sizinde esiniz size cok konusuyosun dermi

aysima81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.009
16
43
kizlar merhana . ya biz bayanlar cokmu konusuyoruz yoksa eslerimizmi suskun.ya esim isten gelir nasilsin derim tek tekilime iyi.is nasil gecti is iste nasil olsun herzamanki gibi.adamin agzindan sozcukler dirhemle aliniyor.hele bilgisayin onune gecsin bir kelime etmez saatlerce .ben ise hayatim bugun boyle oldu cocuklar boyle .yok tekrar sorarim moralin nasil direk ayy yetercok konusuyosun iyiyim der.kizlar kapami vurucam yerden yere sorsan kabahat sormasan kabahat sizlerinkiler nasil

yok benim eşim bana hiç öyle bişey demedi şimdiye kadar :1hug:
ben çok konuştuğumu bilirim zaten seviyorum konuşmayı napalım yani sırnaşık şey
eşim bitek kurtlar vadisi varken sesiz olmamı ona soru sormamı istemez onun dışında herzaman sohbete muhabbete açıktır :nazar:
zaten eve gelince pc başına geçmez kolay kolay
arada canı sıkılırsa bi bakar ne var ne yok diye sonra kapatır gene

Genel olarak erkekler böyle herhalde kafamçokkarıştı
Benim eşimde pek konuşmaz yada benden fırsat kalmıyor :roflol:
Bazen bana susta motorun soğusun diye takılır sırnaşık şey

beyfendiden firsat kalirsaa konusuyorum ``cok konusuyosun `` cumlesini genelde ben ona soylerim...a.s.

evet bazen der gülüşürüz sustuğum zamanda niye konuşmuyorsun
ev sessiz oldu der
eeeeeeeee karar ver derim sen devam et konuşmana o bile yeter sessizliğinden yana der
yani adam alıştı ne yapsın :roflol:
öyle kafa ütülüyecek tür değil benim dır dır vır vır edişim
ben gülüp oynamasam evde çocuklarla sesimiz çıkmasa
ev evlikten çıkar saten adamı zorla konuşturuyorum sırnaşık şey
bende susarsam ne oluruz bilmem

kizlar merhana . ya biz bayanlar cokmu konusuyoruz yoksa eslerimizmi suskun.ya esim isten gelir nasilsin derim tek tekilime iyi.is nasil gecti is iste nasil olsun herzamanki gibi.adamin agzindan sozcukler dirhemle aliniyor.hele bilgisayin onune gecsin bir kelime etmez saatlerce .ben ise hayatim bugun boyle oldu cocuklar boyle .yok tekrar sorarim moralin nasil direk ayy yetercok konusuyosun iyiyim der.kizlar kapami vurucam yerden yere sorsan kabahat sormasan kabahat sizlerinkiler nasil

seninkiyle aynı canım bende uzun olmasın diye yazmamıştım
eh ne yapcaz işte konuşmasak bir türlü konuşsak bir türlü
bizlerin kaderi bu olsa gereksırnaşık şey

ama ben çok görmüyorum. nihayetinde is yerinde bütün gün bir sürü insanla muhattap oluyorlar,içlerinden diyorlardır aksam evime gitsemde söyle bi kafamı dinlesem diye..adamlar eve gelincede hanımlar baslıyor konusmaya,adamlarında kafası kaldırmıyor tabıkı :)) ama tabıkı kadında kendince haklı.çünkü aksama kadar evde ev isi çoluk çocukla uğras,yemek yap ütü yap.evde tek basına oda dıyo aksam esim gelsede söyle iki laf etsek.. yaman bi çeliski iste.. herkes kendince haklı yanıı..

normalde cenesı dusuk bırıyım ama esımden henuz boyle bırsey duymadım..benneyaptımki
zaten tek taraflı konusmayı sevmıyorum..
sonucta karsılıklı konusuyoruz..:asigim:
yanı ben ne kadar konusuyorsam oda o kadar konusmus oluyor pek sorun olmuyor bu sebeple...
sessız oldugu donemlerde de sorularla bunaltmıyorum mutlaka dusundugu bıseyler vardır dıye..fisfisfis
gerek duydugun anda nasılsa anlatmaya baslıycak..

