Her keze merhaba! Aklim oyle karisti ki, birilerinin fikrine ihtiyacim var. Ben kendim bulgaristanliyim, 4 yil once turkiyeden bir cocuk ile cikmaya basladim. Nette tanismsitik, ben onun kuzeniyle konusuyodum, kameradan gormus ve begenmis. Sonra bir kac defa gorustuk, ben turkiyeye geldim onu gormek icin. Ama uzaktan iliski yurutmek zor oluyodu. Cok tartisiyoduk, uzakta oldugu halde nerde oldugumu kotnrol etmek istiyodu,disari cikmami istemiyordu, ve ben kizmasin diye hep evd eoturuyodum, ne giydigimi gormek istiyodu, acik mi degil mi, biri laf atar mi falan filan. Genelde msn den konusuyoduk, ama hic bir zaman yazicak bir seyler bulamiyodu, hep arkadaslariyla ilgileniyordu. Her firsatta kalbimi kiriyordu, karsisindaki insani bir tas oalrak goruyordu, sanki benim hic canim acimiyodu. Ben yinede onun dedigi her seyi yapmaya gayret gosteriyordum, ama bu saydiklarima bir de ilgisizlik eklenice dayanamadim, ayrilalim dedim. Bu iliskinin yurumesi icin hep ben caba gosteriyodum, artik canima tak demisti. Birinci yilimizin sonunda ayrildik, sonra baska biriyle cikmaya basladim, ayni sehirdeydik, her sey daha kolaydi, cok anlayisli biriydi, bana hic bir zaman yasak koymadi, bagirmadi, asagilamadi, bana bir prenses gibi bakiyordu, bana karsi cok ilgiliydi, ama onu bir sevgili gibi sevemedim hic bir zaman. Cok caba gosterdim ama olmadi, sevemedim, yine de cikiyorduk. Sanki benimki biraz mantik isiydi. Bir kac ay once 3 yildir hic kullanmadigim msn adresime girdim, baktim eski sevgilim orda, bir dost gibi yazismaya basladik, bana benden ayrildiktan sonraki sevgililerini resimlerini yolluyordu, tam 2 tane, beni tanidigina ne kadar pisman oldugunu soyledi. Sonraki konusmalarimizda dedi ki inat olsun diye yaptim bunu, cunku sende biriyle cikiyomusun. Ben seni hala unutamadim dedi, bana don fln filan, konustuk iste. Seni cok seviyorum, bak sifrelerimi veriyorum, gir bak, emin ol ki kimseyele cikmiyorum demisti. Bir gun dayanamadim girdim,facebook adresine, acik acik kizlara asliyodu, bahanesi mi -" kafam guzeldi". Soz verdi yapmicam bir daha diye, yine oldu, tartistik. Sen dedim beni mi aldatiyosun kendini mi. Senden izn mi alicam fln dedi, yok dedim bende, ben senin sevgilin degilim, benden izin isticek halin yok, ama bana yalan soylemen hosuma gitmedi. Sonra ozur diledi, ayril gel benim yanima, evlenelim diyor, artik kimseyi oyle sevemem diyor, ciddi sanirim, en azindan bana oyle geliyor, ama boyle bir hayat nasil yasanir, ne sorsam daralltin beni diyo, artik degistim, kapat konuyu fln. Bana hesap sormicaksin, turkiyede boyle, erkek ne derse oluyor diyor. Tamam dedim, anliyorum ama benim de rahat olmam icin bazi cevaplar almam gerekiyo, yok diyo kapatalim konuyu, daraltiyosun beni. Aklim cok karisti, bir yanda sevdigim cocuk ama onunla cehennem gibi bir hayat yasayacagimi saniyorum, diger yandan bir turlu sevgili gibi sevemedigim ama beni prenses gibi goren cocuk. Sizin baisiniza boyle bir sey geldi mi, sizin fikriniz nedir. Siz olsaniz ne yapardiniz. Bu uzun yaziyi okudugunuz icin de cok tesekkur ederim, bol bol icimdekileri dokmus oldum ...