Şöyle söyliyim onun istediği boş durmuycağı koşturacağı ve seveceği bir iş. Bendende yardım istiyor yardım edince kulp buluyor cesareti pek olmadığından sanırım. Atıyorum bugün turizm acentası acsak dedik bikac firmayla konustuk franchasinglerini almak icin,sonradan naparimki ben acentada bi bilgim yok iş nasıl yürür bi fikrim yok nasıl olucak diyorMakineler basacak ben ne yapacam mi? Seninki sirket mi kurmak istiyo isci mi olmak istiyo anlamadim?
Herkes böyle diyor bende katılıyorum sevmesende bildiğin iş babanın işini yürüt diyorum..Neyi biliyorsa onu yapsin yoksa batar. Bu kadar basit olay aslinda..
Teşekkürler bir sıralıyım bunlarıda :))Emlakci (cevresi varsa)
Oto Galeri (2. Elden anliyorsa)
Beyaz esya/mobilya bayiligi (iyi yere acabilecekse)
kuyumculuk (sermayesi yetecekse)
Gercekten de oyle. Kolay degil bilmedigi bi isi yapmasi. Butik acsin tanidigi tekstilcilerden mal bulur kosar kosturur.Şöyle söyliyim onun istediği boş durmuycağı koşturacağı ve seveceği bir iş. Bendende yardım istiyor yardım edince kulp buluyor cesareti pek olmadığından sanırım. Atıyorum bugün turizm acentası acsak dedik bikac firmayla konustuk franchasinglerini almak icin,sonradan naparimki ben acentada bi bilgim yok iş nasıl yürür bi fikrim yok nasıl olucak diyor
Valla sermayem olsa araba alır sa tarım çok ciddiyim. Öyle zor bi iş değil arabadan biraz anlama yeter zatenBenimkisinin en istediği şey bu aslında ama cesareti yok nasıl yaparım nasıl ederim olumsuz bakıyor hep. Babasının galerici arkadaşlarıda babasına girmesin bu işler riskli öyle kolay değil demişler ama kolay iş yok ki
Konuyu okudugunuza eminmisiniz? Lise mezunu ve tecrübesiz olduğu yazılı.Listeden bakmıyoruz fikir alıyoruz.ilginize teşekkürlerne mezunu? tecrübeleri neler? ona destek olabilecek insanlar hangi alanlarda tecrübeli? yetenekleri, ilgi alanları neler? bunlara göre bir iş seçmeli. yani listeden bakılıp seçilecek bir şey değilki bu.
Bende cok severim ama onun ilgileniceğini pek düşünmem genede cok tesekkürler cvp için:)Ciftlik kurardim ben olsam. Devlet tarim ve hayvancilikla ilgilenenlere buyuk destek sagliyor. Dogayi hep sevmisimdir ben olsam bu secenegi dusunurdum.
Sorularımın amacı cevap almak değil sizi yönlendirmekti. Listeden bakmak ise herhangi bir işe tecrübe olmadan kafadan girilmeyeceğibe göndermeydi. Rica ederim.Konuyu okudugunuza eminmisiniz? Lise mezunu ve tecrübesiz olduğu yazılı.Listeden bakmıyoruz fikir alıyoruz.ilginize teşekkürler
Lise mezunu malesefKendi okuduğu meslek edindiği işi yokmu?
Teşekkür ederim cevaplar için:) konu eskidi biraz.zararı en az olan getirisi yuksek olan hayvancilik ve inşaat işi. .ikisinde de çok güzel kâr var.bilgisi varsa bunlarla ilgilenebilir ..
Aynen yaa. :)Bayan olsaydı,kesinlikle güzellik merkezi derdim