ne kadar komiksin canı erik ceken hamile mi oluyolülülülülülü hem ilk ay hamilelikte öle aşırı kilo alınmazsırnaşık şey biraz gercekci olalım umarım hamilesindir ama bu belirtiler hamilelik belirtisi degil bilgilerine arz ederim:sm_confused:arkadaşlar sizden bi fikir bi cevap bekliyorum adetim 2 mayısta olucak yani daha 1 hafta var ama birden hızla kilo almam aşırı iştah yemek yedikten 1 saat sonra tekrar acıkıyorum bide göğüs uclarım çok hassaslaştı hatta durumu eşimde farketti bana sen hamilesin diyo gitmiş erikti çilek ti doldurmuş evi benden habersiz ama ne mide bulantısı ne başdönmesi yok bende birde sürekli lavaboya çıkıyorum sizce benim durumum ne lütfen biri bana açıklasınsenağlama
ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
ne kadar komiksin canı erik ceken hamile mi oluyolülülülülülü hem ilk ay hamilelikte öle aşırı kilo alınmazsırnaşık şey biraz gercekci olalım umarım hamilesindir ama bu belirtiler hamilelik belirtisi degil bilgilerine arz ederim
canım hamişmisin değilmisin çok merak ettim çünkü senin bu yaşadığın belirtileri ben adet olmaya yakın her ay yaşıyorum inş hamişsindir hadi hayırlısı haber vermemişsin ama bak kaç gün geçmiş:sm_confused:
ecenurcum sana durumu anlatayım ... 1 mayısta regl oldum ama sadece 1 gün oldu .. sonra bitti bende bunun üstüne 15 günün geçmesini bekliyorum üstüne görme olayı olabilir diye ama bilmiyorum yarın 15. gün ve kan testi yaptırmaya gidicem tamam canım işte olay bu daha bende bilmiyorum yaniia.s.
ecenurcum sana durumu anlatayım ... 1 mayısta regl oldum ama sadece 1 gün oldu .. sonra bitti bende bunun üstüne 15 günün geçmesini bekliyorum üstüne görme olayı olabilir diye ama bilmiyorum yarın 15. gün ve kan testi yaptırmaya gidicem tamam canım işte olay bu daha bende bilmiyorum yaniia.s.
inşallah arkadaşlar bugün yaptırıyorum testi ama biraz da korkuyorum ya negatifse diye siz dualarınızı eksik etmeyin.. hepinizi öpüyorum kocamannnnnn
saol canım benim inş. pozitif olur ama değilsede napalım bi hayır vardır bakalım 15:45 te randevum var doktora hayırlısı olsuna.s.
Canım Allah hakında hayırlı olanı versin. Dileğim inşallah hamilesindir..Bekliyoruz güzel haberini ama olumsuz olursada lütfen üzme kendini vardır bir hayır de. Allah can asğlığı versin..
Sevgi ile kal:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?