Sizin Allah'ınız olabilir mi?"

Sevilmiyorsa ehli sünnet olmadığı için hadis düşmanı olduğu için sevilmiyor bizlere göre de sizlere ne oluyor da bu kadar dert ettiniz sevmeyenleri size ne

Meryem Atatürk hangi hadisin düşmanı?

cryptic, meryemd lütfen bakın aranızdaki sorun yüzünden sürekli kavga ediyorsunuz ve her dakika polemikten banlanıyorsunuz.
Yeter artık, birinizden biriniz büyüklük göstersin sataşanı görmezden gelsin artık.

Ayrıca konu meryemd'in ne düşündüğü değil, Yaşar Nuri Öztürk'ün söyledikleri üzerine konuşun, herkes meryemd'in söylediklerine odaklanmış, ne konu kalıyor böyle ne de polemik bitiyor.

Hergün 3-5 üye banlanıyor, yeter artık.

allaha havale..evet arkadaşım ben toplumda sanki eziliyormuş gibi görünümünüze aldandım tamamı gerçek yalnız budur..ama burada gördümki ezik değilmişsiniz..dil papuç gibi..kötü söz sahibine aittir Meryem..hayatında bir şey ler iyi gitmiyorsa acısını benden çıkarma olurmu

Bana karşı ilk çirkefliği yapıp beni böyle çiledenn çıkaran sensin Allaha havale kısmını çoktan geçtin sen
Nişanlın seni dayak manyağı yapsın deyip özelimi gün yuzune çıkaran kimdi
Hala mazlumu oynuyorsun geçen bana hakaret ettin ben aynı dilde karşılık vermedim ne oldu birlikte banlandık değil mi ve ders almadan aynı şeyleri yapıyorsun
Bu son yorumum sana tamam mı

Son düzenleme:
ben o "Allah'a şükür" çıkan ilim adamları kimmiş merak ettim şimdi....

"hocam anneannemi kaybettik, dedemle birbirlerini çok severlerdi öbür dünyada birlike olup olmayacaklarını merak ediyor.." gibi bir soruya
"haha deden öbür tarafta anneanneni isteyecek mi bakalım" gibi abuk bir cevap veren ve milyarları götüren adam mı???

hepsi sahtekar gözümde....yaşar nuri'nin de son zamanlarda fazlaca popülisleştiğini düşünüyorum...

ha bir de cidden bilen birisi beni konuyu uzatmadan aydınlatırsa sevinirim adetliyken ibadet edilemeyeceği Kur'an-ı Kerim'in neresinde yazar?

mune onun yazdıklarına bak ve benimkilere..hakaretler onun yazdıklarında sebeb ne biliyormusun..Atatürkçü düşüncemi daha fazla ön plana serdim..ve kendisi beni tehtid olarak algıladı..hakaret etmek serbestse etsin herkez ozaman..

Cübbelinin sakalına kurban olayım diyende gördük burada

20 küsür nede n merak?

Çok atarlanıyorsun da,küsür derken 22-23 herhalde..
İleride evlenip çocuk sahibi oluncada böylemi yetiştirmeyi düşünüyorsun çocuğunu..
Çok uçlarda görüyorum seni...

neden yazdım Meryem..
kocandan öğrendiğin yalan yanlış şeyleri burada açıklama ...
dediğin için yazdım..sen saygı sınırını aştın çünki önce...saldırma bana hayatındaki şeyler yolunda gitmiyor diye ok..

Din ve inanç veya inançsızlık, hangisi olursa olsun - hiç fark etmez - insanların en doğal hakkı olan bu mahremine - bir başkası tarafından bel altı vuruşla - yapılan her tür saldırı, gönderme, yaklaşım ve ifadeyi, inançların malzeme edildiği her şeyi şiddetle kınıyorum.

Keza aynı şekilde;

Bu ülke vatandaşı olup da;

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e karşı -gerek insanlık, gerek bağımsızlık, gerek vatandaşlık noktasında- hakkettiği sevgiyi, saygıyı, minneti, vefayı duyamayan ve gösteremeyen -ayrıca bunu; milli ve dini olarak ayırt etmek dururken, üstelik en kutsal dini değerlerimizle aynı kefede görüp değerlendirenler varsa- onları da aynı şekilde çok yanlış buluyor aynı şiddette kınıyorum...

Bu vesileyle; Bir kez daha, ''Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu vatan mücadelesinde omuza omuza mücadele etmiş olan dedelerimizin ve ninelerimizin tümüne, bu memlekete canla başla hizmet etmiş olan bilip bilmediğimiz kim varsa hepsine -Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsınlar, toprakları bol, mekanları Cennet olsun inşallah'' diyorum.

Onların her birine ne çok şey borçluyuz, Yüce Rabbim - Böyle bir komutan bahşetmiş ve beraberinde Onları bugünlerimize vesile kılmış, destan yazdırmış...

Hepsinden Allah razı olsun...

Haklarını, mümkün değil ödeyemeyiz.

Son düzenleme:

Hayır Hanım AblA ben anlayışla karşıladıkça özel hayatıma kadar girildi ve şuan çileden çıkmış durumdayım genelde böyle değilim ben ama kimsede saygı falan görmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…