Size nasıl bi evlenme teklifi geldi :)

romantik değildii ama özeldi benim için

aslında onunda aklında yokmuş ama o an aklına geldi ve teklifini etti.

sakız çiğniyoduk,sakızın kağıdını aldı bir kaç dadika onunla oynadı ve parmağıma yüzük olarak taktı,teklifini etti.

Kağıtta olsa iyiydi yani yüzük parlak birşeydi böyle

Çengelköy ün üst taraflarında çok sevdiğim büyük bi park var.

Orayı çok sevdiğimi bilirdi. Bi de çardak var orda. Bi gün oralardan geçerken dedim ki ; hadi aşkım parka gidip oturalım biraz.

Bi gittik, girerken volkanlar meşaleler. Büyük bi kalabalık. Asker gönderme numarası yapıyolar. Biz girince "en büyük asker bizim asker" bağırışları birden "en büyük damat bizim damat" a döndü :)

Bi çardak vardı. Tamamı sarı lacivert balonlarla ve heryeri mumlarla süslenmiş, yerde güller, masanın üstünde de büyük bi çiçek, renkli taşlar, güller, mumlar vs.

Benim sandalyem bile düşünülmüş, pembe kurdale ile süslenmiş.

Parka ses sistemi bile kurulmuş :) Şarkılarımız çalıyo.

Oturduk, evlenme teklifi ediyodu, genç kalabalık bağırmaya başladı "evet deseneeeee evet deseneeee" diye tezahurat :)

Evet diye nasıl bağırdım, anlatamam Alkışlar koptu. Kalkıp sarıldık, havai fişekler başladı :)

Sonra parkta dans ettik çardağın içinde. Daha sonrasında dilek feneri yakıp uçurduk.

Ve düşünceli kocam saolsun bu anların videosu var elimizde :)

Mükemmeldi. Hiç beklemiyodum.

Bi de parkta piknik yapan ailelerin bakışları o kadar güzeldi ki...

bizim yıldönümümüzdeydi.. yıldönümümüz için bişeyler bekledim yapar diye akşama kadar hiçbişey yapmadı.. akşam hadi çıkalım biraz diye çıktık. kız kulsine gittik.. herşey ayarlanmıştııı :)))) masamızda gül yaprakları filan.. ben yıldönümümüz için sanıyodum.cebınden kırmızı bi kutu çıkardı. ben yuzuk sanıp heyecanlandım bi açtım kolyeee :))))) sonsuzluk kolyesi. yemeklerimizi yedik dışarı çıktık.. çantanda peçete var mı dedi çantamda ararken bi kutu daha :))) evden çıkarken atmış çantama.. o sırada ağlamaktan tabi ne dedğini hatırlamıyorum. tek hatırladığım yağmur yağdığı için yerler ıslaktı ve diz çökmediği :))))

9 aylık nişanlıyken evlenme teklifi aldım
doğum günümde yemeğe gittik restaurantın odası hazırlanmıstı yerlerde mumlar gül yaprakları giydirilmiş sandalye çok şık bir masa... güzel bir müzik eşliğinde yemeğimizi yedik nişanlım çok heyecanlı görünüyordu bende doğum günümden dolayı telaşlı sanırım diye düşündüm. yemekleri yedik nişanlım sürekli saate bakıyor ben yemek üstüne mutlaka kahve içerim kahveler geldi ben uyuşuk uyuşuk kahve içerken nişanlım tek seferde içti :) bende eee pasta nerde diye takılıyorum sürekli derkennnn nişanlım dans için kaldırdı beni dans ederken birden diz çöktü nişanda tektaş ve alyansım takıldığı için tek taş içinde nazarboncuklu kolye almış benimle evlenir misin diye sorduğu anda içeriye garsonlar girdi volkanlar konfetiler patladı güllerim geldi ben şoook :) sarıldık dans ettik hadi gidelim artık annenler bekliyor evde pasta keseceğiz dedi kalktık erkek kardesım aradı kafeden beni alın dedi biz gittik kafenın onune nısanlım içeriye bakalım dedi içeriye bi girdik nişanlım kafeyi kapattırmış akrabalarım arkadaşlarım içerde :) tekrardan volkanlar konfetiler patladı pastamızı kestik danslar sohbetler kahkahalar ...müthiş bir gündü.. :)

canım gerçekten çok güzelmiş, çok şanslıymışsın. okurken ben bile heyecanlandım.

