Sizi zen Kitaplar var m?

ortaokul yada lisedeyken.. pek hatırlamıyorum bir reşat nuri güntekinin acımak adlı kitabını bir de şeker portakalını okurken ağladığımı bilirim..

Souad / Diri Diri Yanmak
:85::85:

Bir hayli etkilenmiştim..

Çocukluğumda okuduğum Kemalettin TUĞCU kitapları beni hayli üzmüşlerdi. Kitabın etkisinden kurtulana kadar bunalım çocuk edasıyla takılırdım Hoş, sonra döner dolaşır yine onun veya tarzında bir kitap bulurdum:)
Her ne kadar üzmüş olsalar da iyi ki okumuşum diyorum şimdilik.
Duygusal zekaya etki ettiğine, empati yeteneğine, şükretme konusunda ve en önemli insani duygulardan birisi olan merhamet duygusuna katkısı olduğunu düşünüyorum.

Eroin güncesi 'ni (kanat güner)okumuştum yıllar önce..
gerçekten bir insanın ölüşünü saniye sanye görmek bu olsa gerek..okumak değil görmek dyorum..
o kadar hissetmiştim..
çok üzülmüştüm..
elimde enjektör öylece kalakaldım. çok klasikti, ama ben de arkamda bır seyler bırakmalıydım. en azından olumu tercih ettiğimi bilmeliler dıye dusundum diye bir girişi var..
muhteşemdi..

tabikide uçurtma avcısı ve bir muhteşem güneş ( khaled hossaini) bu kitapları okuyun ve hüngür hüngür ağlayın :84::84::84::84::84: ... aynı zamanda elinizden düşüremyceksiniz

bub sana katılıyorum..uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneşte bende ağladım birde nevada...ağla ağla kahroldum

Arkadaşlar ben lise öğretmeniyim. Bir kitap kulübü kurmak istiyorum. Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

ben Hmet Günbay Yıldızın mavi gözyaşı kitabında çok ağlamıştım cidden.Hatta bir ara gözyaşımı tutamamıştım :)Hala o kitaba bakınca içim bir cız ediyr nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…