size göre kısmet ama başkalarına göre evlenememek

banada evlen evlen diyenler şimdide "ne duruyorsun bebek yap artık" diyorlar.milletin işi gücü yok

Ben onlara hepten sinir oluyorum, belki olmuyor, belki tedavi görmeleri gerekiyor. İnsanlar hazı hissettiğinde yapar zaten. Sen istiyorsun sanırım, inşallah seninde sağlıklı bir kızın olur.

Düzeltme: Yalnız kız dedim nedense kızın mı olacak ne

istiyoruz canım.aylardırda deniyoruz.1 seneyi doldurun öyle gelin dedi doktor bekliyoruz bakalım.3 ay sonra 1 sene olacak zaten.kendiliğinden olmayacak gibi geliyor.hayırlısı bakalım.eveeet kız dedin içine mi doğdu ne :) ay aman olsunda kız erkek farketmez.dua et canım bana.

İnşallah olur doktora gitmenize gerek kalmaz. Dua edeceğim senin için bu gece. :)

c

magnollia yazin cok guzeldicok sagolun kizlar ,insanlarin konusmasi hic bir zaman bitmiycek evlensekte baska seyler sormaya devam edicekler

İnsanlar başkalarının hayatına karışmayı o kadar seviyorlarki sanki kime ne senin evlenmen. Boş ver cnm onlar söylesin dursun sen hayatına bak kısmet de geç

bende hep bu düşündüklerinizin aynısını düşünüyorum kızlar ,Allah'ıma çok şükür mutluyum sağlıklıyım ama bazen sinir olmamak elde değil bu insanlara nese her şey nasip kısmet:)

Canim yazini okurken aklıma kendi durumum geldı.. Ikı Yıldır Evliyim ve çok şükür çok mutluyum ama senin geçtiğin dönemlerden geçtim bekarken, halbukı 25 Yaşında tanıştım eşimle. Çok normalmiş yaşım ama Insanlar konuşuyordu beni, soruyorlardı sürekli ve ben tabi üzülüyordum yalan değil. Hatta bazen korkardım hiç evlenemeyecğim diye. Hiç unutmuyorum çevremizden biri Birgün dediki : kız yoksa senin kaderin mi bağlı??bu saçmalığı düşün yani. Ben çok inançlı biriyim, namazlarımda dua ettim çok. Ağladığım bile olmuştur ama ummadığım bir anda eşim çıktı karşıma ve iki yıl oldu evleneli. 6 ay için de herşey oldu bitti.. 26 yaşımda evlendim. İnşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Olur birgün, yeterki sonu mutluluk ve huzur olsun varsın yasın büyük olsun.

Benim de ne isteyenim var nede şans Mans kısmet hic bisey yok yas olacak 29 nereye kadar gider bilmem .yok 30kalma diye yüzüne acır gibi bakıp laf edenlerden nefret ediyorum .sanki gelenleri geri çevirdik .

Ben bu tarz sorunlar yaşamadım ama bence önemli olan doğru yaş değil doğru adam..
Bende 24 yasinda nisanlandim, herkesin lafindan sözünden bunalmistim artik, vay yasin geciyor, vay yasitlsrinin cocugu var bilmem ne... Ne oldu?? Yanlis bir evlilik yaptim ve bosandim iki sene sonra! belkide insanlarin baskisindan dolayi göremedim bazi seyleri, yanlis bir kisiyle hayatimi birlestirmek ūzere oldugumu... Neyse canim sen onlara kulak asma, nasip kismet hersey...

canım benim yaşın da 27ymiş 35 falan olsan telaşlanmak daha kolay.insanlara aldırma önemli olan evlenmek değil önemli olan bir kere evlenebilmek bu zamanda.mutsuz olacağın bir şeyi sakın evleneyim bir an önce diye yapma.

Ben 23 de evlendim, simdi 25 im, 14 aylik bir kizim var.basim goge mi erdi...off evliler bekarliga hasret, bekarlar evlilige ozenir..insan olmayani Hep istiyo demekki

Ben 23 de evlendim, simdi 25 im, 14 aylik bir kizim var.basim goge mi erdi...off evliler bekarliga hasret, bekarlar evlilige ozenir..insan olmayani Hep istiyo demekki

neden bekarlık cazip geliyor peki?yanlış anlamayın evli olmadığımdan soruyorum,, Allah bağışlasın ne güzel çocuğunuzda var ,inşallah gönlünüze göre olur her şey

iyiki önceden farketmişsiniz yanlış yaptığınızı, seneler sonra geç yaşınızda da farkedebilirdiniz, bundna sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız inşallah

aynen çok haklısın ,,arada takılıyo insan malesef ,hassas zamanlarında sonra geçiyo:)

bence çok vakit kaybetmeden hayatına ciddi birini almaya bak, 3-4 yıl sonra insan daha seçici oluyor hemde yaşı ilerlemiş oluyor bu sefer ne zmn evlenicem ne zaman çocuk yapıcam derdine düşüyosun benim şimdiki aklım olsaydı 20 yaşlarımın başında ciddi bir ilişki düşünürdüm o zaman çalışmaya yeni başladım vs diye istemiyordum ama hataymış anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…