aysimacimm cnm bende pek fazla konusurdum kizken
ama evlendikten sonraa ilk zamanlarda oyleydim
gun gecdikce durgunlastim esim zaten suskun bir adamdir
ama ben sussam bile sen konus evime nese getireceksin derrr:uhm:
nasil isse oo tek basima ne nesesiyse buu

Benimkinin eve geldikten ve yemek yedikten sonra dili çözülür.
Tabi canı sıkıldıysa ki sessizliğinden anlarım pek konuşmaz.
Konuşması anlatması çok hoşuma gider. Önemli mevzular konuşmasak bile evde onun sesini duymayı çok seviyorum.Ama ben film seyrederken konuşmasa dahada çok seveceğim.

bizim evdede daha çok benim sesim çıkar özellikler tartışırken 1 dk susamıyorum sus artık der o dedikce dahada konuşacağım söyleyeceğim sözler olur sus motorun soğusun artıkkkkkkk....

ben bazen eşimle değil de duvarla konuştuğumu düşünürüm.adam konuşmayı bırak,konuştuğumu dinlemez bile.o kadar da çok sever konuşmayı ama.evdeyken en sevdiği şey uyumak ve futbol seyretmek.o yüzden problem değil.ben pc ye bakıyorum,o da tv ya da uykuda

ben bazen eşimle değil de duvarla konuştuğumu düşünürüm.adam konuşmayı bırak,konuştuğumu dinlemez bile.o kadar da çok sever konuşmayı ama.evdeyken en sevdiği şey uyumak ve futbol seyretmek.o yüzden problem değil.ben pc ye bakıyorum,o da tv ya da uykuda

aynen bizi anlatmışın canım napalım alıştım artık 10 yıldır Çok üzgünüm çoook

bende bazen eşime derim eşimde bana der..bunun için kafanı yerlere neden vuruyorsun ki....akşama kadar işte kafamız allak bullak olduğu için evde fazla konuşulunca dayanamıyorum eşimde dayanamadığı zamanlar anlayışla karşılıyorum..ama bu hep böyle değil tabi..çoğu zaman yemek yerken konuşuruz ordan burdan...biraz anlayışlı ol tamam sende akşama kadar evde sıkılıyorsun ama ortamında konuş ki oda konuşsun ..biz bayanlar bir başladıkmı sonunu zor getiriyoruz yani bazen hak vermiyor değilim erkeklere....

benim eşimde kurtlar vadisi bıde bjk nin maçı varsa tek kelıme etme der.
hatta gecen gun ben kavakyellerını ızlıyım bı odada ,esımde kurtlar vadısını izliyor diger odada tuttumm diğer odadan çagrı attım cep telefonuna bagırdı bana azın dursa elin durmuyor senin diyeenaniknanik

eşim bir şeylere dalmışsa tv bilgisayar gibi duymaz bile 10 kere söylersin ama genelde konuşur benimle paylaşır beraber yorum yaparız ama bende çok şırnaşırım bilgisayarın başıondayken gider bende oturum okuduklarını okurum yorum yaparım o da o zaman konuşur da konuşur...

Bizim evde her ikimizde cırcırcır konuşuruz... Şarkılar türküler şakalar... Bir de kedişimizin miyavları eklenince tam olur yani...
Çok sesli orkestra gibiyiz...

zaman içinde düştüğüm bir hatadır çok konuşmak…..
dilimin lastiği kopuverir bir yerde. ………
eşimle aynı frekanstaysak……ikimizde bülbül gibi şakırız…..problem olmaz…:1hug:
ama kendimi kaptırdığımda eşim sıkıldığını sözle ifade etmez asla…….
“bir sus da motorun soğusun” dercesine acıklı gözlerle bakar bana içli içli…..:1no2:
hemen düzelir,toparlarım kendimi……..
:1ninca:

Benim aşkımda bende çok konuşuruz.sengözlerimebaksanab
Aslında bi ortama girdiğimizde pek konuşmayız ama nedense bir araya geldiğimizde bıdı bıdııı bi türlü susmayız.Bazen biraz sus ta ben konuşayım diyorum:roflol:

Tabi bu keyfimiz olduğu günler için geçerli :1closedeyes:

X