- 28 Ocak 2021
- 1.994
- 1.299
-
- Konu Sahibi Mavigemici
Anlamaya calisiyorum zaten1 defa oldu normalleştimedim lütfen anlamaya çalışın biliyorum cok yanlış yaptığım ama ihtimal var ilşiki olmadan da öyle diyor doktorlar
Yahu cinsel bilgin bu kadar sıfırken neden bu işlere giriyorsun ki, biraz eğitin kendinizi bu nedir ya. Rüzgar esti hamile kaldım diyen kadına da inanıyorsunuzdur Allah bilir.Gerçekten imkansız olarak düşünmüyorum psikolojim bozuldu su ile girmiştir diye korkum milyonlarca sperm diyorlar o yüzden teşekkür ederim cevap için
Yok bacım hamile falan değilsin gönlünü ferah tutBiliyorum yaptığım cok yanlış ama günlerdir düşündükçe deli oluyorum ben böyle bişey nasıl yaptım diye erkek arkadaşımla tam ilişki yaşanmadı ama yüzüme ve boynuma boşaldı orayı sildim ama cokta emin değilim spermler gelmiş midir o da şöyle duşa girdim 20 dk sonra filan su ile aşağı akıp da vajinama girmiştir diye cok korkuyorum biliyorum çok yanlış yaptım o olaydan 12 gün sonra adet oldum 3 gün yoğun sürdü ama yerleşme kanamsı olabilir diyorlar idrar testi yaptım olaydan 25 gün sonra negatif ama erken olabilir diyorlar idrar testinde hemen çıkmaz diyorlar iki gün önce tekrar yaptım olaydan 40 gğn sonra sanki silik çıktı buraya da atıcam lütfen yargılamayın cok pişmanım
İmkansız bir şey öyle birşeyin olması için o bölgeye temas etmesi gerek veya içe boşalması gerekiyor gebeliğin olması için, korkma hamile kalmak kolay değilHaklısınız cok pişmanım saçma sapan şeyler yaşadım su ile akıp vajinama girmesinden korkum
3 gün yoğun kanama (yani regl) ve yerleşme kanaması çok farklı şeyler. Aşırı stres yaptığınız için muhtemelen şimdi de gecikeceksiniz. 18 eylülde oldu diyorsunuz bir daha olmadıysa eğer döllenme olsa şimdiye kadar çıkardı zaten. Akıl var mantık var yukardan aşağı suyla akan sperm nasıl vajinanıza girsin? Bu kadar korkuyorsanız yapmayın bu işiO olaydan 12 gün sonra adet oldum 3 gün yoğun geldi 30 unda oldum o olay 18 eylülde oldu şimdi yarın adet olmazsam cok stres yapıyprum bir de gecikmeden sonra idrar testi yapın diyorlar ya ilşkiden sonraki gecikme mi oluyor o
Bu şekilde gebelik mümkün değildir bence ama samimice soruyorum bir ihtimal diyelim gebelik var erkek arkadaşınız yanınızda olur muBiliyorum yaptığım cok yanlış ama günlerdir düşündükçe deli oluyorum ben böyle bişey nasıl yaptım diye erkek arkadaşımla tam ilişki yaşanmadı ama yüzüme ve boynuma boşaldı orayı sildim ama cokta emin değilim spermler gelmiş midir o da şöyle duşa girdim 20 dk sonra filan su ile aşağı akıp da vajinama girmiştir diye cok korkuyorum biliyorum çok yanlış yaptım o olaydan 12 gün sonra adet oldum 3 gün yoğun sürdü ama yerleşme kanamsı olabilir diyorlar idrar testi yaptım olaydan 25 gün sonra negatif ama erken olabilir diyorlar idrar testinde hemen çıkmaz diyorlar iki gün önce tekrar yaptım olaydan 40 gğn sonra sanki silik çıktı buraya da atıcam lütfen yargılamayın cok pişmanım