Size ihtiyacım var bir derdim var

Mavigemici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
24
-1
26
Biliyorum yaptığım cok yanlış ama günlerdir düşündükçe deli oluyorum ben böyle bişey nasıl yaptım diye erkek arkadaşımla tam ilişki yaşanmadı ama yüzüme ve boynuma boşaldı orayı sildim ama cokta emin değilim spermler gelmiş midir o da şöyle duşa girdim 20 dk sonra filan su ile aşağı akıp da vajinama girmiştir diye cok korkuyorum biliyorum çok yanlış yaptım o olaydan 12 gün sonra adet oldum 3 gün yoğun sürdü ama yerleşme kanamsı olabilir diyorlar idrar testi yaptım olaydan 25 gün sonra negatif ama erken olabilir diyorlar idrar testinde hemen çıkmaz diyorlar iki gün önce tekrar yaptım olaydan 40 gğn sonra sanki silik çıktı buraya da atıcam lütfen yargılamayın cok pişmanım

Eklentiler

• 20241025_220159.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 20241028_193914.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 55
Sperm su altında boyundan akıp vajinaya girebilecek bi yapı değil.

Testte de 10-14 gün arasında çıkıyor, 25 gün erken diyen kim?

tekrar korunmasız ilişkiniz oldu mu ben de testinide silik çizgi gördüm ama anlattığınız şekilde hamile kalmanız imkansız bence

Sonradan baska bir şeyler daha olmadiysa bu olayla hamile kalamazsiniz. Eger kalmayi basarirsaniz bir mutant bebek falan dogacak demektir.

Hepsi bu yaptıklarım kan testi verin diyeceksiniz ama bekarım sorun olur diye cok korkuyorum
tekrar korunmasız ilişkiniz oldu mu ben de testinide silik çizgi gördüm ama anlattığınız şekilde hamile kalmanız imkansız bence
Olmadı o olay 1 kere oldu ondan sonra olmadı bişey hafif sarılık var testin birinde o da sonradan oldu 1 gün sonra çizgi mi anlamadım

Eklentiler

• 20241027_102843.jpg
    161,2 KB · Görüntüleme: 51
Sperm su altında boyundan akıp vajinaya girebilecek bi yapı değil.

Testte de 10-14 gün arasında çıkıyor, 25 gün erken diyen kim?
Burada yazılanları okuyorum kaç gündür adet gününü bekleyin diyorlar ondan 10 gün sonra yapın diyorlar gecikirse o yüzden dedim bu hangi adet oluyor ilşikiden sonraki mi kafam karıştı

Olmadı başka ama spermler ölmez diyorlar doktorlar bile o yüzden cok endişeliyim
Tamam ölmezde bu da sonucta mikroskobik bpyutta bir canli nasil kalksinda suyun icinde piti piti sana tutunup icine girip piti piti gidip yumurtani bulsun arkadasim. Oyle olsa muhtemelen su an bir cogumuz hamileydik yani olamaz oyle bir sey. Zaten o kadar zaman olmus testte negatif, testte de cikardi. Binde birlik ihtimallere ya olursa diye bakarsak daha nelerden korkmaliyiz nelerden.

Burada yazılanları okuyorum kaç gündür adet gününü bekleyin diyorlar ondan 10 gün sonra yapın diyorlar gecikirse o yüzden dedim bu hangi adet oluyor ilşikiden sonraki mi kafam karıştı
Adet olmuşsunuz zaten hangi adet olabilir başka ki? Adet beklemeye de gerek yok ilişki tarihiniz belliyse döllenmenin süresi de bellidir

başka ilişkiniz olmadıysa hamile değilsiniiz
Olmadı o olay 1 defa öyle şekilde oldu işte cok endişeliyim ama işte iş işten geçti 1 buçuk ay geçti olayın üzerinden hamilelik olsa çift çizgi çıkar mı sizce belirgin şekilde ya da silik mi çıkar

Testlere baktınız mı sizce var mı silik cıktı bir tanesi cok az sanki biliyorum haklısınız ama korku işte teşekkür ederim cevabiniz için

Adet olmuşsunuz zaten hangi adet olabilir başka ki? Adet beklemeye de gerek yok ilişki tarihiniz belliyse döllenmenin süresi de bellidir
Yerleşme kanaması diye endişelendim işte geç döllenme olabilir diyorlar bir de ayın 18 iyi o olay yumurtlama ne zaman olmuştur bilmiyorum kusura bakmayın gerçekten kimseye soramıyorum size soruyorum

Yerleşme kanaması diye endişelendim işte geç döllenme olabilir diyorlar bir de ayın 18 iyi o olay yumurtlama ne zaman olmuştur bilmiyorum kusura bakmayın gerçekten kimseye soramıyorum size soruyorum
Geç döllenme için geç yumurtlamış ve o dönemde ilişkiye girmeniz lazım. 1 ay önceki sperm bi anda döllemeye karar veremiyor yani geç döllenme öyle bişi değil

Yani ilişki yaşayıp sonra aman Allahım ben nasıl böyle bir şey yapabildim demek de ayrı bi mesele.. sperm yüze geldiyse alta nasıl gelsin suyla herhangi bir şeyle temas ettiğinde sperm etkisini kaybediyor özellikle de havayla temas ettiğinde spermler ölmeye başlıyor. Böyle saçma sapan sorular sormayın aklınızı kullanın. Ya ilişkiye girin zevkinizi yaşayın yada böyle pişman olucaksanız yapmayın. Korunmak için bin türlü yöntem var. 2024 yilindayız değişik değişik şeyler yapıyorsunuz

Haklısınız cok pişmanım saçma sapan şeyler yaşadım su ile akıp vajinama girmesinden korkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…