• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin kararınıza göre hareket edecek arkadaşım

annemi dinlemeli miyim ?

• evet

OY: 10 14,3%
  • hayır

OY: 56 80,0%
  • kararsızım

OY: 5 7,1%

• Ankete Katılan
    70
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Greeneliton

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
4.743
26.883
508
30
Merhaba kızlar yanımdaki arkadaş üye olmak istemiyo onun adına açtım konuyu kendisi sizin yazdıklarınıza göre hareket etcek tavsiye bekliyor ve şuan yazdıklarınızı okuyacak
35 yaşında 17 yıllık evli bayan arkadaşım 16 yıllık kapalı ve eşi ve kendide istediği için bu sene açılmak istedi cuma günü açıldı da başını yaptırdı kendi annesiyle aynı evde yaşıyo babası vefat ettiği için bu süreçte evde annesiyle kapıdan açık girerek karşılaşmadığı için tepki görmemiş ama annesi iki gündür hakkımı helal etmem çocuklara bakmam evden giderim diye tepki göstermiş ve elim mahkum diye geri kapattı sizce şuan arkadaş napmalı hala isteği aynı istediği gibi olmak ve eşi de arkasında

konu kapansın istemiyoruz lütfen fazla dine girmeden yorum yaparsanız seviniriz banlanmak istemiyorum sadece fikrinizi belirtin kızlar şimdiden sağolun

bence arkadasiniz yavas yavas gecis yapmali,
diyelim ilk hafta sac baglama seklini degistirsin, manto yerine kisa ceket giysin,
ikinci hafta hafiften salini acsin, on saclarini gostersin,
sonraki hafta sali sadece boynuna dolasin,
derken sonraki hafta sali evde biraksin,

yavas yavas olunca herkesin alismasi kolay olacaktir.

kendi kararı ne istiyorsa onu yapsın . başkaları için değil kendisi için yaşasın . annesi de dahil . benim hayatım benim kararlarım desin .
( açıl kapan tekrar açıl falan bunları doğru bulmuyorum insanın bi kararı olmalı ve onun arkasında durmalı şahsi fikrim sizi tenzi ederek söylüyorum )

Keske basta saglik sorunlarindan dolayi diye birsey uydursaydi. Anne böyle düsünmesi normal cünkü eski kafali . Ama bir süre sonra alisir bence ve arkadasiniz zorla kapanmasin lütfen bu anlamini yitiriyor. Tekrar kapanmasi bence en büyük hata olmus. Bu arada Türkiye de mi yasiyor.

Keske basta saglik sorunlarindan dolayi diye birsey uydursaydi. Anne böyle düsünmesi normal cünkü eski kafali . Ama bir süre sonra alisir bence ve arkadasiniz zorla kapanmasin lütfen bu anlamini yitiriyor. Tekrar kapanmasi bence en büyük hata olmus. Bu arada Türkiye de mi yasiyor.
evet canım Türkiyede yaşıyo istanbul

Diger kizi açık bisey demiyodu da hanfendi açıldı diye neden öyle sert tepki veriyo yersiz tamam bi yerde haklo olabilr ama o soz olmamış yani arkadaşınız annesiyle guzelce konuşup anlasınlar hatta esi bile kendi isteği oldgunu desin sonuçta evli bi bayan anne sözü bi yere kadar olur.

Kendi istediğini yapmalı annesi de ne garip kadın mutsuz hissediyor sonuçta mutsuz mu olsun tehdit birde ne garip

Yani, bunu bize sorması da saçma, yaş olmuş 35. Başkasına zarar vermedikten sonra her birey istediği hayatı yaşamaya özgürdür.

Açılmak istiyorsa onun kararı, kimsenin gönlünü hoş tutması gerekmiyor... annesi de evi terkedip yalnız yaşamayı tercih ederse, bu da onun en doğal hakkı.

Yani, bunu bize sorması da saçma, yaş olmuş 35. Başkasına zarar vermedikten sonra her birey istediği hayatı yaşamaya özgürdür.

Açılmak istiyorsa onun kararı, kimsenin gönlünü hoş tutması gerekmiyor... annesi de evi terkedip yalnız yaşamayı tercih ederse, bu da onun en doğal hakkı.
diyorum ya babası 1 sene önce vefat etti diye onu kırmak istemediğinden öyle yapıo

bence arkadasiniz yavas yavas gecis yapmali,
diyelim ilk hafta sac baglama seklini degistirsin, manto yerine kisa ceket giysin,
ikinci hafta hafiften salini acsin, on saclarini gostersin,
sonraki hafta sali sadece boynuna dolasin,
derken sonraki hafta sali evde biraksin,

yavas yavas olunca herkesin alismasi kolay olacaktir.
ek gidaya gecis gibi:)

Başını annesi istediği için mi kapatmış ki zamanında ? Eğer içinde Allah için kapanma duygusu yoksa Sırf anne istedi diye istemediği bişeyi yapmasın .. Annesi alışır bir müddet sonra ..Keşke başta kapanırken o örtünün çocuk oyuncağı gibi bir takıp bir çıkarmaktan ibaret olmadığı aşılansaydı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back