Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocukluğumda okuduğum Kemalettin TUĞCU kitapları beni hayli üzmüşlerdi. Kitabın etkisinden kurtulana kadar bunalım çocuk edasıyla takılırdım Hoş, sonra döner dolaşır yine onun veya tarzında bir kitap bulurdum:)
Her ne kadar üzmüş olsalar da iyi ki okumuşum diyorum şimdilik.
Duygusal zekaya etki ettiğine, empati yeteneğine, şükretme konusunda ve en önemli insani duygulardan birisi olan merhamet duygusuna katkısı olduğunu düşünüyorum.
Eroin güncesi 'ni (kanat güner)okumuştum yıllar önce..
gerçekten bir insanın ölüşünü saniye sanye görmek bu olsa gerek..okumak değil görmek dyorum..
o kadar hissetmiştim..
çok üzülmüştüm..
elimde enjektör öylece kalakaldım. çok klasikti, ama ben de arkamda bır seyler bırakmalıydım. en azından olumu tercih ettiğimi bilmeliler dıye dusundum diye bir girişi var..
muhteşemdi..
tabikide uçurtma avcısı ve bir muhteşem güneş ( khaled hossaini) bu kitapları okuyun ve hüngür hüngür ağlayın :84::84::84::84::84: ... aynı zamanda elinizden düşüremyceksiniz
ben Hmet Günbay Yıldızın mavi gözyaşı kitabında çok ağlamıştım cidden.Hatta bir ara gözyaşımı tutamamıştım :)Hala o kitaba bakınca içim bir cız ediyr nedense