- 7 Ocak 2025
- 56
- -6
- 1
- 18
- Konu Sahibi user167272
-
Kız yeni konu mu açtın hızını alamayıpBir erkek sizden hoşlanıyor diyelim. Nolursa olsun sizi kıskanır ve korur mu ? Kıskandığı zaman belli ederse ve muhattap olduğunuz kişiye sizi korumak adına ve kıskandığı için bişeyler yaparsa diyelim ama sizin hakkınızda cinsel bişey söylendiğinde mesela yakın arkadaşı söyledi diyelim hiç bir şey söylememesi ve arkadaşlarının yanında seninle dalga geçmesi ama arkadaşları yokken kolunu masaya koyup kafasını koluna dayamış vaziyette size gözlerini ayırmadan bakması ne demek ?
Öyle biri değil. Her zaman arkadaşlarıyla beraber dalga geçerler herkesle. Arkadaşlarının yanında asla benden hoşlansa bile hoşlandığını belli etmez, sadece dalga geçiyorum deraşkım az önceki konunun aynısını açmışsın kıskanan erkek mel mel bakmaz kavga çıkartırdı ama sen herşeyii seni hoşlandığı ile bağdaştırıyorsun bu adam senden hoşlansa ortalığı yakıp yıkması lazım
Yani ergen.Öyle biri değil. Her zaman arkadaşlarıyla beraber dalga geçerler herkesle. Arkadaşlarının yanında asla benden hoşlansa bile hoşlandığını belli etmez, sadece dalga geçiyorum der
Ne yapayım iyi bişeyler duymak istiyorum tamam bu duyduklarımdan sonra vazgeçeceğim dedim ama kolay olmuyorKız yeni konu mu açtın hızını alamayıp
seviyor olsa senı kayırırdı yada hoşlansa sen kendı kendınıze gelın guvey oluyorsun bence.Öyle biri değil. Her zaman arkadaşlarıyla beraber dalga geçerler herkesle. Arkadaşlarının yanında asla benden hoşlansa bile hoşlandığını belli etmez, sadece dalga geçiyorum der
Yerinde tespitşovmen bir ergen demek
Yaşlar kaç ablamNe yapayım iyi bişeyler duymak istiyorum tamam bu duyduklarımdan sonra vazgeçeceğim dedim ama kolay olmuyor
Liseli kardeşim boşver bırak şu çocuğu. Gösteriş yapıyor ikili oynuyor işte. Arkadaşının yanında seninle dalga geçiyor, sevse hoşlansa böyle yapmaz. Sen onu seviyorsun biliyor ve dikkat çekmeye çalışıyor, şımarıklık yapıyorBir erkek sizden hoşlanıyor diyelim. Nolursa olsun sizi kıskanır ve korur mu ? Kıskandığı zaman belli ederse ve muhattap olduğunuz kişiye sizi korumak adına ve kıskandığı için bişeyler yaparsa diyelim ama sizin hakkınızda cinsel bişey söylendiğinde mesela yakın arkadaşı söyledi diyelim hiç bir şey söylememesi ve arkadaşlarının yanında seninle dalga geçmesi ama arkadaşları yokken kolunu masaya koyup kafasını koluna dayamış vaziyette size gözlerini ayırmadan bakması ne demek ?
Bu soruları daha sen sormadan millet cevapladı zaten kendince bir ucundan tutmaya çalışıyorsun ama yok çabalamaBir erkek sizden hoşlanıyor diyelim. Nolursa olsun sizi kıskanır ve korur mu ? Kıskandığı zaman belli ederse ve muhattap olduğunuz kişiye sizi korumak adına ve kıskandığı için bişeyler yaparsa diyelim ama sizin hakkınızda cinsel bişey söylendiğinde mesela yakın arkadaşı söyledi diyelim hiç bir şey söylememesi ve arkadaşlarının yanında seninle dalga geçmesi ama arkadaşları yokken kolunu masaya koyup kafasını koluna dayamış vaziyette size gözlerini ayırmadan bakması ne demek ?
Her hoşlanan kıskanmaz ama her hoşlanan korur.Bir erkek sizden hoşlanıyor diyelim. Nolursa olsun sizi kıskanır ve korur mu ? Kıskandığı zaman belli ederse ve muhattap olduğunuz kişiye sizi korumak adına ve kıskandığı için bişeyler yaparsa diyelim ama sizin hakkınızda cinsel bişey söylendiğinde mesela yakın arkadaşı söyledi diyelim hiç bir şey söylememesi ve arkadaşlarının yanında seninle dalga geçmesi ama arkadaşları yokken kolunu masaya koyup kafasını koluna dayamış vaziyette size gözlerini ayırmadan bakması ne demek ?
Gülmediler ki en azından o gülmediArkadaşları ile sana cinsellikle ilgili şaka yapıp gülmeleri konusu daha önemli sanki ona mı eğilsen
Ya siz az önce başka bir nick ile konu açan üye değil misiniz? Niye şimdi cevirip böyle sordunuz soruyuBir erkek sizden hoşlanıyor diyelim. Nolursa olsun sizi kıskanır ve korur mu ? Kıskandığı zaman belli ederse ve muhattap olduğunuz kişiye sizi korumak adına ve kıskandığı için bişeyler yaparsa diyelim ama sizin hakkınızda cinsel bişey söylendiğinde mesela yakın arkadaşı söyledi diyelim hiç bir şey söylememesi ve arkadaşlarının yanında seninle dalga geçmesi ama arkadaşları yokken kolunu masaya koyup kafasını koluna dayamış vaziyette size gözlerini ayırmadan bakması ne demek ?
He gülmediyse tamam. Yahu şaka mı yapıyorsunuz? Sizin cinselliğinizle ilgili yabancı insanlar nasıl konuşabilir onu söylüyoruzGülmediler ki en azından o gülmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?