- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Ben de öyle yapsaymışım keşke gerçekten pişmanımTedavinizi herkese söylemeyin, günü geldimi yaranıza basarlar Maalesef. Bizde herkese söylemedik hatta kendi çok yakınlarımıza bile
E kırılacak ne var dedim diye alttan altta seviyesiz diyosun bana conem :):) ayy tamam arkadaşım sorunluyum çok sorunluyum ok ? hadi
100 tane cevap verdim bi tanesi de böyleyse sorun bende değildir bence.. 12 sayfadaki olumsuz yorumları bile beğendim cevapladım.. Sonuçta burda bi soru soruyorum abartıyor muyum ne yapmalıyım diye.. haliyle abartıyorsun diye yazan arkadaşlar da var hepsine saygılıyım, anlayabilirim hatta duydukça kendimi eleştiriyorum .. ama bu arkadaş biraz garip cevaplar veriyo saldırır gibi.. bu tarz konuşmalar bence bu tarz cevapları hakeder.. Diklikle falan alakası yok yaniAma sizde cok diksiniz arkadasinizda size gore cevap vermis
100 tane cevap verdim bi tanesi de böyleyse sorun bende değildir bence.. 12 sayfadaki olumsuz yorumları bile beğendim cevapladım.. Sonuçta burda bi soru soruyorum abartıyor muyum ne yapmalıyım diye.. haliyle abartıyorsun diye yazan arkadaşlar da var hepsine saygılıyım, anlayabilirim hatta duydukça kendimi eleştiriyorum .. ama bu arkadaş biraz garip cevaplar veriyo saldırır gibi.. bu tarz konuşmalar bence bu tarz cevapları hakeder.. Diklikle falan alakası yok yani
Estağfrullah öyle bişey demedim.. Normal insan işi olmasa 100 cevaptan 90 kişisi alınganlığımı yerli bulmazdı bu platformu niye kullanıyoruz.. Ha yersiz de bulunabilir ki bulanlar var sizden başka da sorun o değil zaten öyle olsa burada konu açmam.. Sizin uslubunuz bana biraz tuhaf geldi.. Ha tabi normal de herkese göre değişebilir.. Size göre ben bana göre de siz normal olmayabilirsiniz.. Bana göre polemik yaratma amacındasınız ama gerek yok zaten yeterince can sıkıcı durumumu daha da can sıkıcı hale getirmezseniz sevinirim.. İyi günler..E kırılacak ne var dedim diye alttan altta seviyesiz diyosun bana conem :)
Normal insan işi mi bu :)
Neyse hadi gittim ben :))
Polemik :)Estağfrullah öyle bişey demedim.. Normal insan işi olmasa 100 cevaptan 90 kişisi alınganlığımı yerli bulmazdı bu platformu niye kullanıyoruz.. Ha yersiz de bulunabilir ki bulanlar var sizden başka da sorun o değil zaten öyle olsa burada konu açmam.. Sizin uslubunuz bana biraz tuhaf geldi.. Ha tabi normal de herkese göre değişebilir.. Size göre ben bana göre de siz normal olmayabilirsiniz.. Bana göre polemik yaratma amacındasınız ama gerek yok zaten yeterince can sıkıcı durumumu daha da can sıkıcı hale getirmezseniz sevinirim.. İyi günler..
Kırılıacak bulduğum şeyi zaten konumda da başlığımda da yazdım bi daha bi daha "ne buldun Allasen bi söyle" tarzı bi yaklaşım tiye almak değil mi? Peki değil demekki bunu da ben yanlış anladım, Buna da ben alındım aslında gayet normaldi ok .zira aşırı über olağanüstü bi alınganlık durumum var artık affınıza sığınıyorum.. Bu arada gidip arkadaşımdan da özür falan dileyim bu kadar yanlış anlayan bi kişi olduğum için :)Polemik :)
Sana sadece kırılacak ne buldun dedim dimi?
Sen ise kafanı yorma dedin...
