Sizin sermayeniz olsaydı?

Makineler basacak ben ne yapacam mi? Seninki sirket mi kurmak istiyo isci mi olmak istiyo anlamadim?
Şöyle söyliyim onun istediği boş durmuycağı koşturacağı ve seveceği bir iş. Bendende yardım istiyor yardım edince kulp buluyor cesareti pek olmadığından sanırım. Atıyorum bugün turizm acentası acsak dedik bikac firmayla konustuk franchasinglerini almak icin,sonradan naparimki ben acentada bi bilgim yok iş nasıl yürür bi fikrim yok nasıl olucak diyor

Gercekten de oyle. Kolay degil bilmedigi bi isi yapmasi. Butik acsin tanidigi tekstilcilerden mal bulur kosar kosturur.

Valla sermayem olsa araba alır sa tarım çok ciddiyim. Öyle zor bi iş değil arabadan biraz anlama yeter zaten

ne mezunu? tecrübeleri neler? ona destek olabilecek insanlar hangi alanlarda tecrübeli? yetenekleri, ilgi alanları neler? bunlara göre bir iş seçmeli. yani listeden bakılıp seçilecek bir şey değilki bu.

Ciftlik kurardim ben olsam. Devlet tarim ve hayvancilikla ilgilenenlere buyuk destek sagliyor. Dogayi hep sevmisimdir ben olsam bu secenegi dusunurdum.

ne mezunu? tecrübeleri neler? ona destek olabilecek insanlar hangi alanlarda tecrübeli? yetenekleri, ilgi alanları neler? bunlara göre bir iş seçmeli. yani listeden bakılıp seçilecek bir şey değilki bu.
Konuyu okudugunuza eminmisiniz? Lise mezunu ve tecrübesiz olduğu yazılı.Listeden bakmıyoruz fikir alıyoruz.ilginize teşekkürler

Ciftlik kurardim ben olsam. Devlet tarim ve hayvancilikla ilgilenenlere buyuk destek sagliyor. Dogayi hep sevmisimdir ben olsam bu secenegi dusunurdum.
Bende cok severim ama onun ilgileniceğini pek düşünmem genede cok tesekkürler cvp için:)

Konuyu okudugunuza eminmisiniz? Lise mezunu ve tecrübesiz olduğu yazılı.Listeden bakmıyoruz fikir alıyoruz.ilginize teşekkürler
Sorularımın amacı cevap almak değil sizi yönlendirmekti. Listeden bakmak ise herhangi bir işe tecrübe olmadan kafadan girilmeyeceğibe göndermeydi. Rica ederim.

ben de sürekli buna kafa yorduğum için bir kaç fikir paylaşabilirim.

eğer sermaye 100 bin liranın üzerinde değilse okul servisi işi,
eğer biraz fazlaysa 2 veya işte yetecek kadarıyla servis işi,

eğer 300 kadar olabiliyorsa inşaat başlanırken ev satın alıp, inşaat bitince satmak.
veya hâli hazırda bir evi alıp, içine bi 20-30 masraf edip kiraya vermek.

en hazır çözümü ev alıp kiraya vermek. ŞU AN İÇİN. neden diyecek olursanız, suriyeliler geldiğinden beri ev sahipleri kira konusunda uçtular. değeri 130 bin lira olan ev için kira bedeli 750 lira, 300 liralık ev kira bedeli 900 lira. en iyisi ufak bir kaç ev almak.

ayrıca yazmayı unuttum. benim yapmaya hazırlandığım ama sermaye bulamadığım için bir türlü başlayamadığım, sonra da dolar yükseldiği için ertelediğim e-ticaret işi. bu daha çok sizin ilgi alanınıza girebilir. yani evden iş yapabilirsiniz.

küçük bir depo kiralayın. yurt dışından malzeme getirin.telefon kılıfı, kolye, gıldır gıcık. internet üzerinden satışını yapın.

tabii doların düşmesini beklemek iyi olur. öyle çok fazla sermaye gerektirmez. 10 bin başlangıç için iyi.

zararı en az olan getirisi yuksek olan hayvancilik ve inşaat işi. .ikisinde de çok güzel kâr var.bilgisi varsa bunlarla ilgilenebilir ..

zararı en az olan getirisi yuksek olan hayvancilik ve inşaat işi. .ikisinde de çok güzel kâr var.bilgisi varsa bunlarla ilgilenebilir ..
Teşekkür ederim cevaplar için:) konu eskidi biraz.
Nişanlım çok şükür işini kurdu tşkrler herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…