- 13 Aralık 2021
- 108
- 28
- 48
- 25
- Konu Sahibi Hasrettt0606
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik çizgi var. Benimde böyle çıkıp negatif sonuç görmüştüm. Çok umutlanmayın ama hemen kan verin. İnşallah vardır.İdrar ekrani doldurana kadar silik çizgi cikti ilk hemen sizce varmii bilmiyorum böyle başına gelen varmi mucize olcak olursa takda tedaviye başlayacak zamana
Evet daha önce bende bu şekilde silik çizgi gördüm ama 5 dakikadan sonra bu saniyesinde çıkınca birazcık umutlandım sanırım birdaha test yapıp öyle kan veririm insAllahhSilik çizgi var. Benimde böyle çıkıp negatif sonuç görmüştüm. Çok umutlanmayın ama hemen kan verin. İnşallah vardır.
Yaa insAllahh birde sabah aç karna ypiyim dedim bu yeni yaptım toktumda insAllahh vardır dua edin olurmuuAy inşallah vardır
Bence nöbetçi bir eczaneden farklı marka bir test alın , tekrarlayın. İsterseniz erken gebelik testi alın bir de. Bu normal teste benziyor.
İnşallahYaa insAllahh birde sabah aç karna ypiyim dedim bu yeni yaptım toktumda insAllahh vardır dua edin olurmuu
Hemen cikdiysa var bence, yalancı pozitifler 5 dk dan sonra çıkan çizgiler oluyor genellikle.Evet daha önce bende bu şekilde silik çizgi gördüm ama 5 dakikadan sonra bu saniyesinde çıkınca birazcık umutlandım sanırım birdaha test yapıp öyle kan veririm insAllahh
Amiiin insAllahh tabiki yazarımİnşallah
Dilerim tedavi sürecine girmeden, bir müjde gelmiştir
Sonucu yazarsan daha sonra sevinirim.
Benimde böyle çıktı ama çok korkuyorum daha önce de gebelik kayıplarım olduğu için heveslenmek bile istemiyorum rabbim bu sefer sanada banada sağlıklı evlat nasip etsinİdrar ekrani doldurana kadar silik çizgi cikti ilk hemen sizce varmii bilmiyorum böyle başına gelen varmi mucize olcak olursa takda tedaviye başlayacak zamana
Rabbım insAllah ikimizede bu sefer sağlıkla bir gebelik nasip etsin benim tek tüp alındı 2 aylık dış gebeligim alındı kalp atışı oluşmuştu insAllah bu kez sağlıkla hayırla olurBenimde böyle çıktı ama çok korkuyorum daha önce de gebelik kayıplarım olduğu için heveslenmek bile istemiyorum rabbim bu sefer sanada banada sağlıklı evlat nasip etsin
Ben de dış gebelik geçirdim 2kimyasal bir de kese gözüktü düşük oldu rabbim bu sefer sağlıklı evlat nasip etsinRabbım insAllah ikimizede bu sefer sağlıkla bir gebelik nasip etsin benim tek tüp alındı 2 aylık dış gebeligim alındı kalp atışı oluşmuştu insAllah bu kez sağlıkla hayırla olur
ne oldu sizin var mıymış gebelikİdrar ekrani doldurana kadar silik çizgi cikti ilk hemen sizce varmii bilmiyorum böyle başına gelen varmi mucize olcak olursa takda tedaviye başlayacak zamana
Evet gebelik var çok şükürne oldu sizin var mıymış gebelik