hanimlar benimde sutum az gibiydi yetmiyordu kilo alacagi yerde bebegin daha kilo veriyordu
birde sarilik oldu iyice benim sutum azalti uzuntuden. ben gunde 3 litre yakin su, 2 buyuk bardak sut, pernir, bir kase yogurt, çorba, bitki çayi 1yada 2 bardak, tahin helvasi 3-5 kasik. dere otu hepsini tukettim hangisinin faydasi oldu bilmem ama ardik goguslerim sutle doldu. birde moralimi hiç bozmadim. SIK SIK da emzirdim. simdilik iyi ins hep boyle devam eder.
canim sutum azaldigin da yazdigim yiyecekleri yemege basladim en fazla 3 gun için de geldi geri sutum. dere otunu bir kase yogurdun içine 3-4 dal falan dogradim yedim. bol su içtim
ha bir de 3-4 tane hurma yiyip su iciyorum. dun aksamda iki tabak bulgur plavi yedim oda çok yapiyormus gercekten oyle. bebegim 2-3 saat uyuyor o uyanasi kdar sutum doluyo ins hep boyle devam eder. her zama,n pozitoif dusunun hanimlar. ne bicim sey ya stresden hemen sutum azaliyor.
Benimde emzirme problemim oldugöğüs ucum yoktu, silikon uç ile emziriyordum. sütümde az geldiği için yetmiyordu bebeğime. kilo alamayınca mama vermek zorunda kaldım. emerken süt gelmeyince çok ağlıyordu bende dayanamıyordum. şimdide artık emmek istemiyor çok moralim bozuk. kendimi acayip işe yaramaz hissediyorum. sanki bebeğimin annesi değilmişim gibi bile geldiği oluyor.
Benimde emzirme problemim oldugöğüs ucum yoktu, silikon uç ile emziriyordum. sütümde az geldiği için yetmiyordu bebeğime. kilo alamayınca mama vermek zorunda kaldım. emerken süt gelmeyince çok ağlıyordu bende dayanamıyordum. şimdide artık emmek istemiyor çok moralim bozuk. kendimi acayip işe yaramaz hissediyorum. sanki bebeğimin annesi değilmişim gibi bile geldiği oluyor.
3,5 aylık bir oğlum var çok değil 2 hafta önce benimde sütüm neredeyse tamamen gidiyodu bana sürekli, galiba sütün yetmiyo , senin sütünmü azaldı bilmemne falan filan diyolardı inanırmsın o kadar üzülüyodumki kendimi kusurlu gibi görüyodum ne farkım kalırki diğerlerinden diyodum neredeyse mamaya başlıcaktık eşim o an alıcaktı mama
ablamı aradım oda zaten kontrolüne 3 gün kalmış doktora gidince anlatırsın o yönlendirir seni dedi ve vazgeçtik iyikide vazgeçmişiz
o 3 gün içinde kocaman bira bardağı gibi bi bardakla sanırım 3 su bardagı su alır rezene içtim hergün sıcak duş aldım tahin helvasını kuru kuru yedim bide puding yada sütlaç yaptım şöyle 15 kaselik filan hergün 2 kase yedim birde her sabah 1 muz yedim sıksık bebeğimi emzirdim bunu 3 gün yaptım ve 3 günün sonunda sütüm eskisindende coşkulu geldi
kesinlikle tavsiye ederim canımmmm hangisi işe yaradı bilmiyorum ama bunların hepsinin süt yaptıgını biliyorum denemesi bedava olmayabilir ama maddi imkanlarısı sarsıcak şeyler değil söylediklerim eğer yaparsan sonucunu bana yaz merak ederim
insan bebeğini besleyemediğini görünce kendisini işe yaramaz hissediyo gerçekten :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?