Size yapılan yada sizin yaptığınız en büyük eşşek şakası

fatolina

2 MAYISTA 68 OLİİİCİMMM:)
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
4.201
0
hadi gülelim eğlenelim, yada yuh artık bu kadar da olmaz diyelim nasıl şakalar yaptınız yada nasıl şakalar mağruz kaldınız hadi paylaşalım hanımlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Dur canım ilk ben anlatayım o zaman.Okulu bitirdim bir otelde staj yapıyorum yaz dönemi.otel Abant gölü gibi bir göl kenarında.yani gündüzleri muhteşem geceleri ise bir o kadar ıssız,puslu ve korkunç etraf.Arkadaşlar sağolsunlar planlamışlar bana şaka yapmak için senaryo yazmışlar baya baya.Daha ilk günden gölle ilgili acayip hikayeler anlatmaya başladılar bana.megerse seneryonun parcasıymış.Üstünden bir hafta gectı bütün çalışanlar işleri bitirdik müşteriler çekilince odalarına lobide buluştuk.Başladılar yine anlatmaya.dışarsı zifiri karanlık ve ben onlar anlattıkça göle dışarıya bakıp bakıp titiriyorum.Dahası nasıl uyucam diye düşünüyorum.Neyse birden elektirikler gitti bir kaos oldu o an.Sadece sesini duyduğum kız arkadaşım bana odama gitmemi söyledi .Daha odama girer girmez yerde bir adam beyazlar içinde elinde kuran secde ediyor.suratını dönünce bir çığlık attığımı ve sonra yere yığıldığımı hatırlıyorum. :1shok::1shok::1shok: kahkaha sesleriyle kendime geldim.arkadaşın suratını boayayıp üşenmemiş giydirip hazırlamışlar,birde şalterleri indirince herşey hazır tabii.üstünden 9 yıl geçti hala unutamıyorum her anı aklımda ve aklıma geldikçe gülüyorum kendi kendime.Çok kötü ve ağır bir şaka bir o kadarda hoş bir anı olmuştu benim için.

Hadi bende anlatayım bi tane.Evlenmeden önce mahallemizde oturan bir komşumuz vardı bir tanede kızı vardı.Kızı güya 1 nisan şakası yapacak annesine.Sıkı durun öyle bir not yazmışki evlere şenlik :bbo: ''Anne bu dünyada yaşamak bana artık haram.Sen bu notu okurken ben ölüme doğru yürüyor olacağım.Zaten bu dünyada yaşamak için sebebim kalmadı elveda.... '' diye yazmış.Kadıncağız bayıldı fenalıklar geçirdi zar zor kendine getirdi komşular annesini.Sonra hepimiz çok kızdık elife.Bir daha da tövbe etti böyle şakalar yapmaya. klava:

süperdi ya iyi organize edilmiş herşey tam eşşek sakası olmuş delikafadulden

ay buda çok kötüymiş ya öylede şaka mı olur

şaka k.ka olmuş:1shok:

vuu bu kumu unutmuşum :))
violet tam eböyle hoşgeldin mi olur tam eşşek şakaı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…