sizinde esiniz size cok konusuyosun dermi

benimki gelir sororarım günün nasıl geçti diye oda bana sorar arada çokk konuşuyosun der
napıyım akşama kadar kimseyle konuşmuyorum.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

biz ikimiz de cok konusuruz cok sukur. hatta bizimkinin sarkisi turkusu taklitleri eksik olmaz. bir de bebis gelsin ev iyice senlik alani olacak sanirim :) ama bazen, eger kafasi baska yerdeyse dalginsa kendi kendime de konusmuyor degilim :p bu durumda hemen bana konsantre ol diye uyaririm kendisini. gece bir de, hemen uyur :KK43: dun gece mesela birseyler anlatiyordum yatakta, bi ara uyumus sicradi, ben kendi kendime mi konusuyorum dedim, o da sen konus ninni gibi geliyor dedi :) bazen muhabbet ederiz bi bakarim o baska birsey anlatiyor ben baska birsey :) yok yani tencere dibin kara seninki benden kara, birsey demez :p

ilk evlendiğimiz zamanlarda , ben bişey sormazsam bazen 1-2 saat hiç konuşmadığı oluyodu. hatta bu yüzden depresyona girdim.. çünkü oturduğum ilde eşimden başka kimsem yoktu ve akşam heyecanla onun gelmesini beklerdim.. ama geldiği hiç belli olmazdı zaten...boşanma girişimi falan derken, yeni yeni konuşmayı öğreniyor ancak konu dağarcığı 2-3 tane.. "işyeri, futbol" ağırlıklı. 3. aklıma gelmedi.. hala mutsuzum bu konuda :KK43:..

Benimkide cok soru sorar cok konusur, isin nasil gecti, naptin falan filan..
nedense bende tahammul edemem ne olsun iste adi ustunde is,nasi gecebilir ki,
calismis gelmissindir, bu sorular bittik sonra kendi isyerinde olup bitenleri anlatir bense isle ilgili
tek bisey bile duymak istememkafamçokkarıştıtatlicadiarzu

yaw bende nişanlıyım hep kuruntı yapıyorum ben telefonda her anımı anlatıyorum o sadece işinde neler yaptığını anlatır bense neye kızmışsam dert yanarım ailemi işimdekileri ama o ne işini dert yanar ne ailesini çok gücüme gidiyor ve artık bende anlatmıycam diye kara aldım kendi kendime

yok benim eşim bana hiç öyle bişey demedi şimdiye kadar :1hug:
ben çok konuştuğumu bilirim zaten seviyorum konuşmayı napalım yani sırnaşık şey
eşim bitek kurtlar vadisi varken sesiz olmamı ona soru sormamı istemez onun dışında herzaman sohbete muhabbete açıktır :nazar:
zaten eve gelince pc başına geçmez kolay kolay
arada canı sıkılırsa bi bakar ne var ne yok diye sonra kapatır gene

aman canim nazar deymesin guzelim sen kac senelik evlisin canim

Genel olarak erkekler böyle herhalde kafamçokkarıştı
Benim eşimde pek konuşmaz yada benden fırsat kalmıyor :roflol:
Bazen bana susta motorun soğusun diye takılır sırnaşık şey

adami bazen bogazliyasim geliyo ya tum gun evde yazzim pek kimseye gitmeyide sevmem tum gun cocuklarla is guc derken dort gozle esim gelsin diye bekliyorum adam agzima tikiyo kelimeleri ya

evet bazen der gülüşürüz sustuğum zamanda niye konuşmuyorsun
ev sessiz oldu der
eeeeeeeee karar ver derim sen devam et konuşmana o bile yeter sessizliğinden yana der
yani adam alıştı ne yapsın :roflol:
öyle kafa ütülüyecek tür değil benim dır dır vır vır edişim
ben gülüp oynamasam evde çocuklarla sesimiz çıkmasa
ev evlikten çıkar saten adamı zorla konuşturuyorum sırnaşık şey
bende susarsam ne oluruz bilmem

senin gibi yim canim dirdirci deyilim sadece sohbet edelim aksam beraber televizyon seyredelim diyorum derde adam televizyon seyrederken benle uyuya kaliyo ayy nerde romantik bir ess.bizimki ormantik

beyfendiden firsat kalirsaa konusuyorum ``cok konusuyosun `` cumlesini genelde ben ona soylerim...a.s.

ay bayildim benimki konusmaz sadece soylenir durur genelde bende derimki ona ay ne bu ya icine karimi kacti ay deli olur hahahayyyyyyyyyyy

kizlar dun ne yaptim bakin bizimki basina tasmi duste ne ... basladi konusmaya bende masustan ayni onun gibi saga sola bakiyorum .dedimki ay cok konusuyosunya.ay adam bi morardi ....he dedim bende boyle oluyorum .bukalemuna dondun dedim ama katiliyorum bizimkide sinir oldu bana.sonra dedimki seni sikayet ettim arkadaslarima kime dedi kk ye dedim .onlarda bana hak verir demezmi .

walla benım kocamın işine gelmeyen bırsey dersem ona o zaman çok konusuyorsun der bana

bende çok konuşanlardanım bişey istediğimde genelde çok konuşurumlaelaelaelaelae o da tamam yeter ki sus tamam der :kahve: normal de de ikimizde konuşmayı severiz benden fırsat kaldığı zamanlarda güzel sohbet ederiz bazen der biri bizi görse deli bunlar der espiriler havada üşüşür

demez öyle bişey çünkü ben çok konuşmam,
konuşursak da beraber konuşuruz saatlerce sohbet ettiğimiz olmuştur, bazen sabaha kadar oturur konuşuruz, şikayet etmediğine göre seviyor demek ki...

