How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Size Kitap Okumayı Sevdiren Yazar-Şair?

nazım hikmetin hikayeleriyle başladım kitap okumaya, muzaffer izgü, aziz nesin...yıllarca doğum günlerimde, hediye olarak kitap setleri istedim, sağolsun bizimkiler de hiç reddetmediler...

Okumayı öğrendiğim andan itibaren kitapları sevdim ama şiir kitaplarını Nazım'la sevdim.

abimin bi gün bana getirdiği jules verne kitabıyla okumayı sevdim ve hemen bitirip yenisini istedim..orta okula gidiyordum...
şuanda da 1 kitabı seversem bitirene kadar yemek bile yemem

samed behrengi-kücük kara balik
cocuklugumun kahramani!

daha sonra
AZIZ NESIN
Yilmaz güney ( ogluna yazdigi harika cocuk hikayeleri ile )

uzar gider

ben de Ayşegül serisiyle başladım ...
ilkokul hocam bizi kitaplarla ödüllendirirdi ılk aldığım ödül'ÇOCUK KALBı'çok etkilenmiştim .sonra gülten dayıoğlu ,ıpek Ongun(tüm seri),vs........... ve artık bir kitap bağımlısıyım

ipek ongun ve gülten dayıoğluyla başladım okumaya ve size bişey söylimmi halaaaa sıkılmadan okuduğum kitaplarını bile okurum ipek ongunun hmm bide şeker portakalı vardı abimin hediyesiydi onuda çok sevmiştim :kahve:

Okumayı söktüm sökeli herşeyi okurum. Ama romanlar dünyasına girişim. Gülten Dayıoğlu'nun "Sekizici Renk" ve Luis May Alcott'un "Küçük Kadınlar" kitaplarıyla oldu. Ardından Buket Uzuner ve Yaşar Kemal beni o dünyaya adeta hapsetti.

kittap okumayı çok seviyorm ilk elime alıp cidi cidi okuduğum kittap şule yüksel şenlerin
huzur sokağı adlı kittabı idi ama çok sevdiğim bide ahmett günbay yıldızdı sanırım yanlış hatırlamıyorsam azab kuşları çok güzel kitaptı.
şimdi mende nazırın köle adlı kitabını okuyorum çok güzel herkese tavsiye ederim.
ve vazgeçemediklerim doğan cüceloğlu ve üstün dükmen

Son düzenleme:
cnm ablacım hepinize tuhaf gelicek belki ama ben ahmet mithat efendinin dürdane hanım romanıyla okumaya başladım o kitabı okuduğum için de çok mutluyum

7.sınıfta barbara cartland.ın aşk romanlarını ve ipek ongun.un gençlik serisini okuyarak başladım çocukluk işte aşkla da ne işim vardıysa:kedi:

Orta okulda ıpek Ongun'un "Bir Genc Kızın Gizli Defteri" kitabını okutmuslardı ozamandan beri kitap tutkunu oldum.

Back