Merhaba. Bende hâla o his var. Canımı yakıyor evet. Fakat seninki henüz daha çok yeni, zamanla geçer diye düşünüyorum. Masajlara başladın mı?Merhabalar arkadaslar ameliyat olali 3 hafta oldu yaklasik 5 6 gündür göğsümde yumru hissi var ve kendi göğüs dokumu yani göğsümün icindeki yuvarlak seyi silikon cok acitiyor baski yapiyor bunu sizlerde yasadiniz mi ? Sonradan geciyor mu ? Cvplarsaniz mutlu olurum
Evet bir haftadir masaj yapiyorum,adetiminde 6. Günü acaba oyüzden mi kendi dokum hassaalasti diye düsündum doktorumda ķyle demisti ama ben öyle olmadigini dusunuyorumMerhaba. Bende hâla o his var. Canımı yakıyor evet. Fakat seninki henüz daha çok yeni, zamanla geçer diye düşünüyorum. Masajlara başladın mı?
Evet adet döneminde taş gibi oluyor, sancılanıyor. O gayet normal. Bir buçuk yıl önce ameliyat olmuştumEvet bir haftadir masaj yapiyorum,adetiminde 6. Günü acaba oyüzden mi kendi dokum hassaalasti diye düsündum doktorumda ķyle demisti ama ben öyle olmadigini dusunuyorumpeki sizin nekadar oldu ameliyat olali? Geçici bir durum degil miki bu
Masallah sizin bayagi olmus ameliyat olali.peki normaldede böyle hissediyor musunuz yoksa sadece adet döneminde mi?Evet adet döneminde taş gibi oluyor, sancılanıyor. O gayet normal. Bir buçuk yıl önce ameliyat olmuştum
Merhaba,masallah sizinde bayagi uzun bi sure olmus,peki ilk 6 ay icersinde hic mi olmadi bu his adet donemlerinde filanAmeliyat olalı 5 buçuk yıl oldu, öyle bir his yaşamıyorum.
Her zaman, hiç eksik olmuyorlarMasallah sizin bayagi olmus ameliyat olali.peki normaldede böyle hissediyor musunuz yoksa sadece adet döneminde mi?
Hay Allah ya umarim biran önce rahatlarizHer zaman, hiç eksik olmuyorlaryazın bıçak saplantısı gibi ağrılarım oluyordu, canımı o kadar yakıyordu ki ağlıyordum. Ultrasonum temiz çıkmıştı, doktor günde 5 defa 2 dakikalık masaj yap demişti.
Benim zaten normalde de memelerimde adet öncesi bir etki olmuyordu büyüme ya da acıma gibi, belki ondandır.Merhaba,masallah sizinde bayagi uzun bi sure olmus,peki ilk 6 ay icersinde hic mi olmadi bu his adet donemlerinde filan
Olabilir hormonlarla alakali bir durum hdrkeste farkli.cok sanslisiniz diyim ozamanBenim zaten normalde de memelerimde adet öncesi bir etki olmuyordu büyüme ya da acıma gibi, belki ondandır.
Aynen, sadece hamilelikte oldu uçlarda acımaOlabilir hormonlarla alakali bir durum hdrkeste farkli.cok sanslisiniz diyim ozaman
Ne güzel...benim hamilelikte bile olmamisti ama suan uclarimda okadar aci varki dokunamiyorumAynen, sadece hamilelikte oldu uçlarda acıma