- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Cansın ya seni çok özledim ben bu testleri 2 gün önce yaptım üyelikte aktifleşmeyince sana haber vermek için çatladım bi görsen beni artık Kk taciz ettim ya açılsın diye üyeliğim çok şükür kavuştum sana ve Kk ye inşallah uğurlu gelirde hepiMiz hamiş haberlerimizi paylaşırız ❣Yaaaaniiiiiii
Hayırlı haberini bekliyorum balımmmmmmmm
Sabaha kadar uyumam artık
Belirtilerin neler cnm ben de takmış durumdayım bat 31 temmuz sabah idrar testi yapayım diyorumİnşallah çok erken yaptım biliyorum ama belirtiler beni deli edecek yarın doktora gidip beta hcg baktırmak istiyorum
Ya Can'ım Hakkı'nda hayırlısı inşallah vardır bende göğüsler de koyulaşma ve boynumdan göğüslerin üstüne kadar ve hatta kollarımdaki damarlar çok belirginleşti bide kasık üstünde damarlar bellirginleşti akıntım hala devam ediyor böyle değişik çok geliyor ve beraberinde bel Ağrı'sı bide ara ara kasık Ağrı'sı mevcut Can'ım tek taraflı şimdilik bu kadarBelirtilerin neler cnm ben de takmış durumdayım bat 31 temmuz sabah idrar testi yapayım diyorum
Aynen balım yaa sorma hiç sizsiz olmuyorrrrCansın ya seni çok özledim ben bu testleri 2 gün önce yaptım üyelikte aktifleşmeyince sana haber vermek için çatladım bi görsen beni artık Kk taciz ettim ya açılsın diye üyeliğim çok şükür kavuştum sana ve Kk ye inşallah uğurlu gelirde hepiMiz hamiş haberlerimizi paylaşırız ❣
Amin Can'ım inşallahSelanikMuhaciri bnm koyulaşma fazla yok göğüs hassasiyeti biraz var, özellikle sol kasığımda ağrı var hatta bu ağrı sol bacağımı bile ağrıtıyor bel ağrısı da var.bi de bi kaç kez kasık bölgesinde kıpırtı gibi bişeyler hissettim.uykulu ve halsiz durumdayım bklm artık hayırlısı olsun hepimiz için canım
bile olsa kabulüm kuzucum yeterki olsun hayırlısıylaAynen balım yaa sorma hiç sizsiz olmuyorrrr
Çok şükür kavuştuk
İnşaallah minnoşlarımıza da kavuşuruz bu ay
Sabaha takıldı kafam şu hcg binlerde çıkarmış bideeee çünkü bana göre 4 aylık seninki kaç aydır pozitif görüyorum testlerini
İnşaallah hamişsin Allahımm sana şükürler olsun
Aynen tatlım yaa fazlasında gözümüz yok 9 ay bekleriz sabırlaNerdeeee bebeğim valla 1 günlük
bile olsa kabulüm kuzucum yeterki olsun hayırlısıyla
İnşallah Can'ım ya yarın netleşecek hayırlısıyla :)pozitif gibi duruyor. Bat öncesi olduğu için silik.
inş güzel haberler yazarsın buraya cnm :)İnşallah Can'ım ya yarın netleşecek hayırlısıyla :)
Âmin Can'ım ya inşallah ben ve tüm isteyenleri Rabbim bekletmesin tek temennim bu ❣inş güzel haberler yazarsın buraya cnm :)
Ya Nasıl böyle pozitif çıkıyor ya anlamıyorum gerçekten..Beta hcg 0.24 arkadaşlar malesef yok yine bu ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?