Size Kitap Okumayı Sevdiren Yazar-Şair?

Kitap hep okuyordum ama öyle sürekli değil, bir kitap aylarca sürünürdü elimde. Stephanie Meyer - Twilight serisiyle okumaya başladım, elimden düşmüyor şimdi kitaplar. Ne bulsam okur hale geldim, Balzac bile okudum yani kaydirigubbakcemile3 Çok zaman kaybettiğimi düşünüyorum ama zararın neresinden dönülse kardır öyle değilmi

Benim gece gündüz demeden iki günde bitirdiğim ve elimden bırakamadığım sayesinde de bir kitap canavarına dönüştüğüm kitap Robin Cook'un Heykel'i dir. O dönemde o kadar sürükleyici gelmişti ki ardından gene Robin Cook'a ait birçok kitap okudum.

orta okulda ipek ongunla başladım okumaya ben bir genç kızın gizli defterini okumştum o gündn beri okurum =)

ilk okuma maceralarım benimde ilkokul sıralarımdı öğretmenin zorla okuttuğu ayşegüller reşat nuriler ama ben en çok çocuk klasiklerini severdim alice pamuk prenses vs.reşat acıklı ömer (seyfettin ) acıklı diye evde isyan ederdim babam bana bir sürü dünya çocuk klasikleri aldı ...başladık gidiyoruz orta birde kitaplarım kalınlaştı romanlar başladı selim ileriyi de o yıllarda tanıdım orta okul yıllarında yatılı okumak zorundaydım öğretmenimin biri aziz nesin diğeri raif cilesun tutuştururdu elime ama okumayı rıfat ılgazla yaşar kemal sevdirdi.şaririmi tek geçiyorum nazım usta..

Gone with the wind (margaret Mitchell)
Jane Eyre (Charlotte Bronte)
Çocukken okumuştum hala okurken çok büyük keyif alırım.

Şu dönem sevdiğim yazarlar
Anne Rice
Rowling
Stephenie Meyer (Yazma özürlü ama napalım Edward Aşkı)
Raymond e. Feist

Yeni okumaya başlayacak arkadaşa ingiliz ve amerikan edebiyatı klasiklerini tavsiye ederim..

Bana kitap okumayı seven ne yazar ne de şair: canım annem! opuyorumnanaktan
Çocuğum olursa ben de ona kitap okumayı sevdireceğim, o kadar çook faydasını gördüm ki...

Çocukken, Yalvaç Ural oldu. Onunla konuşabildiğimde 17 yaşındaydım sanırım. Çocukluğumda hayal ettiğim gibi, cana yakın güleç insan..

reşat nuri güntekin ve çalıkuşu... ortaokul da dönem ödevimdi ve orjinal kitabını bulmak için sahaflarda gezmediğim yer kalmamıştı 11. baskısını okumuştum hiç unutmuyorum rutubet kokardı kitap. o günden sonra bütün kitaplarını okumuştum reşat nuri güntekin' in. bana kitap okumayı sevdiren yazardır kendisi.

Bana kitap okumayı sevdiren yazar hepimizin olduğu gibi ilkokul yıllarında okumaya başladığımız ÖMER SEYFETTİN daha sonrada YAKUP KADRİ KARAOSMANOĞLU'nun YABAN'ı nı okdum ve devam ettim ..

küçükken b aile dostumuz dogum günümde kemalettin tuğcunun b kitabını almıştı okumayı o kitapla sevmiştim..

özdemir asaf bir başkadır onun o bende bıraktıgı tat cok farklı bana şiiri sevdiren asıl şairdir kendileriopuyorumnanaktan

Dave Pelzer; Adsız Çocuk, Bir Çocuğun Hayatta Kalmak ıçin Gösterdiği Yüreklilik

ınanılmaz etkilemişti beni bu kitap, küçük bir çocuğun hayatta kalma mücadelesi.

Okuyup da çok beğendiğim ilk kitap Prenses ve Goblin'di. (George MacDonald) İlkokuldaydım, o kitaptan sonra kitaplara ilgim feci artmıştı. Bir de Jules Verne vardır. Kitaplara olan aşkımın mimarları bu iki yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…