Daha gelmedii :) Ama heyecanla beklemedeyim. Seneye gelecek inşallah. Romantik olacağını düşünüyorum :)

Düğün gününü kararlaştırdık düğüne beş ay kaldı hala ortada teklif yok Güzel bir teklif olsun isterim tabi ama olmazsa da o kadar takıntı etmem. Onunla geçen her an özel çünkü benim için. Yani birde zaten bundan 8 yıl önce çıkma teklifini evlenme teklifi gibi etmişti. Ömrünün sonuna kadar benimle olur musun felan Güzel teklifler alan arkadaşlar olmuş hepinizin adına çok sevindim çok güzel şeyler bunlar

Istemeye gelmelerine 1 gun vardi. Is cikisi beraber dolasiyorduk. Bana seninle animiz olan bir yere gidelim dedi. Anlam veremedim ilk yani aslinda verdimde ikilemde kaldim caktirmadim. Sonra bi park vardi bizde anisi olan oraya gidelim dedik. Gittik banka oturduk. Isten cikmisim zaten ustum basim berbat.onunda benden kalir yani yok. Egildi onume konustu konustu yuzugu cikardi benimle evlenir misin dedi. O an o kadar degisik bir duygu ki insa hicbirsey dusunmuyor. Yuce RABBIM her genc kiza birgun sevdigi adamdan bu teklifi almayi nasip etsin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz eşimle arkadaşlarımız aracılığıyla facebooktan tanıştık. Sosyal ortamımızı elbette reele taşıdık.

Antalyada yaşıyordum o ise Giresunda

Bir gün yine beni görmeye ve annemle tanışmaya Antalyaya geldi. (Gece)

Ertesi gün onu tanıştımak istediğim arkadaşlarımla tanıştırdım.

Akşam eve gittik yemek yedik ve dışarı çıkalımmı dedi ( annem herşeyi biliyormuş )

Araba ayarlamış ( araba benim bir arkadaşıma ait ama eşim tanımıyor anlayamadım önce )

Beni sahile götürdü sahilde sahile ineceiğimiz yere arabayı parketti kapıyı açtım önümde güller...

Toplamam için yollarıma dizmiş ben gülleri takip ederken önüme merdivenler geldi sahile inen

Gülleri toplayarak indim denize doğru giden yola gittim. Son gülü bana vermedi elindeki yüzüğü güle taktı

Koca mumlarla BENİMLE EVLENİR MİSİN ? yazıyordu.

Önümde diz çöktü (o an neler söylediğini hatırlamıyorum tek hatırladığım o anki kalbimin atışı ve mutluluğumm )

Güldeki yüzüğü çıkarıp teklif etti.

Hayır dedim kaldı... Sonra saniyeler geçmeden elbette evet dedim =)

Geldiğim yere yukarı bir baktım gün içinde tanıştırdığım ve tanışrmadığım bi kaç arkadaşım bizi izliyor videoya almaya çalışıyor ( alamamışlar çok karanlıktı )

Harikaydıı evlilik teklifinden 1.5 sene sonra evlendik ( özel nedenlerden dolayı )

Evlendikten sonra ikimizde belirli nedenlerle İstanbula taşındık.

Şuan 9 aylık evliyiz ve çok mutluyuz. Darısı herkesin başına

Cikmaya basladigimiz da bi teklif olayi olmamisti beraber kahvalti yapmistik ondan sonra başlamıştı ilk günden itibaren evlilik düşüncesiyle başlamıştık zaten erkek arkadasim 29 bende 23 yasindaydim 1. Yildonumumuz de tektas yuzuk almisti ve evlenme teklifi etmisti benim icin cok ozeldi. Su anda 3 aylik nisanliyiz ve 9 ay sonra dugunumuz var:))

Son düzenleme:
Evlilik teklifim cok özeldi benim icin... bir hafta öncesinden arkadaşının doğum günü partisi olduğunu cok şık bir mekanda olduğu için ona göre giyinmemi söylemişti nisanlim. Ben Ortaköy de bir mekana gidiyoruz sanarken araba Çırağan sarayina girdi anlam veremedim tabi.sonrasinda bize ayrılan masaya oturduk aslında senin erken doğum günü kutlaman içindi bunlar dedi inandım bende.gece sonunda kalkmak üzere hesabi istedi hesap yok dedi görevli şaşırdık nasıl olur diye. Görevli her hafta şanslı bir masa Seçtiklerini ve o çift için ücretsiz aksam yemegi ve bogazda tekne gezintisi hediye ettiklerini söyledi. Kabul edersek teknenin Çırağan kıyısında bizi beklediğini söyledi ağzım açık kaldi tabi heycanla kabul ettik.gezinti başladi tam bogaz Köprüsünün altından geçerken lazerle Köprüde yazılar çıkmaya başladı ve sonunda diz çöküp Yüzüğümu çıkarttı hemen evet dedim tabiki.ileride çocuklarıma anlatabilecegim güzel bir anı oldu benim için:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…