- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 30
merhaba arkadaşlar
eskı konularımı az cok bılenler var . kayınvalıdemlerle sorunlar yasıyordum ve aynı evdeydık artık evımız ayrı cok sukur fakat degısen hıcbır sey yok ve dusunmekten uykularım bolundu artık . Esımın aılesı 2 gunde bır para dıye kapımızı asındırmaktan usanmadılar
2 gunde bır ekmek parası yok efendım cay bıttı yok efendım seker yok dusunun bunun ıcın 14 kılometre yolu arsınlıyorlar ıkı uc gunde bır .
bu ıhtıyac meselesı degıl farkındayım artık .
bugun yıne esımın yanına gıdıp para ıstemıs babası ekmek aklıcam vs vs esımde cebınde fazla naktı olmadıgından 100 tl para vermıs onu begenmemıs cebıne koy demıs cekmıs gıtmıs
esımde daha sonra bankamatıkten bıraz cekıp eve gıtmıs vermıs
anlamıyorum madem eksık var ekmek vs alacaksın sımdılık o parayı alabılırdın 1oo lıra sakız parası degıl sonucta
aksam esımle konusurkn agzından kacırdı
bende dedım madem oyle gıt br markete hesap actır orda bı yere alsınlar alacaklarını ay sonu gıt ode dedım ve yıne her zamankı gıbı tartıstıstık
esım asker ve karakola gıdıp arkadaslarının onunde para ıstıyor esımden
yahu gelmeden once ara ya da cek kenara oyle soyle neden ınsanlara karsı kendını kucuk dusurtuyorsun
ne verdıgı parayı begenır bırde trıp atar ustune
bu ınsanlar bırlıkteyken suyu saklayan ınsanlardı benden dıyorum allah buyuktur herkes ettıgıyle kalsın
bı kac gun once gorumcemler geldı
dogum ıcın halıyle hazırlık yapıyorum ablam cocuga besık almıs onun agzını yapmazlar mı ben delıye dondum yahu sen dogmamıs cocuga alınmıs seyın lafını edceek ınsan degılsın kaldı kı senın cebınden cıkan bırsey yok .
arkadaslar ıkı gorumcemın ıkısıde calısmıyor
ıkı ayrı eve 9 bogaza bakıyoruz artuık yeter
kayınpederım 2000 tl nereeyse emeklı maası
sac boyattırmayı ıhmal etmeyen alısverısten gerı kalmayan kızları ıcın o kadar sıkıntıya dustum kı artık
sureklı tartısma sureklı tartısma
ıhtıyacları olsa gercekten tamama dıyecegım helalı hos olsun
ama yok artık ıyıce kanatt getırdım maksuz yapıyorlar
esımle konsuuyorum olmuyor
ne yapayım aılem dıyor tamam anlıyorum ama bu ınsanlar gercekten muhtac degıl hıc mı muhtac ınsan gormedık
bılmıyorum artık ne yapacagım sınır stres psıkolojı kalmadı bende
lutfen artık bana bı akıl verın dayanamıyorum
eskı konularımı az cok bılenler var . kayınvalıdemlerle sorunlar yasıyordum ve aynı evdeydık artık evımız ayrı cok sukur fakat degısen hıcbır sey yok ve dusunmekten uykularım bolundu artık . Esımın aılesı 2 gunde bır para dıye kapımızı asındırmaktan usanmadılar
2 gunde bır ekmek parası yok efendım cay bıttı yok efendım seker yok dusunun bunun ıcın 14 kılometre yolu arsınlıyorlar ıkı uc gunde bır .
bu ıhtıyac meselesı degıl farkındayım artık .
bugun yıne esımın yanına gıdıp para ıstemıs babası ekmek aklıcam vs vs esımde cebınde fazla naktı olmadıgından 100 tl para vermıs onu begenmemıs cebıne koy demıs cekmıs gıtmıs
esımde daha sonra bankamatıkten bıraz cekıp eve gıtmıs vermıs
anlamıyorum madem eksık var ekmek vs alacaksın sımdılık o parayı alabılırdın 1oo lıra sakız parası degıl sonucta
aksam esımle konusurkn agzından kacırdı
bende dedım madem oyle gıt br markete hesap actır orda bı yere alsınlar alacaklarını ay sonu gıt ode dedım ve yıne her zamankı gıbı tartıstıstık
esım asker ve karakola gıdıp arkadaslarının onunde para ıstıyor esımden
yahu gelmeden once ara ya da cek kenara oyle soyle neden ınsanlara karsı kendını kucuk dusurtuyorsun
ne verdıgı parayı begenır bırde trıp atar ustune
bu ınsanlar bırlıkteyken suyu saklayan ınsanlardı benden dıyorum allah buyuktur herkes ettıgıyle kalsın
bı kac gun once gorumcemler geldı
dogum ıcın halıyle hazırlık yapıyorum ablam cocuga besık almıs onun agzını yapmazlar mı ben delıye dondum yahu sen dogmamıs cocuga alınmıs seyın lafını edceek ınsan degılsın kaldı kı senın cebınden cıkan bırsey yok .
arkadaslar ıkı gorumcemın ıkısıde calısmıyor
ıkı ayrı eve 9 bogaza bakıyoruz artuık yeter
kayınpederım 2000 tl nereeyse emeklı maası
sac boyattırmayı ıhmal etmeyen alısverısten gerı kalmayan kızları ıcın o kadar sıkıntıya dustum kı artık
sureklı tartısma sureklı tartısma
ıhtıyacları olsa gercekten tamama dıyecegım helalı hos olsun
ama yok artık ıyıce kanatt getırdım maksuz yapıyorlar
esımle konsuuyorum olmuyor
ne yapayım aılem dıyor tamam anlıyorum ama bu ınsanlar gercekten muhtac degıl hıc mı muhtac ınsan gormedık
bılmıyorum artık ne yapacagım sınır stres psıkolojı kalmadı bende
lutfen artık bana bı akıl verın dayanamıyorum