- Konu Sahibi nurumoglum
-
valla 2 kere okudum ama hiçbişi anlamadım.face den engellicektik diosun ama senden önce o engelleyince üzülüosun nie üzüldünki zaten engelliyecekmişşsiniz.eşin bu kdr tepkili madem nie maça gitmiş.
Eşinize bravo diyorum ..
Çoğu erkek diye gezinenin yapamadığını yapmış .. Şanslısınız..
Neden bu kadar eltilerinizi önemsiyorsunuz
bırakın bi hataları varsa görüşmezsiniz olur biter
siz faceden engellemek için açtığınızda onun engellemiş olduğunu görüp çok üzülmenize de bir anlam vermedim
Neden bu kadar eltilerinizi önemsiyorsunuz
bırakın bi hataları varsa görüşmezsiniz olur biter
siz faceden engellemek için açtığınızda onun engellemiş olduğunu görüp çok üzülmenize de bir anlam vermedim
Ben eltileriniz derken bütün kk daki hanımlar eltilerini pek bi dert ediyor onu belirttimöncelikle bir tane eltim var. Eltilerimm yok..
görüşmüyorum zaten ama sadece görüşmemekle olmuyor maalesef.
face den engelleme konulu cümlem nasıl bu kadar yanlış anlaşıldı ben de bunu anlamadım..
aslında eltiden dost olmaz ortalığı karıştırdığı belli ancak ona çanak tutanlar olmasa asla bunlar yaşanmazdı.kimseye fırsat vermeyin herkes hangi muameleyi hak ediyorsa onu görmeli.
Ben eltileriniz derken bütün kk daki hanımlar eltilerini pek bi dert ediyor onu belirttim
önemsemediğim insan ne yaparsa yapsın umrumda olmaz
face konusunda yazdığınız yazının yanına bir gülücük falan koysaydınız anlardık çok net yazmışsınız
burda konuşmuyorsunuz ki bir tonlama yok okuyoruz nerden bilelim
Yok cidden konu sahibinin orada ironi yaptığı anlaşılıyordu..Ben eltileriniz derken bütün kk daki hanımlar eltilerini pek bi dert ediyor onu belirttim
önemsemediğim insan ne yaparsa yapsın umrumda olmaz
face konusunda yazdığınız yazının yanına bir gülücük falan koysaydınız anlardık çok net yazmışsınız
burda konuşmuyorsunuz ki bir tonlama yok okuyoruz nerden bilelim
evet çok doğru ama ben bu zamana kadar hep şu mantıkla hareket ettim.
ben iyi olurum onlar utanır. Ama eşimi hiç inandıramadım.
Onlar yüzünden çıkan kavgalarımız,küslüklerimiz,gözyaşlarım...
Hele küçük görümceme gösterdiğim toleransın haddi hesabı yok.
Ben iyi oldukça o kötü oldu. Eltimi kullanıyor. Çıkarı olmadan biriyle samimiyet kurmaz o.
Her anlamda sömürüyor. Eltim de sırf iyi olup yaransın ,herkes onu sevsin beni kimse sevmesin diye ne yapacağını şaşırıyo. Abartısız tek amacı bu kızın. Bu o kadar net ki..
Gülücüğün gözleri olmayınca o iki paranteze dikkat etmedimgülücük de koymuştum halbuki ama , siz bu kısma neden bu kadar takıldınız acaba ??
Ben anlamadım nedenseYok cidden konu sahibinin orada ironi yaptığı anlaşılıyordu..
Ben anlamadım nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?