• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size yine yazmak istedim..

nurumoglum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
264
130
43
İstanbul
kızlar eski konumu okudum. bana çok yardımcı olmuşsunuz bişeyler olumlu yönde değişti.

eltim en son küçük kaynımın doğum günü için evinde organizasyon yapmış (o dönem görüşüyorduk) herkesi davet etmiş bizi etmemiş. Eşim aynı akşam bunları sahile çağırmış hepsini. Sizin derdiniz ne demiş. Ben abisi değil miyim neden biz çağrılmıyoruz falan. Hepsi bişey yok planlı değildi gibi zırvalamışlar. Ben davet bekliyormuşum . Ben oğlumu onlardan esirgiyomuşum. Büyük görümcem konuşmuş zaten sadece diğerleri ses çıkarmamışlar.Hele küçük eltim gık dememiş. Eşim içindekilerin hepsini söylemiş. Konuşma olurken görümcemlerin eşleri,kaynım falanda varmış. Onlarda eşimi sakinleştirmeye çalışmış. Takılma,saçmalama falan diye.

Bu olayın sonrasında ben büyük görümcemi aradım. Ne oluyo derdiniz ne dedim. Çok uzun konuştuk. Olumlu konuştu bana karşı kırgınlıklarını söyledi. Ben de söyledim. Hallettik. Küçük görümcem için de konuştum. Benim onla bir problemim yok ama bence eltimin gazına geliyor kendi bilir dedim. O da hayır onun sana karşı bir şeyi yok beni aradığın gibi onu da arasan bence halledersiniz dedi. İyi niyetimden onu da aradım (benden 2 yaş küçük). Hanımefendiye müsaitmisin dedim. Değilim dedi. Ben seni arıyım dedi ve aramadı.
Bunu da eşime söyledim ben elimden geleni yaptım dedim. O da keşke aramasaydın kim ki o falan dedi.
boşver dedim. Bir daha da görüşmem.

kv ile daha sık görüşmeye başladım. Onların zaten kv ye geldikleri yok. Birbirlerine gidip geliyorlar anca. İçki muhabbeti için. KV evine gidilince iş güc var çünkü yapılacak.
Ben de şöyle yapıyorum. Haftada bir gün genelde cuma akşamları oğlumu alıp babannesine gidiyorum.
O gerizekalı da perde arkasından bizi gözetliyor. Bir gün de mutlaka kv bize geliyor.
Küçük görümcem ailede oğluma olan düşkünlükten dolayı baya hırpaladı kendini ve oğlumla akran olan kızını kv ye getirmemeye başladı. En son bayramda görüşmüşler evlerinin arasındaki mesafe de 10 dk yürüyerek. İstiyorki hepsi kızını görmeye gelsin.

Facebooktan eşim de ben de eltimi engelleyecektik ki. Bir de baktık o bizi engellemiş. Bu hareketi bizi nasıl üzdü anlatamam )) kaynımla gördüğüm yerde konuşuyoruz. Normal davranıyoruz.
iki hafta önce görümceme kahvaltıya gittik. Bizim orda olduğumuzu haber alan küçük görümcem ve eltimler de üşenmediler oturmaya geldiler. O arada eşimle enişte de maç izlemeye dışarı gitmişlerdi.

ben mecburen oğluma maçtan dönüşlerini beklemek zorundaydım. 2-3 st aynı evde görümcelerim ve eltimle kaldık. Eltimle konuşmadım. Küçük görümcem içeri gidiğinde eltimin yan odaya geçtiği bir an ben seni öpmedim dimi naber diye geldi öptü beni. Bunun üzerine ben de küs durmadım onunla. Ama eltimle konuşmadım.O da nispet yapmaya çalıştı tüm gün küçücük beyniyle güldüm geçtim.
Sonra eşlerimiz geldi maçtan Hep birlikte yemeğe dışarı gidilmesi planlanıyordu.
Ama eşim öyle bir şey yaptı ki. Ayakkabılarını çıkarmadı kapıda bekledi. Tüm ısrarlara ragmen içeri girmedi. Bana hadi toparlanın gidelim dedi ben de herkese iyi akşamlar diyip çıktım.

Küçük görümceme ve eltime tepkisi çok netti. Küçük görümcemin yüzünün şekli hala gözümün önünde !
haketti ..

yazmayı unuttum. Eşimin sahilde onlarla tartıştığı akşam. Eşim yanlarından ayrıldıktan sonra. Kaynım eltime bağırmış çağırmış. Haklı neden böyle yapıyosun o zaman kimseyi çağırma !! art niyetlisin işte falan demiş. Büyük görümcem tel. konuşmamızda söyledi bana..

valla 2 kere okudum ama hiçbişi anlamadım.face den engellicektik diosun ama senden önce o engelleyince üzülüosun nie üzüldünki zaten engelliyecekmişşsiniz.eşin bu kdr tepkili madem nie maça gitmiş.

valla 2 kere okudum ama hiçbişi anlamadım.face den engellicektik diosun ama senden önce o engelleyince üzülüosun nie üzüldünki zaten engelliyecekmişşsiniz.eşin bu kdr tepkili madem nie maça gitmiş.

aslında anlaşılır yazdığımı düşünüyorum ama !!
face den engelleme konusunda dalga geçme amaçlı yazdım nasıl üzüldük diye ;)
eşim de büyük görümcemin eşiyle maça gitti. Sonrasında programa kaynım ve diğer enişte de dahil oldu.
kaldı ki erkeklerin arasında bir problem yok !
daha anlaşılır oldu sanırım ..

