size komik bir şey anlatayım da gülün ?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.699
1.137
133
merhaba Canlar,

yani bana karşı komik ve bana göre ayıp bir şey ayıp kelimesini kendim için söyledim..

Ailem yazları memlekette olur yaz dönemi gelmezler. Kışın gelirler.

Bu durumda da Nişanlım ara ara bizde kalır , vakit geçirirz falan.. Deneme süreçleri.

Bu süreçte fark ettim ki adam baya ev işlerinden anlıyor. Tatlı yapıyor , yemek yapıyor vs. yani ben onun kadar yapamam o derece.

Bi ara sür ısıttı salona geçtik gel dedim otur niye ayaklandın. Cezveyi suya koyayım dedi , süt kuruyo dibinde kalıyor dedi çıkmıyor dedi ..
Yeminle benim aklıma gelmezdi yani aklıma gelse de boşverirdim amaaan ne olacak derdim .. o an bi utandım kendimden ohaa dedim kızımmm adama bak bi de kendine bak yuhh sana dedim

Kendi kendimi de gömdüm şuan farkındayım ama dayanamadım ben bu kadar dusunmuyorum açıkçası.. Demekki MEvlam kişiye göre veriyor dengeliyor

Bende temizlik konusunda iyiyimdir hani baya titizim yani bu kadar çok ayrıntılı dusunmem nişanlm gibi ama olsun

Cezveyi kurutmayanlardan biri de benim :) Cay icilmis bardaklara da azicik su koyuyorum bir daha icilmeyecekse. Beklerse sarariyor dipleri. Kahve ve meyve suyu icilmis bardaklara da su doldururum, sonra yikarken kolaylik oluyor. :))
Bunu bende yapıyorum özellikle çocuklar sürekli bişeyler yiyor tabakları mutfağa bırakıyorlar akşamları sabaha kurumuş oluyor sürekli onlara diyorum lavabo ya koyun içini su doldurun alıştılar

Cezveyi kurutmayanlardan biri de benim :) Cay icilmis bardaklara da azicik su koyuyorum bir daha icilmeyecekse. Beklerse sarariyor dipleri. Kahve ve meyve suyu icilmis bardaklara da su doldururum, sonra yikarken kolaylik oluyor. :))
normalde de öyle ama ben yapmıyorum amaaan boşver diye sallıyorum sonra yıne ben uğrasıyorum

Maşallah diyelim :) ben de geçen hafta evlendim. Evin iç düzenini falan çok anlamam sevmem beceremem de. Dışarıdaki alışveriş fatura işlerini vs iyi yaparım.
Sağolsun eşim de tam tersi Allah dağına göre kar veriyor derler ya sizinki de o hesap olmuş

heh sende bendensin
aynen ev fln anlamam ama ver bana dış işlerini bak nasıl yapıyorum
faturaları öderim banka işlerini kasa işlerini ohhh zaten tutumluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…