size göre kısmet ama başkalarına göre evlenememek

singasong

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
85
59
37
merhaba kizlar,aslinda benimki dert degil belki ama içimi açmak istedim.bu aralar hatta uzun suredir canimi sikan konu evlilik konusu.27 yasindayim 3 bucuk yildan beri calisiyorum ,devlet memuruyum.haliyle herkes artik gezdin tozdun e bi es bul derdindeler,erkek arkadaslarim oluyo ama malesef sorumluluk sahibi olmadiklarindan hayatimdan cikip gidiyolar ama buna cok sukur en azindan cabucak cikiyolar:) ama insanlara bu isin kismet oldugunu belkide hic evlenemiycegimi soyluyorum ama onlara gore sanki kapimda sayisiz insan bekliyo da ben begenmiyorum nese bu sekilde sorun yasayan kizlar varsa yazmanizi isterim ne tur sorunlarla karsilastiginizi

aynen kesinlikle dogru adam yoksa yanlisini bulmak cok kolay ve sonrasinda bosanmakta var,insanlar canimizi cok sıkıyo malesef

Bu tarz sorunlar yaşadım, bir dediler, iki dediler, artık susturdum kimse de bir şey demiyor, diyemiyor.

Bence fazla düşünmeyin ben ortalarda evlenmicem diye dolaşıyordum ,kuzenim evlenmek icin aday secmeye ugrasiyordu
Evlenmeyecegim diye tutturan ben 21 yasimda 1 ayın icinde evlendim
Kuzen hala bekar
Kadeeeeeerrrrrr kadeeeerrr .. herkesin zamanı vardır belkide

bana da 20 li yaşlarda evlilik meselesine kafayı takmak garip geliyor.

evlenince ne oluyor? aldatma şiddet oranları gayet ortadayken, boşanma oranları gayet ortadayken hala evliliği büyük bir marifetmiş gibi görmek mantıklı değil.

çevrendekilere bunları söyle. her şeyin hayırlısı olsun de.

şu da var insanlar çoğu zaman laf olsun diye konuşuyor. cidden senin evlenip evlenmemen onların umrunda değil. bu hayatı sen yaşıyorsun sonuçta. başkalarının lafına göre yaşamamalısın. olacağı varsa olur zaten.

hayatimi kendimde yasiyorum cok guzel arkadaslarimla ailemle ama geceleri aklima geliyo bi bosluk oluyo içimde ,haliyle canı skılıyo insanin ama sonra diyosunki bu da dertmi canim aman deyip mecbur geciyo

Benimde üni.de lisede aman bi erkekle yazışıyor mu,aman sakın kimseye bakma daha yasın küçük ,erkeklerle konuşma diyen ailem şindi bul birini diye resmen yalvarıyorlar..
Sanki ben beğenmşyorum gibi suçlu buluyorlar beni..bulamadın evde kaldın diyorlar..
Aman he deyip geciyorum bende bıktım cünkü..evlenince bi b.k olucak sanki..

28 yaşındayım bende evli değilim bir ara söyleyenler oldu aday yok mu bilmem ne ama benden önce annem susturdu cevaplarını aldılar artık sesleri çıkmıyor.

limonlu chesscake sana tamammen katiliyorum o kadar cok varki cevremde yada duyduklarimizdan evlendikten sonra 4 5 ay sonra bosanan,ama mutlu olanda cok tabi,nese kader kismet ,Allah'ın takdiri napalim

28 yaşındayım bende evli değilim bir ara söyleyenler oldu aday yok mu bilmem ne ama benden önce annem susturdu cevaplarını aldılar artık sesleri çıkmıyor.
neseki benim ailemde baski yapmiyo sadece annem evlensen iyi olur ama kismet diyo artik o da

Belki de hiç evlenemem deyip, çok güzel evlilikler yapan o kadar tanıdığım oldu ki. Bir kere bu düşünceyi atın kafanızdan. Pozitif düşünmeniz gereken bir yaştasınız, ki her yaşta evlenebilir insan. Evet, özellikle yirmili yaşların sonuna doğru artar bu tip sorular ama sırf böyle bir beklenti var diye evlenmek için evlenmecek haliniz yok. Dua edin ve sabırlı olun. Hiç ummadığınız anda, sizi hakeden biriyle karşılaşacağınıza eminim.

