zaten kanser yüzünden yüzü öyle.Kontesim nuri hoca kanser tedavisi oldu,biliyorsun demi..
zayıfladı adam.
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten kanser yüzünden yüzü öyle.Kontesim nuri hoca kanser tedavisi oldu,biliyorsun demi..
zaten kanser yüzünden yüzü öyle.
zayıfladı adam.![]()
Atatürk heykelleri yıkılsın diyen kör cahiller onun kurtardığı ülkeden kurduğu cumuriyetten defolun gidin..
okypete ;
hadi o zaman aynı şeyi ALLAH'ın bizlere bahşettigi din ve onun akabinde bizim imanın ve islamın şartı diye inandıgımız degerlere inanmayanlara karşı yontalım..
Atatürk'ü sevmeyenleri ''cahil'' olarak adlandırmak seni ileri görüşlü muaassır medeniyetin nirvanasına oturturken
Aynı şeyi senin ALLAH'a inanıp onun dısındaki hiçbir şeye iman etmeyişinden yola çıkarak ''ALLAH'ı bilip islam ve imanın şartları geregi olan bütün öğretilerine kim inanmıyorsa bana göre cahildir'' desem 'yobazlık' tahtına oturtulurdum degil mi ?
Çifte standartın gözünü seveyim
Türkiye; Atatürk'ü Allah'a, geri kalan her şeyi Atatürk'e borçlusun.Benim icin en buyuk nankorluk NEFESINIZI ATATURKE BORCLUSUNUZ diyenlerdr.yaradana edilen nankorluktur.Burda biri cikip dese ki Allaha inancm yok Saygi duymaliyz diye insancil yaklasmlarda bulunulur Ataturk u sevmiyorm dese kiyametler kopar sayginin s si kalmadgi gibi hakaretler ucusur ne cahillgn kalir ne vatan hainligin.yaradananin verdgi nefesi cani kani Ataturke mal edenlerdr nankorluk edenler.
Taşlanacan varya![]()
Aynen katılıyorum ve ekliyorum Cahil kelimesinin yerini nankör de alabilir mesela...
Ayrıca Kim kimi ülkesinden kovuyor yahu![]()
Onun konusunu kendin açtın ortada fol yok yumurta yokken heykellerden dem vurup adam kovdun ,Atatürk heykellerini yıkmak isteyenleri kovuyoruz ne olduki![]()
bir 100 de 50 de akp li olmayan kesim var bunu unutmasınlar..buda ülkemiz için umut var demek..bu şekilde bir 100 de 10 kaybedecekleride kesin..
bir 100 de 50 de akp li olmayan kesim var bunu unutmasınlar..buda ülkemiz için umut var demek..bu şekilde bir 100 de 10 kaybedecekleride kesin..
Onun konusunu kendin açtın ortada fol yok yumurta yokken heykellerden dem vurup adam kovdun ,
ayrıca sözunun eri ol ve alıntı yapma artık yeter
Türkiye; Atatürk'ü Allah'a, geri kalan her şeyi Atatürk'e borçlusun.
![]()
Bak msele şimdi de alakasızca akp den dem vuruyorsun![]()
o dünde kalmıış yani konu dışı olmuş e burda Atatür karşıtı yorum yazan ben olduğuma göre alınıp laf göndermem gayet doğalsen laf çarptırmazsan alıntı yapmam Meryem bir şey yazacaksan bana yaz ortaya yazma..dün gece burada akpli bir arkadaş israilde Atatürk heykeli varmış onu yıksınlar boykot yapacaklarına bizi diyor..nasıl bir zihniyetse..
Atatürk karşıtı.o dünde kalmıış yani konu dışı olmuş e burda Atatür karşıtı yorum yazan ben olduğuma göre alınıp laf göndermem gayet doğal
kesinlikle umut var..ne hükümetler,alakasız koalisyonlar gördük geldi geçti hepsi..ve çok koşan çabuk yorulur..Umudumu yitirmek istemiyorum,yitirirsem yaşamanın anlamı kalmaz benim için..