- 2 Ağustos 2013
- 36.348
- 114.938
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi anladım sanırım, mesele nişan atmanız bunun duyulması değil, arkadaşınızın ağzında bakla ıslanmaması.evet anlattım.dese yine bişey demicektim.yalan söyleyip bide yüzüme kapatması çok tuhafıma gitti
Zaten sebebini sordum söylemedim dedi yüzüme kapattı o günden beri görüşmüyoruz bir hafta olduMesafe konulması gereken bir tip olduğu belli, yerinizde olsam uzun bir zaman görüşmem. Gerisi de olacaksa temkinli davranır her şeyimi söylemezdim
Hayır bu olay değil bn önceden nisan attım arkadaşin anlattığını yeni ogrendimDaha mart ayında "sözden önce imam nikahı yapalım, yakınlaşmak isterim" diyen bir eski sevgiliniz vardı, ayrılmaya karar vermiştiniz. Mart bitmeden onla mi nişanlandıniz?
Ayrilacaginiz belliydi aslında,niye aceleci davranınız ki:/
Neyse, zararın neresinden dönsen kardır demişler
Arkadaşınıza gelince , gizli bir bilgi olduğunu düşünmemiştir. Biraz da bosbogaz olunca konu senden açılınca hemen anlatmıştır.
Ben olsam mesafe koyardım,çünkü bu duyduğun. Allah bilir duymadığın daha nelerini anlatmıştır elaleme, dedikodu malzemesi olarak
Evet oncenden attım bu olay yeni oldu arkadaslaYa şaka mısınız? Eski konularınızda 2 sene önce nişan bozduğunuz yazıyor..siz olayı yeniymiş gibi anlatıyorsunuz zaten o zaman bitirmeniz gerekmiyor muydu? 2 yıl önce olmuş.olayı niye şimdi taktınız anlayamadım bir de kısa süre önce demişsiniz
Hayır bu olay değil bn önceden nisan attım arkadaşin anlattığını yeni ogrendim
Nisan atmam eski evet olay yeni oldu anlattığını bilmiyordum kafama takılmış olamaz miKısa süre önce nişan attım demişsiniz konuda ayrıca taa 2 sene önceki.olayı anlatması nişan attı demesi saçma değil mi aile yakınıymış bu kadın 2 senede nişan attığını nasıl bilmiyor nişanlandığını biliyordur mutlaka bu kadın..arkadaşınız 2 sene önceki.olayı yeni.gibi anlatmaz ki yani çok saçma..
Evet degil böyle birine dost denmezYalan söylemesi hoş değil. Anlattım dese bi nebze anlaşılır da
Bide bu olay yeni öğrendim bilmiyordum anlatmamistir dedimbos bulunup anlatsa sen sorunca da itiraf etse hadi bir nebze de, bu şekilde bi de inkar etmesi hos degil
Ya buna niye kullanmak diyorsunuz anlamadım.Böyle bişey anlatılmaz bide diyo indirim yapar diye senden bahsettim demesi resmen kullandığını gosteriyor
Tabi ki bitiririm üstüne bir de kızarım kendime bu gevşek ağızlıyı 10 yıldır nasıl anlamadın diye. Ben de eski bır arkadasımdan kazık yedim cidden çok kızdım kendıme buna yaptıgın ıyılıkler oturup konustugun kelımeler bıle zarar ziyanmış kızım dedım kendıme.Ona sormadım bile bana ıspatladılar cunku.Arkama bile bakmadım, aradı açmadım,değmeyecek insanlarla kaybedecek vaktim yok benim.Arkadaşlar benim 10 yıllık arkadasim var.surekli görüşürüz.ben kısa bir süre önce Nisan bozdum.kayinpederim geldi eşyaları aldı.tum olanları bu arkadaşım biliyordu.o gün bizim aile dostumuz var onun dükkanına gitti.ordayken indirim var diye beni aradı.kadina gidip olan biteni anlatmış.aksama aradı.nisan bozulmuş dedi.bnde kimden öğrendin dedim.bir arkadaşin dedi bana isim vermedi.bn bu arkadaşımdan suphelenmistim.ama dedim belki yapmamıştır.bu olay kafama takildi gittim sordum aileme dostumuza başta söylemek istemedi ısrar edince evet anlatti dedi.sonra arkadaşı aradım.ben böyle bişey durdum.neden gidip anlattın dedim.ben anlatmadım kadın yalancı dedi yüzüme kapadı telefonu hadi diyelim yalancı olsun olaylar olunca yoktu bu kadar şeyi nerden uydursun bide indirim yapar diye senden bahsettim demesi resmen kullandığını gösteriyor.buna arkadaş denir mi bilmiyorum.evet anlattım.dese yine bişey demicektim.yalan söyleyip bide yüzüme kapatması çok tuhafıma gitti
Ben anlattığını itiraf etmesini bekledim daha üste çıkıp yüzüme kapattığı günden beri konuşmuyorumHala arkadaşım mı diyorsunuz ona. Şaşırtıcı. Çoktan tekmeyi vurmanız lazımdı. Yoksa darbe yiye yiye doğal süreçte zaten arkadaşlığınız bitecek. Çıkarcı insanlardan hiç hayır geldiğini görmedim ben. Yinede siz bilirsiniz tabi.
Bnmde onun anlattığını bazi olaylarda kendim çözdüm anlattığı gün kendisi dukkandeyken aradı akşama kadın aradı bide geziye gitmiştik orda birine özelini anlattı tanımadığına ordan anladım başkasına özelini Anlatan benimkini zaten anlatirTabi ki bitiririm üstüne bir de kızarım kendime bu gevşek ağızlıyı 10 yıldır nasıl anlamadın diye. Ben de eski bır arkadasımdan kazık yedim cidden çok kızdım kendıme buna yaptıgın ıyılıkler oturup konustugun kelımeler bıle zarar ziyanmış kızım dedım kendıme.Ona sormadım bile bana ıspatladılar cunku.Arkama bile bakmadım, aradı açmadım,değmeyecek insanlarla kaybedecek vaktim yok benim.
Ne münasebet duyulmamış biseyi neden anlatıyor anlatilcaksa ben anlatırım kadının haberi yokmuş girer girer hemen kendi anlatmisYa buna niye kullanmak diyorsunuz anlamadım.
Bu bizim kültürde yaygın olan bir şey.
Git selamımı söyle deriz hatta herkes birbirine tanıdığını önerir bu gayet normal bir şey.
O arada da belki laf açılmıştır kadın sormuştur nişan muhabbetini o da attı demiştir bunda büyütecek bir şey yok.
Zaten herkes duyacak illa ki ayıp bir şey değil nişan atmak.
Eğer arkadaşınıza sert şekilde sorduysaniz belki o yüzden yalan söylemiştir bunu onaylamiyorum elbette.