Ben De çok Konuşurum. Konuşmayi çok Severim. Eşim De Ara Sira Laf Olsun Diye Söyler Zaten çok Konuşuyorsun Diye. Ama Bu Durum O Kadar Rutinleşti Ki Aliştik Artik. Ben Konuşuyorum. O Dinliyor. Sikilirsa çok Konuştun Diyor:)).amaaa Yoo Ara Sira Sohbet De Ediyoruz :))))o Kadar Da Değil.

Hiç durmadan aralıksız konuşabildiğim için bazen yorulmadı mı çenen dio ama sessiz kaldığımda da çok korkuyor çünkü sessizliğimin pek hayra alamet olmadığını gayet ii bilir.jeyyarÇünkü her sessizliğimin sonrasında erkek arkadaşım büyük bi kıyametin kopacağını bilirsırnaşık şey

ay kizlar cok sekersiniz iyikide bu konuyu burda acmisim yoksa inanin bunalim olucaktim gevezemiyim diye.bazen konusurken kendi kendimi uyariyorum sus kiz diye adam baslicak diye.cok sagolun tek tek tesekkur ederim sizlere canlarim.icinde bulundugum rahatsizliktan vesilenizde si<yyrildim hatta yazilarinizi okurken cok keyif aldim.cok konusuyorum diye uzulmek yerine artik kendimle alay eder oldum

ay kizlar cok sekersiniz iyikide bu konuyu burda acmisim yoksa inanin bunalim olucaktim gevezemiyim diye.bazen konusurken kendi kendimi uyariyorum sus kiz diye adam baslicak diye.cok sagolun tek tek tesekkur ederim sizlere canlarim.icinde bulundugum rahatsizliktan vesilenizde si<yyrildim hatta yazilarinizi okurken cok keyif aldim.cok konusuyorum diye uzulmek yerine artik kendimle alay eder oldum

AYYYYYYYY KIZZ AYNI BİZİM GİBİSİNİZ YAAA BENDE KENDİMİ ÇOK ÇENESİ DÜŞÜK HİSSEDİYORDUM:kızgın: MEĞER EŞLERİMİZ DE VARMIŞ SORUN YAAA BİR YERE GİDERİZ KONU AÇILIR BENDE VARSA KONUYLA İLGİLİ HİKAYEM V.S. ANLATIRIM ALAKALI YADA EDİNDİĞİM KÖTÜ TECRÜBEM VARSA ONU ANLATIRIM KONUYLA ALAKALI , HEMEN BENİMKİ BANA YERİ VE ZAMANI HİÇ FARKETMEZ ÇARŞI PAZAR MİSAFİRLİK AİLELERİİN YANINDA '''' SUSSSS, ÇOK KONUŞTUN'''' DER EVDEDE BANA BENİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUN DİYE SORDUĞUMDA ''' HERŞEYİNLE MÜKEMMELSİN AMAA ŞUUU ÇENEN VARYAAAAA!!!! OOO OLMASA DAHA İYİ OLUCAKSIN BİRDE UYUŞUKŞUN PRATİK OLSAN.......''' DİYOR TABİ BENİMDE AĞIRIMA GİDİYOR İNANIRMISINIZ O ÇOCUĞA BAKARKEN BEN BİRSÜRÜ İŞ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM HİÇ ŞÖYLE OTURUP KEYİF YAPABİLMİŞ DEĞİLİM CUMA GECE SEYAHATTEN GELDİK KİRLİLERİ MAKİNEYE ERTESİ GÜN ATTIM BEYAZLARI ASTIMDA RENKLİLERİDE YIKAMIŞTIM BENİM KAYINBİREDERDE ASKER İZİNE GELDİ TABİ RENKLİLERİ MAKİNEYE ATTIM ORAYA GEÇTİK SONRA TAAA GECE 2GİBİ GELDİK KIZI SOY DOYUR YATIR DERKEN 3 TE KENDİMİ ATTIM TABİ SABAHTA YATKALK YATKALK SERSEMLEDİM TAAA 12DE KALKDIK ÖĞLEN OLDU İNANIRMISINIZ RENKLİLERİ TAAA 2-30DA ASMAYA FIRSATIM OLDU:bbo:

BİRDE BANA UYUŞUK DİYOR EE NAPAYIM ONTANE ELİMMİ VAR:1no2: ÇENEYE GELİNCE NAPAYIM YERİ GELİYOR KENDİMİ SAVUNUYORUM AYRICA BEN ÇENEMLE PARA KAZANIYORUM SATIŞ-PAZARLAMADAN PİŞTİM BENşutarafagitti

oooooooooo der valla cunku konusurum yanii ... bi seyi bana onkere solettirir sonra cok konusuosun der laelaelaelaelae okul hayatim boyunca bile ogretmenlerden duydugum en SIK cumle sus kizimdi :roflol: konusmayi seviorum yerinde zamaninda konusoorum ama yaa bu erkeklr cok sessiz arkadslar biz geveze degilizz :içelim:a.s.

X