Size ihtiyacım var bir derdim var

Evlilik disi birliktelik ne kadar normalesstiriliyor ya
Testi yanlis yere yapmis olma? Boynuna falan yapsaydin

1 defa oldu normalleştimedim lütfen anlamaya çalışın biliyorum cok yanlış yaptığım ama ihtimal var ilşiki olmadan da öyle diyor doktorlar

1 defa oldu normalleştimedim lütfen anlamaya çalışın biliyorum cok yanlış yaptığım ama ihtimal var ilşiki olmadan da öyle diyor doktorlar
Anlamaya calisiyorum zaten
İmkansiz bir seyi panikledigin icin burada sorma ihtiyaci duyuyorsun ama imkansiz oldugunun sende farkindasin
Boyundan dusta vajinaya ölmüş bir sperm nasil ulassin ya

Gerçekten imkansız olarak düşünmüyorum psikolojim bozuldu su ile girmiştir diye korkum milyonlarca sperm diyorlar o yüzden teşekkür ederim cevap için

Gerçekten imkansız olarak düşünmüyorum psikolojim bozuldu su ile girmiştir diye korkum milyonlarca sperm diyorlar o yüzden teşekkür ederim cevap için
Yahu cinsel bilgin bu kadar sıfırken neden bu işlere giriyorsun ki, biraz eğitin kendinizi bu nedir ya. Rüzgar esti hamile kaldım diyen kadına da inanıyorsunuzdur Allah bilir.
Boyundan aşağı su ile sperm mi girer bu nasıl bi mantık vajinana boşalsa dahi adet olmuşsun bitmiş 1 ay geçmiş üzerinden kıpkırmızı çıkardı o testler.
Anlattığından başka bi durum yoksa ki anonimsin sanmıyorum ama ilişkiye girdiysen ilişki üzerinden 14-16gün geçtiğinde ya adet olursun ya hamile olursun aksi mümkün değil

Yok bacım hamile falan değilsin gönlünü ferah tut

İlişki üzerinden 12 gün geçince adet oldum ama 3 gün sürdü yerleşme mi diye korkuyorum ama agrı oldu o olaydan 25 gün sonra idrar testi negatifti ama 40 gün sonra yaptığım da sanki silik çizgi var resimleri de koydum buraya kusura bakmayın gerçekten psikolojim bozuldu

Son düzenleme:
Haklısınız cok pişmanım saçma sapan şeyler yaşadım su ile akıp vajinama girmesinden korkum
İmkansız bir şey öyle birşeyin olması için o bölgeye temas etmesi gerek veya içe boşalması gerekiyor gebeliğin olması için, korkma hamile kalmak kolay değil buradaki konuları oku anlarsın. Adette olmuşsun galiba kafana takacak bir şey yok

O olaydan 12 gün sonra adet oldum 3 gün yoğun geldi 30 unda oldum o olay 18 eylülde oldu şimdi yarın adet olmazsam cok stres yapıyprum bir de gecikmeden sonra idrar testi yapın diyorlar ya ilşkiden sonraki gecikme mi oluyor o

3 gün yoğun kanama (yani regl) ve yerleşme kanaması çok farklı şeyler. Aşırı stres yaptığınız için muhtemelen şimdi de gecikeceksiniz. 18 eylülde oldu diyorsunuz bir daha olmadıysa eğer döllenme olsa şimdiye kadar çıkardı zaten. Akıl var mantık var yukardan aşağı suyla akan sperm nasıl vajinanıza girsin? Bu kadar korkuyorsanız yapmayın bu işi

Bu şekilde gebelik mümkün değildir bence ama samimice soruyorum bir ihtimal diyelim gebelik var erkek arkadaşınız yanınızda olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…