Sevilmiyorsa ehli sünnet olmadığı için hadis düşmanı olduğu için sevilmiyor bizlere göre de sizlere ne oluyor da bu kadar dert ettiniz sevmeyenleri size ne
Olay sen değilsin ama birileri seni şikayet mercii olarak göruyorarkadaşlar olay ben değilim lütfen. sevmesenizde olur. konuya dönelim.
Sevilmiyorsa ehli sünnet olmadığı için hadis düşmanı olduğu için sevilmiyor bizlere göre de sizlere ne oluyor da bu kadar dert ettiniz sevmeyenleri size ne
20 küsür nede n merak?Merak ettim meryem kaç yaşındasın..
Sırf merakımdan soruyorum bunu..
anlamadım. ben şikayet mercii. ne alaka.Olay sen değilsin ama birileri seni şikayet mercii olarak göruyor
bu kız ne diyor korkunç falan ne demek ya
Meryem Atatürk hangi hadisin düşmanı?
Aynen canım aynen oyna şimdi mazlumları iki yüzlü seni haddini aştın artık yeter ya ne çirkef ne dost görunumlu bir düşmansın sen geçen de çarşafıma dil uzattın sonra nişanlıma şimdi gelmiş beni millete şikayet ediyorsun Off banlanırsam da banlanayım kendine gel artık
Atatürk değil Yaşar Nuri
allaha havale..evet arkadaşım ben toplumda sanki eziliyormuş gibi görünümünüze aldandım tamamı gerçek yalnız budur..ama burada gördümki ezik değilmişsiniz..dil papuç gibi..kötü söz sahibine aittir Meryem..hayatında bir şey ler iyi gitmiyorsa acısını benden çıkarma olurmu
mune onun yazdıklarına bak ve benimkilere..hakaretler onun yazdıklarında sebeb ne biliyormusun..Atatürkçü düşüncemi daha fazla ön plana serdim..ve kendisi beni tehtid olarak algıladı..hakaret etmek serbestse etsin herkez ozaman..cryptic, meryemd lütfen bakın aranızdaki sorun yüzünden sürekli kavga ediyorsunuz ve her dakika polemikten banlanıyorsunuz.
Yeter artık, birinizden biriniz büyüklük göstersin sataşanı görmezden gelsin artık.
Ayrıca konu meryemd'in ne düşündüğü değil, Yaşar Nuri Öztürk'ün söyledikleri üzerine konuşun, herkes meryemd'in söylediklerine odaklanmış, ne konu kalıyor böyle ne de polemik bitiyor.
Hergün 3-5 üye banlanıyor, yeter artık.
Evet öyle de sanılabilecek bi yorum olmuş canım sorun değilPardon o zaman Atatürk sevgisinden konu dönünce Atatürk'e dedin sandım.
Bu adam tv de çıkan ve kendini ilahiyat uzmanı sanan insanlara bin basar.
Yıl olmuş 2014 hala hocam sevgilimi öptüm günah mı ? Oruçluyken denize girdim bozuldu mu ? gibi gereksiz ve cevabı bir çok kez tekrarlanan sorular var.
Bu adamı bu yüzden seviyorum böyle saçma şeylerle uğraşmak yerine Allah herkese akıl vermiş okuyup öğrensinler diyor.
Ama sarıklı cübbeli tip olsaydı çok sevilirdi herhalde kendisi
20 küsür nede n merak?
Bana karşı ilk çirkefliği yapıp beni böyle çiledenn çıkaran sensin Allaha havale kısmını çoktan geçtin sen
Nişanlın seni dayak manyağı yapsın deyip özelimi gün yuzune çıkaran kimdi
Bu son yorumum sana tamam mı
Cübbelinin sakalına kurban olayım diyende gördük burada
Çok atarlanıyorsun da,küsür derken 22-23 herhalde..
İleride evlenip çocuk sahibi oluncada böylemi yetiştirmeyi düşünüyorsun çocuğunu..
Çok uçlarda görüyorum seni...
Din ve inanç veya inançsızlık, hangisi olursa olsun - hiç fark etmez - insanların en doğal hakkı olan bu mahremine - bir başkası tarafından bel altı vuruşla - yapılan her tür saldırı, gönderme, yaklaşım ve ifadeyi, inançların malzeme edildiği her şeyi şiddetle kınıyorum.
Keza aynı şekilde;
Bu ülke vatandaşı olup da;
Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e karşı -gerek insanlık, gerek bağımsızlık, gerek vatandaşlık noktasında- hakkettiği sevgiyi, saygıyı, minneti, vefayı duyamayan ve gösteremeyen -ayrıca bunu; milli ve dini olarak ayırt etmek dururken, üstelik en kutsal dini değerlerimizle aynı kefede görüp değerlendirenler varsa- onları da aynı şekilde çok yanlış buluyor aynı şiddette kınıyorum...
Bu vesileyle; Bir kez daha, ''Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu vatan mücadelesinde omuza omuza mücadele etmiş olan dedelerimizin ve ninelerimizin tümüne, bu memlekete canla başla hizmet etmiş olan bilip bilmediğimiz kim varsa hepsine -Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsınlar, toprakları bol, mekanları Cennet olsun inşallah'' diyorum.
Onların her birine ne çok şey borçluyuz, Yüce Rabbim - Böyle bir komutan bahşetmiş ve beraberinde Onları bugünlerimize vesile kılmış, destan yazdırmış...
Hepsinden Allah razı olsun...
Haklarını, mümkün değil ödeyemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?