Canm insanlarin ne dedigine bakarsak oooo...simdi evlen derler sonra cocuk...derlerde derler...bitmez laflari...icine sinen biri olmadi mi evlenmek icin boyle bi adim atma sakin..olmuyorsa vardir allahin bi bildigi...bende bekarim hemde 31yasinda..allah hayirlisini yazsin insallah hepimize...

Biz evlenemeyenler olarak henüz o büyülü düzenli kendi içinde karışık belki ama yinede huzurlu görünen dünyaya adım atamamış, henüz evrimini tamamlayamamış kurbağa gibi karaya gecememiş su yaşamında kalmış ,sudan kafamızı cıkarıp karada mutlu olan diğer kurbağaları görüp iç cekip soğuk ve yalnız su aleminde kulaç atmaktayız.

Yalnız ve dirayetliyiz.yüzmeninde her türlüsünü iyi öğrendik ama karadaki hayatın hep bir adım gerisinde bırakıldık..

O dünyaya adım atanlar da bizden haber almaz oldu,ne de olsa artık ayrı dünyalardaydık. oysaki ne kulaç atmıştık beraber...

Kendi evimizde de diken üstünde kaldık, yaşın geldi diyenler! kısmetin gelmediğini görmeden laf soktular ha bire

Arkadaşlar eşleriyle geldiği gezmelerde hep aralarında ezik olarak kaldık.muhabbete bir türlü dahil olamadık.onların evi ,çamaşırı,işi ,aile hayatları zordu,evlilik kolay değildi,bize hayat laylaylomdu!! Bize sevmeler hopaşinanaydı!!
ama onlar nasıl başarıyla sürdürdüklerini birbirlerine anlatırır dururlar..Biz anlamazdık .

Bu eziklik bu dışlanmışlık bu arafta kalmışlık ne zaman bitecek diye en cok biz sorduk kendimize ,en cok biz ağladık geceleri,en cok biz ıslandık yağmurda..

Gelmeyin üstümüze a dostlar,gelmeyin..

Hiç umurumda değil evlenmek hiç bir zaman istemedim ki şimdi isteyim. ne konuşanlar ne imada bulunanlar ben yalnızlığı seviyorum desemde yalnızlık yüzü görmedim . Ruh eşim sevdiğim adamla evlenmek istiyorum bulursam ki farkındayım güzel saklamış kendini. Olurda kendini ortaya çıkarmaya karar verirse belki düşünürüm .

evlenmem dersin bi bakmışsın 22yaşında gidivermişsin.( memursan ya da garantili, sevdiğin bi işte çalışıyorsan ve sevdiceğin de varsa tadından yenmez. sorumluluk gerektirse de çevremde cok var böyle çiftler)

evlenicem dersin yaş 35e dayanmış ama hala tek kişisin..

yani kısmetin nerde ne zaman geleceği hiiiiç belli olmaz.

Aman ne varsa bu evliliklerde bekar hayatına benzermi hiç. Bir sürü sorumluluk biniyo narin omuzlarımızabekarlık gerçekten sultanlık boşuna dememişler. Evlendimde ne oldu. 4 ay oldu. Bekarken hiç bi drdim yokmuş bunu anladım

canım kader kısmet ıslerı bu ısler..nasıptır yanı..senın ne zaman kımle evlenecegın bellıdırr..taa ana rahmıne dustugunde..bagırsanda haykırsanda ağlaşanda zırlasanda vaktı saatı vardır..kafana bıle takma canım benımm..nasıl olsa kısmetın nasıbın bıgun olur gelır senı bulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…