• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde başıniza böyle birşey geldimi

fatma_arslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2023
12
-2
1
21
12 haftalık hamileyim doktora gittim bugün kız dedi , ikinci hamileğim ilk çocuğum kızdı ve bu hamileliğim birinci hamileliğimden çok farklı hep erkek hissediyorum, yanılma payı varmdır doktorun 12 hafada

Kız-erkek farketmez. İmanlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim.

Benim kızımda yüzüm çok sivilcelenmişti. Mide bulantısı 3 ay sürdü. Sonra mide yanması oldu.

Oğlumda yüzümde hiç sivilce yoktu ama onda da mide bulantısı 3 aydan fazla sürdü mide yanması daha şiddetli oldu.

Şimdi 5 buçuk aylık hamileyim. Kızım olacak. Yüzümde yine sivilceler var ama ilk kızımdaki kadar çok değil. Mide bulantısı 3 aydan sonra geçti. Arada bir bulanıyor sadece. Mide yanması oğlumda ki kadar şiddetli değil. İlerleyen zamanlarda ne olur bilemem.

12 haftalık hamileyim doktora gittim bugün kız dedi , ikinci hamileğim ilk çocuğum kızdı ve bu hamileliğim birinci hamileliğimden çok farklı hep erkek hissediyorum, yanılma payı varmdır doktorun 12 hafada
Erkek olsa cinsel organdan hemen anlıyor doktorlar. Kız dediyse yüksek ihtimal kızdır. Erkek çabuk belli oluyor ama 12 hafta çok erken. Herşey değişebilir. Doğum anına kadar bile cinsiyette yanılan var. Sağlıklı olsun sağlıkla gelsin inşaAllah.

Back