• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi zen Kitaplar var m?

danielle stell in taciz kitabı aklıma geldikce ruhum daralıyo bir solukda okudum ama göz yaşları içerisinde kaldım her sayfada. babasının tacizine hatta tecavüzene uğrayaqn bi kızın hikayesi

Piraye (sonu cok duygusal)
En son yürekler ölür (günümü etkileyecek kadar acikliydi)

Son düzenleme:
danielle steel - geri döneceksin
çok üzülmüştüm bu kitapta
birde sergüzeşt de dilberin haline içim parçalanmıştı :/

Canan Tan- Yüreğim Seni Çok Sevdi. Oradaki Aslı'ya uyuz olmuştum...Aşkının peşinden gitmeyen,sırf Murat'a olan aşkını bastırmak için bi Amerikalı'yla evlenen bi kadındı.En çok da Murat'ın verdiği pırlanta kolyeyi denizde yüzerken kaybetmesine ve İstanbul'a döndüğünde Murat'a ''Kolyeyi kaybettim.Ben evleniyorum.'' demesine kıl olmuştum.

Onun dışında ...

Leyla çok acıklı.Şiddetle tavsiye ederim.Olay Bosnalı bi genç kızın başından geçenler...İlk tecavüzü,toplu tecavüzler,kadınların ölmesi,askerlerin oynadığı Rus ruletinde kadınların kurban edilmesi,Leyla'nın hiç sevmediği bir adamla evlenmesi,ailesine bir türlü kavuşamaması,sevdiği adamın fos çıkması ve en sonunda kendisine tecavüz edenlerle mahkemede karşı karşıya kalacak olması...

Gazap Üzümleri-John Steinbeck

Topraklarından sürülen insanların açlık içinde yolculuk yapmaları ve bu sırada kimilerinin ölmesi bu kitapta beni çok üzmüştü.

meg mullins__kilim tüccarı
güzel devam ederkn bir anda iki seven insanın basit bi sebeple ayrılığı üzdü beni..
yaşanmışlıklar bu kadar basit olabilir miydi..?

Bir de çocukken okuduğum ''Çocuk Kalbi'' beni üzmüştü:( Ve sonraki yıllarda okuduğum ''Mavi Saçlı Kız''

çook var ama en çok üzen bin muhteşem güneş :59:
kesinlikle çok ama çok ağlamıştım ben
Uçurtma Avcısı

Mahvetmişti beni.

en kısa zamanda okumak istiyorum

Kürşat Başar-Başucumda Müzik
Az önce bitirdim ve gerçek bir kitap olduğunu araştırıp öğrendiğim beni inanılmaz sarsan bir kitaptı
tavsiye ederim, edinin ve okuyun derim

ben lisedeydim okuduğumda bende çok etkilenmiştim gerçeklik payı yüksek bir kitap sadece isimler değişik
Diziside vardı hatta

$451228950009dbd0d930b88cbb8fa70c.jpg

Basit bir köy ebesiyken kudretli firavunun en sevgili gözdesi olan, hiç kimseye boyun eğmeyen, inatçı ve hırslı bir kızın, Thu'nun yaşam öyküsü siz okurları da tutsak edecek...

en cok sevdiğim kitap bu. her sayfasını heyecanla okudum ve sonu cok üzdü beni. ayrıca bu kitabı kim okuduysa hikayedeki thu'nun yerine kendini koyacak kadar etki altında kalıyor:)

Back