• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizin Fikirlerinizi Bekliyorum...

Duygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.755
5
156
Diğer
6 Haziranda düğünüm var arkadaşlar.
Aslında kafamda birçok model var fakat en son gittiğim moda evinde bu iki gelinlik çok hoşuma gitmişti. Aralarında bir seçim yapmam gerek. Tek başıma karar veremiyorum. Fikirlerinizi alabilir miyim?

25358380710395063355556.jpg

26327361035830063355556.jpg

ıki modelde güzel aslında ama 1. modelin alt kısmını ben beğenmedim.
kendi kararına göre canım istersen 1 modelin üstünü 2 model ile değiştirebilirsin.
ama 2 model kendi hali ile de ayrı bi güzel..

1.modeli begendim ama altı biraz değişik yani pek uymamıs gibi 2.nin altı daha guzel ona kıyaslarsak ama rengi 2. gibi beyaz olmasın bence kırık beyaz yaptırabilirsin cunku bu mavimsi duruyor ısık altında

öncelikle hayırlı olsun cnm hir ikiside çok güzel ama ben 2.yi beğendim çok şık duruyor

Birde böyle birşey vardı üstü çok güzeldi ama eteği çok sade hiç bir özelliği yoktuboshayallersmile

222sp.jpg

cnmmm üzerine giydiginde hangisi daha yakışıyosa onu al derim...bende begendigim modelleri giydim ama hiç yakışmadı gittim hiç aklımda olmayan modeli aldım...1.si değişik ,2.si klasikk....1.sinin etegini pek sevmedim:)cnmm 3. ekledigin gelinlik boyun uzunsa çok güzel olur:)bide o resmin arkasındaki gelinliklerde pek hoş duruyor:)

Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar. Ben aslında ilk modeli çok beğendim. Dediğiniz gibi eteği daha farklı olabilir. Giymedim henüz hafta sonu tekrar görüşmeye gideceğiz. O zaman giyeceğim. Fiyat olarakta çok uçuk geldi aslında. 1500 tl kiralık fiyatıymış. Bakalım belki gerçekten alıcı olursak o zaman birşeyler yaparlar. Diktirmek istemiyorum. Gözümle görmem lazım. ıstediğim modeli dikemediler nişanda. Başka birşey giymek durumunda kaldım. Aynı sorunlar tekrar etsinde istemiyorum.

2. gelımlıgı begendım benım gelınlıgıme cok benzıyo benımkı ip askılıydı askı kızmı sırf tasdı ve burdakı gelınlıgın göğüs bölgesı kabarık galba benımkı sırf tasdı şimdi gelınlıklerın göbek kızmı cok bastırdığı için göğüs bölgesi ön plana cıkıyor ve sankı bu modelde göğüsler bayağı ön plana cıkacak gıbı gıydınmı hıç canım?

cnmmmm benimde 2300 tl kirası demişti içimden çüş demiştim:)1700 yaptı sana 1500 dediyse baya iner ..aldıgım yerdeki en pahalı gelinligi kiralamışımmm içim gitti okdr parayı 4-5 saat giycegim bişeye vermeye:)hafta sonu dene resim çek bakalım cnmmmm nsl olcak özellikle ilk modeli merak ettim açıkcası:)

1. modelin üstünü beğendim. altını daha farklı yaptır canım.
birde kumaşı parlak hoş olmamış.
renk olarak bembeyaz olsun.
krem sarı gibi kötü durmuş.

ben bembeyaz sevmiyorum gelinlik 1. nin rengi ve üst tarafı ikincinin de eteği hoşuma gitti

en son begendiğin modelin alt kısmı eteği çok sade demişsin arkasında 2 tane gelinlik var onlar da çok hoş duruyor bi bak derim yani bu arada ilk iki resimden hanğisi dersen 2 si derim yani

1. modelin üstü 2.modelin altı kırık beyazla çok hoş olur yerimseniben

Kesinlikle 1 1 1...
'. model çok bilindik bir model klasik yani, gelinlik deyince hereesin kafasında canlanan tipik gelinlik modeli....
Ben olsam kesinlikle 1.ciyi seçerdim...

Back