Ve polemik. Yaratan saldıran ben oluyorum :)
Pekiiii ben olayım o zaman :)
Ama tiye alarak ilk cevap veren sendin
Yani galiba sigara içememek gerdi arkadaşları madem öyle biz de bi daha davet etmeyiz napalım çocuk varken de :) Eşim zaten bu arkadaşın herşeye laf sokmasına çok sinir olduğu için bunu da anlatınca bayaa sinirlendi.. Bu ara görüşmememiz en mantıklısı sanırım doğru bi karar vermişim :)Klasik sigara içen tripleri... Çocuk olmasa bile evinizde sigara içilmesine müsaade etmemek hakkınız. Buna rağmen ev sahibi suçluymuş izin vermek mecburiyetindeymiş gibi havalara giriyorlar. Şaka ile karışık laf dokundurunca iyi bir şey yaptıklarını sanıyorlar akıllarınca.
Düşünmeden konuşmuş bu arkadaşınız da. Samimiyiz diye her ağzına geleni konuşmamalı insanlar. Gerçekten çok kırıcı bir söz. Alınmakta haklısınız. Görüşmek istemiyorsanız bahane bulun görüşmeyin belli bir süre. Eşiniz size destek vermiş. Öyleyse bu durum, eşinizle aranızda bir problem de oluşturmaz.
Sanırım insan en çok ona üzülüyo.. Ben orda ne kadar kötü hissettiğimi anlatamam.. Boğazım düğümlendi bi süre mutfaktan çıkamadım..Bebeginizi kaybetmissiniz 2 kere ,
İnsan biraz dilini tutar,arkadaslik karsilikli iyi niyet bunu gerektirir ,
Mesafe koyun ,
Sizin hassas oldugunuz konuda sizi uzmeyi hic umursamayanlara
amin çok teşekkürler inşallahbebek konusunda hassas olduğunuz için bence yaşadıklarınızı kendinize saklayın.
Bebek konusunda aranıza mesefe koyun. o konuları konuşmayın , sorarlarsa konuyu değiştirin vs..
Bazı insanlar anne baba olmak istemezler. Onlar tencere kapak birbirini bulmuş bence
İnşallah Allah size nasip eder .o zaman zaten düzeyli bir arkadaşlık ilişkiniz olur
Ben de en azından bu hassas dönemde görüşmemeyi sonrasında da kırıldığımı bi şekilde söylemeyi planlıyorum sanırımÇocuk yapmayı meziyet, çeşitli sebeplerle çocuğu olmayan veya yapmayan aileleri eksik hisseden insanlardan ikram kalktı artık.
Mesele çocuk yapmak değil, o çocuğu yetişirebilmek önemli olan. Arkadaşınız kendisi gibi yetiştirecekse o çocuğu, şimdiden çocuk adına üzgünüm.
Hassas bir konu bu, samimi arkadaşımsa benim hassasiyetimi bilir. Bir de bilip laf çarpıyorsa tekrar görüşme ihtimalim yüzde sıfırın altında.
Çok haklısınız ama biraz dikkat edilmeli,laf nereye gidecek diye.Allah ins en kısa zamanda evlat verir size deBen aslında onun da o lafın nereye gideceğini bilerek söylediğini düşünmüyorum öyle düşünsem arkadaşlığımı bitirmeye kadar giderim.. Sadece patavatsızlık işte.. Bu dönemde bizim açımızdan duyulması kaldırılması kolay olmayan şeyler malesef..
Söylesem çok üzülür eminim öyle demek istemedim falan der eminim öyle de demen istememiştir kötü niyet aramıyorum kesinlikle ben de ama dilin kemiği olmayınca insan üzülüyo sadece.. Planım şu süreçleri atlattıktan sonra duygularımı söylemekBen kötü niyet göremedim açıkçası siz hassas olduğunuz için bu tarz şakaların ağır etkileri oluyor bence Ali veya eşi ile konuşun. Ya ben o an güldüm ama aslında çok üzüldüm bu iş bizim için ciddi şaka kaldıracak durumda değiliz diyin sonuçta samimi arkadaşınız sıkıntınız ne ise söyleyin anlayış gösterecektir
Amin inşallah tüm isteyenlere versinÇok haklısınız ama biraz dikkat edilmeli,laf nereye gidecek diye.Allah ins en kısa zamanda evlat verir size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?