Sizi zen Kitaplar var m?

ben en çok Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi kitabında üzüldüm..benim çektiğim acıyı öyle bir anlatmış ki...

şeker portakalı
çalıkuşu
ayşe kulin-sevdalinka ,gece sesleri...
mavi saçlı kız
kelebek
daha vardır ama ilk aklıma gelenler
son olarak da saide kuds-kimya hatun

Krıstın Hannah - Ateş böceği yolu ....

Dün bitirdim ve o kadar çok ağladım ki mutlu bi hayatın mutsuz sonu (

Üzen kitap çok oldu ama en sonuncusundan bahsedeyim : Anne. Yazarı Caroline Leavitt. On altı yaşında çocuğu olan bir kızı anlatıyor. Sonra ailesinin de zoruyla bebeği evlatlık veriyor ancak anlaşmaya göre her istediğinde görecek bebeğini. Ne yazık ki işler farklı gelişiyor. Kitapta en çok Sarah için üzüldüm, ama diğer karakterlere de hak vermemek elde değildi. Hepsinin kendine göre bir nedeni var. Çok gerçekçiydi. Tavsiye ederim.

Zülfü Livaneli Serenad
Canan Tan En On Yürekler Ölür okurken resmen hıçkırarak ağladım
Bir de Alexandra Cavelius Leyla Bosnalı bir genç kızın başına gelenleri anlatıyor beni çok etkiledi okurken:26:

Iyide niye kitabin nasil bittigini yaziyorsunuz hic dusunemiyormusunuz okumamis olanlar daha okuyacak olanlar oldugunu..

kitabın konusu kadının intiharıyla ilgili değil zaten içinde farklı farklı öyküler anlatıyo kadın olay o .o öyküler için okuyorsun zaten. sonunu bilmekle içindeki konunun bir ilgisi yok. yinede sağol uyardığın için.

Kitabı daha bitirmedim hala okuyorum ama beni çok üzen yerler oldu.

Victor Hugo - Sefiller

Annemi Bir Daha Görebilsem - Zana Muhsen'in kitabı, gerçek bir olay ve okurken çok çok çok üzülmüştüm kardeşlerin haline

bunun dışında

Alkışlarla Lamia
Uçurtma Avcısı
Şeker Portakalı kitapları da güzel. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…