• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi zen Kitaplar var m?

yüzlerce kitap okumuşumdur polisiyesinden romanına şiir kitaplarından kişisel gelişimine kadar
birebir isim vermek gerekirse ben TEK SES İÇİN adlı kitapta ordaki çocukların yaşadıklarının ruh hallerine yansıyan durumlarına çok üzüldüm ve çok etkilendim
genel olarak söylemek gerekirse iyilerin sonunda kazanmadığı yada mağlup olduğu kitaplara üzülüyorum

yalnız kadınlar sokağı

kadının kocasına deli gibi aşıkken aldatılması çok acıydı

Katre- i Matem İskender Pala

kitabın sonun da gözyaşlarımı tutamamıştım. aşk beni hiç bu kadar derinden etkilememişti..

Sana gülbahçesi vadetmedim. Psikolojik olarak zor bir dönemde okumuştum onunla da ilgisi vardır.:18:

Pek çok var elbette. Lakin son bitirdiğim kitap olduğu için
Uzun Veda/Andrea Gilles (Bir Ev, Üç Nesil ve Alzheimer'a Giden Bir Yolculuk)
Üzücü etkisi devam ediyor. :43:

Tabi ki de ŞEKER PORTAKALI. Düşündüğümde bile ağlıyorum. Bir de Pal Sokağı Çocukları. Sonra Çocuk Kalbi, Annemi bir kez daha görsem.

Tabii ki şeker portakalı. ne zaaman okusam ağlarım hatta belirli olayların olduğu yerlerde(spoiler vermeyeyim :27:) göz yaşı lekeleri vardır

canan tan-piraye

bu kitapta çok ağlamıştım.hiç bir kitapta bu kadar çok ağlamadım.
günlerce etkisinden çıkamamıştım.belkide hassas bir zamanıma denk gelmiştir bilemiyorum.

benı de aglattı bu kadın. canan tan yuregım senı cok sevdı dun okudum ve mahvoldum halen cumleler sıırler kafamda sıır tutkunu olarak sıırle askını anlatan bır adam, ımkansız bır ask, bıtmeyen bır ask, kızına aslım dıye ısım koyan aslı ya asık bır adam. öldum sankı ve dunyada degılım gıbıyım cok agladım halen gozlerım doluyor

olmaz mı ya, ağlıycam şimdi bitane bitecek.deli oldum okurken.YÜREĞıM SENı ÇOK SEVDı.(uyuz aslııııı)

PıRAYE ve UÇURTMA AVCISI, LATıFE HANIM, SON ADA BıDE SUÇ VE CEZA.bunları okurken üzüldüm hep.... hepsinide tavsiye ederim ama en hafif kalanı son ada.ama üzülmüştüm sonuçta.

arkadasım sorma ya o aslı gercek bır karakter olsa gıdıp yalvarırdım ona. erıdım bıttım mahvoldum dun okudum aglamaktan canım cıktı. kıtap okumayı seven sııre tutkun olan okuduklarından etkılenen bırıyım ama dunkı kıtap benı mahvettı ya canan tan yuregım senı cok sevdı dun okudum ve mahvoldum halen cumleler sıırler kafamda sıır tutkunu olarak sıırle askını anlatan bır adam, ımkansız bır ask, bıtmeyen bır ask, kızına aslım dıye ısım koyan aslı ya asık bır adam. öldum sankı ve dunyada degılım gıbıyım cok agladım halen gozlerım doluyor

canan tan yüregim'' seni çok sevdı ''

canan tan yuregım senı cok sevdı dun okudum ve mahvoldum halen cumleler sıırler kafamda sıır tutkunu olarak sıırle askını anlatan bır adam, ımkansız bır ask, bıtmeyen bır ask, kızına aslım dıye ısım koyan aslı ya asık bır adam. öldum sankı ve dunyada degılım gıbıyım cok agladım halen gozlerım doluyor

Canan Tan- Yüreğim Seni Çok Sevdi. Oradaki Aslı'ya uyuz olmuştum...Aşkının peşinden gitmeyen,sırf Murat'a olan aşkını bastırmak için bi Amerikalı'yla evlenen bi kadındı.En çok da Murat'ın verdiği pırlanta kolyeyi denizde yüzerken kaybetmesine ve İstanbul'a döndüğünde Murat'a ''Kolyeyi kaybettim.Ben evleniyorum.'' demesine kıl olmuştum.

Onun dışında ...

Leyla çok acıklı.Şiddetle tavsiye ederim.Olay Bosnalı bi genç kızın başından geçenler...İlk tecavüzü,toplu tecavüzler,kadınların ölmesi,askerlerin oynadığı Rus ruletinde kadınların kurban edilmesi,Leyla'nın hiç sevmediği bir adamla evlenmesi,ailesine bir türlü kavuşamaması,sevdiği adamın fos çıkması ve en sonunda kendisine tecavüz edenlerle mahkemede karşı karşıya kalacak olması...

canan tan yuregım senı cok sevdı dun okudum ve mahvoldum halen cumleler sıırler kafamda sıır tutkunu olarak sıırle askını anlatan bır adam, ımkansız bır ask, bıtmeyen bır ask, kızına aslım dıye ısım koyan aslı ya asık bır adam. öldum sankı ve dunyada degılım gıbıyım cok agladım halen gozlerım doluyor

ateşböceği yolu- Kristin hannah

son yüz sayfayı ağlayarak okudum... kendisini çok seven bir eşi ve iki kızı varken ölen Kate' in ardından "şimdi o adam napacak,çocuklara ne olacak" diye düşünüp durdum deli gibi :43: :1:

Son düzenleme:
Back