How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

size gore ne yapmaliyim?

punisher_em

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
9
0
36
Bulgaristan
Her keze merhaba! Aklim oyle karisti ki, birilerinin fikrine ihtiyacim var. Ben kendim bulgaristanliyim, 4 yil once turkiyeden bir cocuk ile cikmaya basladim. Nette tanismsitik, ben onun kuzeniyle konusuyodum, kameradan gormus ve begenmis. Sonra bir kac defa gorustuk, ben turkiyeye geldim onu gormek icin. Ama uzaktan iliski yurutmek zor oluyodu. Cok tartisiyoduk, uzakta oldugu halde nerde oldugumu kotnrol etmek istiyodu,disari cikmami istemiyordu, ve ben kizmasin diye hep evd eoturuyodum, ne giydigimi gormek istiyodu, acik mi degil mi, biri laf atar mi falan filan. Genelde msn den konusuyoduk, ama hic bir zaman yazicak bir seyler bulamiyodu, hep arkadaslariyla ilgileniyordu. Her firsatta kalbimi kiriyordu, karsisindaki insani bir tas oalrak goruyordu, sanki benim hic canim acimiyodu. Ben yinede onun dedigi her seyi yapmaya gayret gosteriyordum, ama bu saydiklarima bir de ilgisizlik eklenice dayanamadim, ayrilalim dedim. Bu iliskinin yurumesi icin hep ben caba gosteriyodum, artik canima tak demisti. Birinci yilimizin sonunda ayrildik, sonra baska biriyle cikmaya basladim, ayni sehirdeydik, her sey daha kolaydi, cok anlayisli biriydi, bana hic bir zaman yasak koymadi, bagirmadi, asagilamadi, bana bir prenses gibi bakiyordu, bana karsi cok ilgiliydi, ama onu bir sevgili gibi sevemedim hic bir zaman. Cok caba gosterdim ama olmadi, sevemedim, yine de cikiyorduk. Sanki benimki biraz mantik isiydi. Bir kac ay once 3 yildir hic kullanmadigim msn adresime girdim, baktim eski sevgilim orda, bir dost gibi yazismaya basladik, bana benden ayrildiktan sonraki sevgililerini resimlerini yolluyordu, tam 2 tane, beni tanidigina ne kadar pisman oldugunu soyledi. Sonraki konusmalarimizda dedi ki inat olsun diye yaptim bunu, cunku sende biriyle cikiyomusun. Ben seni hala unutamadim dedi, bana don fln filan, konustuk iste. Seni cok seviyorum, bak sifrelerimi veriyorum, gir bak, emin ol ki kimseyele cikmiyorum demisti. Bir gun dayanamadim girdim,facebook adresine, acik acik kizlara asliyodu, bahanesi mi -" kafam guzeldi". Soz verdi yapmicam bir daha diye, yine oldu, tartistik. Sen dedim beni mi aldatiyosun kendini mi. Senden izn mi alicam fln dedi, yok dedim bende, ben senin sevgilin degilim, benden izin isticek halin yok, ama bana yalan soylemen hosuma gitmedi. Sonra ozur diledi, ayril gel benim yanima, evlenelim diyor, artik kimseyi oyle sevemem diyor, ciddi sanirim, en azindan bana oyle geliyor, ama boyle bir hayat nasil yasanir, ne sorsam daralltin beni diyo, artik degistim, kapat konuyu fln. Bana hesap sormicaksin, turkiyede boyle, erkek ne derse oluyor diyor. Tamam dedim, anliyorum ama benim de rahat olmam icin bazi cevaplar almam gerekiyo, yok diyo kapatalim konuyu, daraltiyosun beni. Aklim cok karisti, bir yanda sevdigim cocuk ama onunla cehennem gibi bir hayat yasayacagimi saniyorum, diger yandan bir turlu sevgili gibi sevemedigim ama beni prenses gibi goren cocuk. Sizin baisiniza boyle bir sey geldi mi, sizin fikriniz nedir. Siz olsaniz ne yapardiniz. Bu uzun yaziyi okudugunuz icin de cok tesekkur ederim, bol bol icimdekileri dokmus oldum ...

