEYAZLARI ASTIMDA RENKLİLERİDE YIKAMIŞTIM BENİM KAYINBİREDERDE ASKER İZİNE GELDİ TABİ RENKLİLERİ MAKİNEYE ATTIM ORAYA GEÇTİK SONRA TAAA GECE 2GİBİ GELDİK KIZI SOY DOYUR YATIR DERKEN 3 TE KENDİMİ ATTIM TABİ SABAHTA YATKALK YATKALK SERSEMLEDİM TAAA 12DE KALKDIK ÖĞLEN OLDU İNANIRMISINIZ RENKLİLERİ TAAA 2-30DA ASMAYA FIRSATIM OLDU:bbo:
BİRDE BANA UYUŞUK DİYOR EE NAPAYIM ONTANE ELİMMİ VAR:1no2: ÇENEYE GELİNCE NAPAYIM YERİ GELİYOR KENDİMİ SAVUNUYORUM AYRICA BEN ÇENEMLE PARA KAZANIYORUM SATIŞ-PAZARLAMADAN PİŞTİM BENşutarafagitti
Bizimki dışarda aslan evde kuzu.Hey Allahım ya HALEN ÇOK KONUŞAN BEN OLURUM.
Bizde de tam tersi. Hiç konuşmuyorsun der nişanlım. tatlicadiarzu
Ama n'apiyim konuşmaktan çok dinlemeyi seviyorum.
hergün bana çok konuşuyorsun der bozuluyorum ama ne yapayım huyum kurusun