Nerede çokluk orada b.kluk derken atalarımız ne güzel söylemişler. Eşinizi tebrik ediyorum tepkisini çok güzel ortaya koymuş. Şanslısınız eşiniz arkanızda.

aferin eşinize.yaptıkları resmen ortalığı karıştırmak.eltinizden uzak durun görümcelerden zarar gelmez

Eşinize bravo diyorum ..
Çoğu erkek diye gezinenin yapamadığını yapmış .. Şanslısınız..

eşim daha yeni yeni anlıyor sorunun onlarda olduğunu. Önceleri hep beni suçladı. Çünkü çok güzel oynuyorlardı.
Hep ben ortam bozan gibi gösteriliyordum. Çok şükür artık anladı ve ona göre davranıyor.

Neden bu kadar eltilerinizi önemsiyorsunuz
bırakın bi hataları varsa görüşmezsiniz olur biter
siz faceden engellemek için açtığınızda onun engellemiş olduğunu görüp çok üzülmenize de bir anlam vermedim

Neden bu kadar eltilerinizi önemsiyorsunuz
bırakın bi hataları varsa görüşmezsiniz olur biter
siz faceden engellemek için açtığınızda onun engellemiş olduğunu görüp çok üzülmenize de bir anlam vermedim

öncelikle bir tane eltim var. Eltilerimm yok..
görüşmüyorum zaten ama sadece görüşmemekle olmuyor maalesef.
face den engelleme konulu cümlem nasıl bu kadar yanlış anlaşıldı ben de bunu anlamadım..

aslında eltiden dost olmaz ortalığı karıştırdığı belli ancak ona çanak tutanlar olmasa asla bunlar yaşanmazdı.kimseye fırsat vermeyin herkes hangi muameleyi hak ediyorsa onu görmeli.

öncelikle bir tane eltim var. Eltilerimm yok..
görüşmüyorum zaten ama sadece görüşmemekle olmuyor maalesef.
face den engelleme konulu cümlem nasıl bu kadar yanlış anlaşıldı ben de bunu anlamadım..
Ben eltileriniz derken bütün kk daki hanımlar eltilerini pek bi dert ediyor onu belirttim
önemsemediğim insan ne yaparsa yapsın umrumda olmaz
face konusunda yazdığınız yazının yanına bir gülücük falan koysaydınız anlardık çok net yazmışsınız
burda konuşmuyorsunuz ki bir tonlama yok okuyoruz nerden bilelim:KK14:

aslında eltiden dost olmaz ortalığı karıştırdığı belli ancak ona çanak tutanlar olmasa asla bunlar yaşanmazdı.kimseye fırsat vermeyin herkes hangi muameleyi hak ediyorsa onu görmeli.

evet çok doğru ama ben bu zamana kadar hep şu mantıkla hareket ettim.
ben iyi olurum onlar utanır. Ama eşimi hiç inandıramadım.
Onlar yüzünden çıkan kavgalarımız,küslüklerimiz,gözyaşlarım...

Hele küçük görümceme gösterdiğim toleransın haddi hesabı yok.
Ben iyi oldukça o kötü oldu. Eltimi kullanıyor. Çıkarı olmadan biriyle samimiyet kurmaz o.
Her anlamda sömürüyor. Eltim de sırf iyi olup yaransın ,herkes onu sevsin beni kimse sevmesin diye ne yapacağını şaşırıyo. Abartısız tek amacı bu kızın. Bu o kadar net ki..

Ben eltileriniz derken bütün kk daki hanımlar eltilerini pek bi dert ediyor onu belirttim
face konusunda yazdığınız yazının yanına bir gülücük falan koysaydınız anlardık çok net yazmışsınız

gülücük de koymuştum halbuki ama , siz bu kısma neden bu kadar takıldınız acaba ??

Yok cidden konu sahibinin orada ironi yaptığı anlaşılıyordu.. :KK53:

evet çok doğru ama ben bu zamana kadar hep şu mantıkla hareket ettim.
ben iyi olurum onlar utanır. Ama eşimi hiç inandıramadım.
Onlar yüzünden çıkan kavgalarımız,küslüklerimiz,gözyaşlarım...

Hele küçük görümceme gösterdiğim toleransın haddi hesabı yok.
Ben iyi oldukça o kötü oldu. Eltimi kullanıyor. Çıkarı olmadan biriyle samimiyet kurmaz o.
Her anlamda sömürüyor. Eltim de sırf iyi olup yaransın ,herkes onu sevsin beni kimse sevmesin diye ne yapacağını şaşırıyo. Abartısız tek amacı bu kızın. Bu o kadar net ki..

evet benim ilk günden yaşadığım şey.kesin hastalar ruh hastaları

Back