canım kusura bakma, yanlış da anlama ama ben hiç hoşlanmadım bu türkiye'deki çocuktan, sakın ama sakın ilgilenme, dönmeyi düşünme. zarara uğramadan arkana bile bakmadan git... diğer çocuğu da sevmiyorsun sanırım, zamanla sevebilirsin belki ama günahına girme onun da. bence ikisi de senin için eskide kalsın. hem sevip hem mutlu olabileceğin birini bulabilirsin gibime geliyor. hadi yok şimdi bir ilişkim olsun diyorsan, bence en iyisi de o sana prensesler gibi bakan çocuk.... diğerinden uzak dur çok üzülürsün yoksa...

canım kusura bakma, yanlış da anlama ama ben hiç hoşlanmadım bu türkiye'deki çocuktan, sakın ama sakın ilgilenme, dönmeyi düşünme. zarara uğramadan arkana bile bakmadan git... diğer çocuğu da sevmiyorsun sanırım, zamanla sevebilirsin belki ama günahına girme onun da. bence ikisi de senin için eskide kalsın. hem sevip hem mutlu olabileceğin birini bulabilirsin gibime geliyor. hadi yok şimdi bir ilişkim olsun diyorsan, bence en iyisi de o sana prensesler gibi bakan çocuk.... diğerinden uzak dur çok üzülürsün yoksa...

dusuncelerini yazdigin icin cok tesekkur ederim shapysy. Beni sevdigine eminim, bende onu unutamadim, ama soylediign gibi zarara ugrayacagim kesin. Yoksa dedim ben mi abartiyorum, ama goruyorum ki boyle dusunen tek ben degilim, uzaktayken bile boyle yapan insan, yaninda oldugum zaman neler yapabilir, bana nasil davranabilir ki. Daha iyi olmayacagi kesin. Isin en kotusu bana karsi saygisi yok iste, hep kendi hakli, benim fikrim sorulmaz.

Türkiye'deki herkes sevgilisinin dediğini yapmıyor, keklemye kalktıysa seni hemen belirteyim yani. Türkiye'deki çocukla cehennem hayatı yaşayacağım demişisn. Ne mutlu ki bunun bilincindesin. Maço, kendini br şey sanan, yalanın biri bin para, ilk fırsatta aldatacak biri... Güvenme sakın güvenme. Hayatından da çıkar. Kafam güzeldi ne demek ya. Allah kimseyi onun eline düşürmesin.

cevap verdiginiz icin size de tesekkur ederim. farkina variyorum evet yasayacagim hayatin,( hele ki erkek ne derse o olur sozu bana cok ters normalde) ama ondan kopamadim bir turlu. Ama onu unutmak da en mantiklisi, benim de bildigim kadariyla turkiyedeki erkeklerin hepsi boyle degil, ama kendi ailesinde mi boyle gordu, yoksa karakter yapisi mi boyle bilemiyorum. Aslinda bazi seyleri bittigi zaman unutup, gecmise donmemek gerekiyor. Bitmesi icin kocaman bir sebep oluyor genelde, zaman gecince bunu da unutuveriyoruz.Galiba bende boyle bir hata yaptim gecmise donunce.

İnsanoğlu çok tuhaf bir varlık prenses gibi hissettiriyor diğeri cehennem hayatı yaşatıyor sizinde aklını karışıyor bu kadar güvenmediginiz adamla ne diye görüşüyorsunuz ..Diğer sevgilinizi aldattığınız konusuna girmiyorum bile ,aşkı ,sevgiyi biraz ciddiye alın alın ki oda sizi ciddiye alsın..

cevap verdiginiz icin size de tesekkur ederim. farkina variyorum evet yasayacagim hayatin,( hele ki erkek ne derse o olur sozu bana cok ters normalde) ama ondan kopamadim bir turlu. Ama onu unutmak da en mantiklisi, benim de bildigim kadariyla turkiyedeki erkeklerin hepsi boyle degil, ama kendi ailesinde mi boyle gordu, yoksa karakter yapisi mi boyle bilemiyorum. Aslinda bazi seyleri bittigi zaman unutup, gecmise donmemek gerekiyor. Bitmesi icin kocaman bir sebep oluyor genelde, zaman gecince bunu da unutuveriyoruz.Galiba bende boyle bir hata yaptim gecmise donunce.

Benim erkek arkadaşım da Türk. Kendisi bana hiçbir zaman bir kısıtlama koymamıştır, eline geçen her tatilde yanıma gelmeye çalışmıştır-bizde farklı şehirlerdeyiz-, Msn vs gibi şifrelerimi kesinlikle talep etmemiştir ama istersem kendininkileri bana verebileceğini söylemiştir, çok hoş sürprizler hazırlayan biridir laf arasında bir kitap ismi söylesem ertesi gün kargolanmıştır, kendisi çok kibardır küfür etmez, yalan söylediğini yakalamadım tanıyanlar arasında da dürüstlüğüyle anılır zaten. Beni sevmekten vazgeçse gelip yüzüme söyleyecek biri. Karşısındakini kırmaktan korkar. Tek kısıtlaması bana karşı beni seven bir erkekle görüşmemi istememesi. Bunu da istemediğini söyledi öyle rest falan çekmedi yani. Kötü özellikleri yok mu var tabiki. Ama artıları eksilerinden çok daha fazla. Bunları Türk erkeklerine karşı bir önyargın olmasın diye anlattım. Sadece benim değil birçok arkadaşın sevgilisi böyledir. Senin Türk'ünde karakterinde vardır bir bozukluk.

ßiraz ağır olucak afedersiniz ama insan ağzının içine düşeni değil ağzının içine edeni severmiş.. Kötü bir cümle oldu belki ama bu gerçekten böyle :50: Canım sakın o türkiyedeki dengesizle hayatını mahvetmeye kalkışma.. Ya senin gerçekten değerini bilenle yani o çocukla devam et yada günahına girme ayrıl...Önünde koca bir hayat var kimbilir kimler çıkıcak daha karşına :34::31:

bende bulgaristan göçmeniyim ve seni çok iyi anlıyorum,şunun farkına az çok varmışsın ki insan kendi çevresinden biriyle çok daha uyumlu bi ilişki kurabilir.yetişme tarzlarınız adetler ,bakış açınız benzerlik gösterir..türkiyedeki erkekler (hepsi öyle değil ama sana öylesi denk gelmiş demek) genelde kıyafete karışan ,oraya gitme onla görüşme diye kısıtlama getirmeyi çok sever ki sende bunlar bana ters demişsin,biz anne babamızdan böyle şeyler görmediğimzi için ters tabi,bende buna benzwer şeyler yaşadım,konunun üstü itinayla kapatılır, cümle seni seviyorumla noktalanır ama emin ol iş ciddiye binince öyle seni seviyorumlar işe yaramıyor..sorduğun sorulara bile doğru düzgün cevap alamamışsın,konuyu kapat beni boğuyosun ne demek yaa..böyle birine güven olmaz sakın sözlerine kanma..sadece istediğini elde edene kadar vardır o cicili bicili sözler..şu anki arkadaşına da biraz zaman vermek lazım belki zamanla seversin ama tabi o süreyi de uzun tutmamak lazım ne kadr zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama..eğer yok ben sevemem dersen de oyalama ..

Son düzenleme:
hepinize tek tek tesekkur ediyorum! Cok haklisiniz, simdiki ciktigima cok ayip ediyorum, onun da gunahini almamam gerekiyor. Aslinda butun suc bende, akilimi karistirmasina izin vermemeliydim, bittiyse elbette bir sebebei vardir, birinci denemede olmayan seyi zorlmamak gerekiyor aslinda. Ne yazik ki bizi sevenlerin kiymetini bilemiyoruz cogu zaman, bende bilemedim, arkadasin dedigi gibi "agzima sican" biriyle ugrasiyorum. Sonunda uzulen yine ben olmamak icin, daha yol yakinken beni uzeni hayatimdan cikaricam, ve simdiki ciktigima bundan sonra asla yanlis yapmicam, belki de gereksiz insanlari dusunurken ben onu sevebilecegim biri gibi gormek istemedim, ama simdi yaptigim hatayin farkinadyim. Cok sag olun, insan biriyle dertlesince hem rahatliyor, hem de dogruyu yanlisi daha iyi gorebiliyor.

Back